| Discutii serial 2 | |
|
+9Neva.neva cristynica Rho MICHAELA HADTJICHISTODOUL Miha87 Deyaa Mirela luminitacosconea corinagalit 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 10:41 am | |
| - corinagalit a scris:
- acuma ramane de vazut adica eu cred ca madhu nu il iarta si el de disperat se duce la radha si ii cere iertare in speranta ca madhu il iarta dar eu cred ca nici asa madhu nu il iarta si va pleca de la el.oricum nu merita iertat pt ca madhu este la nunta singura si este in pericol numai din cauza lui pt
ca el il adusa pe nebunu ala in viata lui madhu el si bitujji.sper sa ramana singur fara madhu ca isi merita soarta. :sed: :sed: oricum incepand de luni vreo cateva episoade buna,ii vom vedea pe Madhu si pe RK suferind separat unul de altul.deci eu un prost mai mare ca RK nu am mai vazut,am inceput sa-l urasc dupa ce i-a facut lui Madhu :sed: :sed: :sed: :sed: |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 10:41 am | |
| inca o idee imi veni in minte dupa ce trece tot perocolul si se termina cu bine si rk o obliga poate pe madhu sa se intoarca acasa din cauza contractului?????????????si ea atunci decide sa devina actrita ca sa ii dea bai inapoi? :vdfvvv: :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 10:42 am | |
| - corinagalit a scris:
- inca o idee imi veni in minte dupa ce trece tot perocolul si se termina cu bine si rk o obliga poate pe madhu sa se intoarca acasa din cauza contractului?????????????si ea atunci decide sa devina actrita ca sa ii dea bai inapoi? :vdfvvv: :vdfvvv: :vdfvvv:
ar fi super asa,sa o vad pe Madhu cum il face pe RK sa sufere |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 10:43 am | |
| oricum el fara sa isi dea seama ca madhu asculta la usa ce vorbeste cu vipera incepu sa se laude ca madhu il iubeste bla bla bla si la sfarsit zisa ca madhu a trecut testul si ca va abandona totul pt el.cu alte cuvinte asta suna a lauda rau de tot :hjm: :hjm: :hjm: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 10:45 am | |
| - corinagalit a scris:
- oricum el fara sa isi dea seama ca madhu asculta la usa ce vorbeste cu vipera incepu sa se laude ca madhu il iubeste bla bla bla si la sfarsit zisa ca madhu a trecut testul si ca va abandona totul pt el.cu alte cuvinte asta suna a lauda rau de tot :hjm: :hjm: :hjm: poi nu stii ca lauda de sine nu miroase a bine,asa a patit si prostul asta de RK :sed: :sed: :sed: :sed: :sed: :sed:
|
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 10:45 am | |
| oricum a fost un episod foarte frumos imi placu foarte mult cum dansa madhu cu trishna si mai ales ca se impacara.dar voua nu va erea dor de fata lui depali pt ca in ultimile ep nu am vazut vipera pe acolo si nici pe maimuta aia de sot al ei si nici pe urangutanu ala hipopotam de kukku . :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 10:47 am | |
| |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:01 am | |
| ce tare esti mami lasa ca ii vezi la nunta pt ca sunt toti acolo dar sincer din secvente nu o vad la nunta pe radha oare nu se duce nici ea din cauza ca nu merge nici rk acolo.si unde este bituji :lol!: :lol!: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:03 am | |
| - corinagalit a scris:
- ce tare esti mami lasa ca ii vezi la nunta pt ca sunt toti acolo dar sincer din secvente nu o vad la nunta pe radha oare nu se duce nici ea din cauza ca nu merge nici rk acolo.si unde este bituji :lol!: :lol!:
cred ca Radha nu merge din cauza lui RK,ii este rusine de ce i-a facut lui Madhu. Dar vipera de Deepali de ce se duce? Se duce sa se bucure cand o vede pe Madhu in pericol :sed: :sed: :sed: :sed: |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:07 am | |
