Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

M-am inregistrat cu ceva timp in urma dar nu ma mai pot conecta?!

In jos 
AutorMesaj
Andrushka
Admin
Admin
Andrushka

Data de inscriere : 15/12/2012

M-am inregistrat cu ceva timp in urma dar nu ma mai pot conecta?! Empty
MesajSubiect: M-am inregistrat cu ceva timp in urma dar nu ma mai pot conecta?!   M-am inregistrat cu ceva timp in urma dar nu ma mai pot conecta?! EmptySam Dec 29, 2012 9:11 pm

Cele mai probabile motive sunt: ati folosit un nume de utilizator inexistent sau o parola gresita (verificati-va email-ul pe care l-ati primit cand v-ati inregistrat) sau administratorul a sters contul dvs. dintr-un motiv sau altul. Daca motivul este al doilea, atunci poate din cauza ca nu ati postat deloc? Daca de la un anumit timp de la inregistrare nu ati postat nimic atunci contul va este sters pentru marirea spatiului bazelor de date. Incercati sa va inregistrati din nou si sa va implicati in discutie.
Sus In jos
https://indian-serials.forumgratuit.ro

M-am inregistrat cu ceva timp in urma dar nu ma mai pot conecta?!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sunt inregistrat dar nu ma pot conecta!
» Discutii serial 12

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Nameste! :: Bine ati venit! :: Intrebari si nelamuriri-
Mergi direct la: