Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Am schimbat zona de fus orar si ora tot este gresita!

In jos 
AutorMesaj
Andrushka
Admin
Admin
Andrushka

Data de inscriere : 15/12/2012

Am schimbat zona de fus orar si ora tot este gresita! Empty
MesajSubiect: Am schimbat zona de fus orar si ora tot este gresita!   Am schimbat zona de fus orar si ora tot este gresita! EmptySam Dec 29, 2012 9:19 pm

Daca sunteti sigur ca ati setat zona de fus orar corect si ora inca este diferita, cel mai probabil raspuns este trecerea la ora de vara. Forumul nu a fost gandit sa se plieze dupa schimbările facute intre ora standard si cea de vara asa ca în timpul lunilor de vara ora poate fi decalata 60 de minute fata de cea locala reala.
Sus In jos
https://indian-serials.forumgratuit.ro

Am schimbat zona de fus orar si ora tot este gresita!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Discutii serial 16
» Din ce film este imaginea?
» CINE ESTE CEA MAI FRUMOASA ?????
» Discutii serial 21
» Notiuni

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Nameste! :: Bine ati venit! :: Intrebari si nelamuriri-
Mergi direct la: