Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
of ana ... doar o data ne lasa astia sa votam... parca sunt prosti....
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 3 Vin Feb 01, 2013 11:56 am
da neva din pacate o singura data avem voie sa votam,si ma enerveaza faptul ca DD are putine voturi
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 3 Vin Feb 01, 2013 11:57 am
eu una nu mai votez cu nimeni pt ca sunt voturi facute asa in scop aiurea deci nu mai cred in ele si de and dracu ajunsa aia din ek harazoon mai iubita decat drashti si sanaya ca mie nu imi place de ea chiar deloc.este atata de inutila de uratica si de firava.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 3 Vin Feb 01, 2013 11:58 am
fetele va dedic aceasta melodie cu cea mai mare placere