Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Rahul Muskaan VM Maahi Sam Feb 02, 2013 5:23 pm
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Rahul Muskaan VM Maahi Dum Feb 03, 2013 5:04 am
corinagalit a scris:
Dupa intalnirea cu tine m-am simtit ca si cum... Am fost in cautarea ta in tot acest timp... Dupa intalnirea cu tine m-am simtit ca si cum... Am fost in cautarea ta in tot acest timp... Ai ceva in tine ca in acea dimineata.. Pentru care am ramas treaz tot acest timp... Vin si decorez visele mele acum...
Vin-o iubitul meu,vin-o acum...
Ai ceva in tine ca in acea dimineata.. Pentru care am ramas treaz tot acest timp... Vin si decorez visele mele acum...
Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Sunt in asteptare pentru tine iubirea mea,te rog sa vii acum..
Dupa intalnirea cu tine m-am simtit ca si cum... Am fost in cautarea ta in tot acest timp... Dupa intalnirea cu tine m-am simtit ca si cum... Am fost in cautarea ta in tot acest timp... Ai ceva in tine ca in acea dimineata.. Pentru care am ramas treaz tot acest timp... Vin si decorez visele mele acum...
Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Vin-o iubitul meu,vin-o acum... Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea..
Dragostea mea,iubita mea,tot... Esti acolo,in bataia inimii mele si in respiratiile me...
Esti dorinta inimii mele numai... Toate momentele mele sunt pline de gandurile tale... Da-mi adapost sub voalul tau... Pentru ca ard in acest soare in fiecare secunda...
Ai ceva in tine,ca si muson... Pentru care intotdeauna am avut aceasta sete... Vin-o si potoleste-mi poftele mele...
Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Vin-o iubitul meu,vin-o acum... Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea..
Esti doar a mea,dragostea mea, Tu esti motivul pentru care respir... Da,tu esti cea pe care o doresc cel mai mult, Da,tu trebuie sa fii a mea pentru totdeauna, Fiecare moment al tau rasuna in inima mea, Doar prin obtinerea ta voi gasi pacea...
Chiar daca cu mine,te-ai simti la kilometri distanta... Chiar daca suntem impreuna,de ce se supara inca... Vin-o in bratele mele acum,te rog...
Chiar daca cu mine,te-ai simti la kilometri distanta... Chiar daca suntem impreuna,de ce se supara inca... Vin-o in bratele mele acum,te rog...
Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea.. Inima plange pentru tine,te rog vin-o dragostea mea..
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Rahul Muskaan VM Maahi Dum Feb 03, 2013 6:11 am