| pai ma mami cum sa nu se duca vipera la nunta cum sa nu asiste ea la marele eveniment mondial.ce crezi se duce ca sa rada pe acolo ce crezi.iti dai seama cum se roaga in mintea ei sa moara madhu ca sa scape de ea :hjm: :hjm: :hjm: :hjm:
| |
|
| |
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:09 am | |
| CUSCRA AI DREPTATE MARE GRESALA FACU RK FATA DE MADHU SI NU CRED CA IMPACAREA VA VENI ASA REPEDE ,EP A FOST FOARETE FRUMOS CELE DOUA SURORI S-AU INPACAT SI CE FRUMOS AU DANSAT AMANDOUA ,CAT DESPRE VIPERA AIA DE DEPALI IMI VENE SA INTRU SAI IAU FATA LA PALME SI PE RK DE URECHI. :hjm: :hjm: :hjm: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:13 am | |
| - luminitacosconea a scris:
- CUSCRA AI DREPTATE MARE GRESALA FACU RK FATA DE MADHU SI NU CRED CA IMPACAREA VA VENI ASA REPEDE ,EP A FOST FOARETE FRUMOS CELE DOUA SURORI S-AU INPACAT SI CE FRUMOS AU DANSAT AMANDOUA ,CAT DESPRE VIPERA AIA DE DEPALI IMI VENE SA INTRU SAI IAU FATA LA PALME SI PE RK DE URECHI. :hjm: :hjm: :hjm:
si eu as fi facut la fel ca tine luminita |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:13 am | |
| - corinagalit a scris:
- pai ma mami cum sa nu se duca vipera la nunta cum sa nu asiste ea la marele eveniment mondial.ce crezi se duce ca sa rada pe acolo ce crezi.iti dai seama cum se roaga in mintea ei sa moara madhu ca sa scape de ea :hjm: :hjm: :hjm: :hjm:
poi da,trebuie sa-si arate vipera dintii pe acolo :sed: :sed: :sed: |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:19 am | |
| oricum vipera ca vipera dar madhu pe rk se supara nu pe vipera asa ca el suporta consecintele nu vipera oricum u stiu din propia experienta ca gura bate ...curu asa ca acuma domnul rk va suferi foarte mult. :lol!: :lol!: | |
|
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:44 am | |
| mami si.a facut.o cu mana lui :sed: :hjm: dobitocul :sed: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 11:46 am | |
| da mami asa este un mare dobitoc si mai ales reuseste mereu sa o faca pe madhu sa planga :lol!: :lol!: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:15 pm | |
| vai am vazut si episodul tradus ce dezamagire totala din partea lui rk ce mandru se dadu el in fata viperei dar prostul nu stiu ca biwi este in ascultare. :cvbv: :cvbv: :cvbv: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:17 pm | |
| ce multumita erea vipera si ce mirata cand ii zisa rk ca ii lipseste imediat crezu ea ca poate o lasa pe biwi pt ea,vai mama ce as fi tarato de par prin toata casa aia pana ramanea cheala de tot. :hjm: :hjm: :hjm: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:28 pm | |
| |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:31 pm | |
| eu nu as fi reactionat asa in locul lui madhu :)).nu plecam de acolo.. :sdvs: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:32 pm | |
| dar tu ce faceai in cazul ei??????? :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:34 pm | |
| - corinagalit a scris:
- dar tu ce faceai in cazul ei??????? :vdfvvv: :vdfvvv:
il intrebam pe el de ce,apoi o paruiam pe ea si dupa ce ma racoream plecam.:D:D:D | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:36 pm | |
| hahahahahaha deci nu mai pot de ras esti mortala asa faceam si eu din pcate in india femeile nu se ia de par in serialele lor.o batea madhu pe vipera de uita cum o cheama. :lol!: :lol!: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:38 pm | |
| la ei femeile is foarte diferite de noi :)).acolo trebuie sa asculti de barbat nu te joci,ii dau niste suturi numai sa ascult de el ii arat :sdvs: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Sam Ian 12, 2013 1:44 pm | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 2 | |
| |
|
| |