Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Site-ul are nevoie de traducatori

In jos 
+4
Roxanar
mariana123
Corys84
Andrushka
8 participanți
AutorMesaj
Andrushka
Admin
Admin
Andrushka

Data de inscriere : 15/12/2012

Site-ul are nevoie de traducatori Empty
MesajSubiect: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptySam Dec 29, 2012 8:55 pm

Dupa cum spune si in titlu, pentru mai multe seriale frumoase avem nevoie de traducatori, cei care se descurca cu hindi sau engleza si doresc sa se alature echipei de traducatori ii rugam sa ne anunte aici si mai apoi noi ii vom contacta.

Va multumim pentru ajutor :wwweed: :wwweed:
Sus In jos
https://indian-serials.forumgratuit.ro
Corys84

Data de inscriere : 17/12/2012

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyJoi Ian 10, 2013 12:00 am

Buna. As putea sa traduc si eu niste episoade din engleza in romana.
Sus In jos
Andrushka
Admin
Admin
Andrushka

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyVin Ian 11, 2013 1:34 pm

Corys84 a scris:
Buna. As putea sa traduc si eu niste episoade din engleza in romana.

buna, poti sa-mi trimiti un mesaj cu id-ul tau. Sau pot lua id-ul tau care l-ai pus pe forum?
Sus In jos
Corys84

Data de inscriere : 17/12/2012

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyVin Ian 11, 2013 3:16 pm

ţi-am dat tmesaj pe messenger de pe adresa pe care stau mai mult
Sus In jos
mariana123

mariana123

Data de inscriere : 26/02/2013
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyMar Feb 26, 2013 1:23 am

Buna ziua, daca este posibil as putea traduce din engleza in romana. Chiar mi-ar place si am si ceva timp liber.
Sus In jos
Roxanar

Data de inscriere : 25/03/2013

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyLun Mar 25, 2013 11:06 am

Buna, daca mai este valabila oferta, sunt interesata de o colaborare in traduceri din limba engleza in limba romana. Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

Varsta : 49
Localizare : roma italia

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyLun Mar 25, 2013 11:23 am

Roxanar a scris:
Buna, daca mai este valabila oferta, sunt interesata de o colaborare in traduceri din limba engleza in limba romana. Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.

buna roxana ma bucur ca esti aici cu noi o sa te contactam in curand.cred ca vidya o sa te contacteze.te pup Site-ul are nevoie de traducatori 2543910618
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyLun Mar 25, 2013 11:24 am

mariana123 a scris:
Buna ziua, daca este posibil as putea traduce din engleza in romana. Chiar mi-ar place si am si ceva timp liber.

buna mariana draga mea nu stiu daca vom incepe un serial nou o sa vorbesc cu vidya.iti multumesc pt ajutor.esti o misthy. Site-ul are nevoie de traducatori 2991642972 Site-ul are nevoie de traducatori 2991642972 Site-ul are nevoie de traducatori 2991642972
Sus In jos
mya03

mya03

Data de inscriere : 17/01/2013

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyDum Apr 07, 2013 6:04 am

hei...daca aveti nevoie de traducator din en in ro,dati-mi in pm si eu va ajut
Sus In jos
NAIKKO

Data de inscriere : 25/04/2013

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyJoi Apr 25, 2013 5:03 am

Buna , daca oferta mai este valabila pot traduce si eu din engleza in romana abia m-am inscris pe acest site si vreau sa contribui:D
Sus In jos
Andrushka
Admin
Admin
Andrushka

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyVin Apr 26, 2013 7:30 am

NAIKKO a scris:
Buna , daca oferta mai este valabila pot traduce si eu din engleza in romana abia m-am inscris pe acest site si vreau sa contribui:D

Buna Naikko, iti multumim mult pentru ajutorul acordat, poti sa-mi trimiti mie sau corinei un pc cu email-ul tau pt a vorbi pe messenger?
Sus In jos
Romica

Data de inscriere : 13/12/2013

MesajSubiect: Romica   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyVin Dec 13, 2013 9:53 am

Buna, as putea sa fiu un traducator de limba hindi? As putea traduce din hindi in romana sau din romana in hindi. Multumesc!!! 
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori EmptyVin Dec 13, 2013 4:51 pm

Romica a scris:
Buna, as putea sa fiu un traducator de limba hindi? As putea traduce din hindi in romana sau din romana in hindi. Multumesc!!! 

Buna, te rog sa ma contactezi pe andrushka_forever96@yahoo.com sau https://www.facebook.com/deea.andreea.566148 ( numele meu pe facebook e Deea Andreea) ;)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Site-ul are nevoie de traducatori   Site-ul are nevoie de traducatori Empty

Sus In jos

Site-ul are nevoie de traducatori
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Site-ul are un look nou!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Nameste! :: Bine ati venit!-
Mergi direct la: