Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator?

In jos 
AutorMesaj
Andrushka
Admin
Admin
Andrushka

Data de inscriere : 15/12/2012

Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator? Empty
MesajSubiect: Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator?   Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator? EmptySam Dec 29, 2012 9:21 pm

Pot aparea doua imagini sub numele de utilizator cand vizualizati mesajele. Prima este o imagine asociata cu rangul dvs., in general acestea luind forma de stele sau blocuri indicind cate mesaje ati scris sau statutul dvs. pe forumuri. Sub aceasta ar putea fi o imagine mai mare cunoscuta sub numele de avatar, care este, in general, unica sau personala fiecarui utilizator.
Sus In jos
https://indian-serials.forumgratuit.ro

Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum fac sa nu imi apara numele de utilizator pe listele de utilizatori conectati?
» Ghiciti actorul din imagine
» Daca fac click pe link-ul de email al unui utilizator, mi se cere sa ma conectez!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Nameste! :: Bine ati venit! :: Intrebari si nelamuriri-
Mergi direct la: