Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Madhubala and Rishabh - O sanam O sanam 14th January 2012
2 participanți
Autor
Subiect: Madhubala and Rishabh - O sanam O sanam 14th January 2012 Sam Feb 09, 2013 9:45 am
O draga,o draga Doar daca s-ar putea intampla Tu mi-ai da companie in aceasta calatorie a vietii Nu as fi fost singur toata viata mea Doar daca ai fi fost cu mine.
Stiu acest lucru de mult Am de gand sa fiu spulberat in singuratate De dorul tau Voi face orice
Daca numai, Tu ma faci partenerul de viata Doar daca esti cu mine Doar daca esti cu mine Doar daca esti cu mine Doar daca esti cu mine
Zambetul pe buzele mele As vrea sa pot da te tine Ia fericirea mea Da-mi durerile tale
In cazul in care numai.. Tu ai fi stiut despre inima mea Daca ai fi fost cu mine Daca ai fi fost cu mine Daca ai fi fost cu mine Daca ai fi fost cu mine
Deyaa Membru Vip GOLD
Subiect: Re: Madhubala and Rishabh - O sanam O sanam 14th January 2012 Dum Feb 10, 2013 4:00 am
wow ce video si ce mel frumoasa Multumim de versuri! :hhg:
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Madhubala and Rishabh - O sanam O sanam 14th January 2012 Dum Feb 10, 2013 4:06 am
cu placere
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
Subiect: Re: Madhubala and Rishabh - O sanam O sanam 14th January 2012 Dum Feb 10, 2013 5:27 am
superb superb multumim :hhg:
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Madhubala and Rishabh - O sanam O sanam 14th January 2012
Madhubala and Rishabh - O sanam O sanam 14th January 2012