| Discutii serial 5 | |
|
+11Miha87 Mirela tanya_costinela bellissima sharad Neva.neva cristynica Serenyty26 Deyaa corinagalit luminitacosconea 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rho Membri VIP
| |
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 12:57 pm | |
| bine eu ma ocup de pedichiura si donald de coafura buna Rho ce faci? | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 12:59 pm | |
| da Rho,Madhu s-a apucat sa lucreze din nou la salon. insa a avut ghinionul ca prima ei clienta sa fie Dips |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| |
| |
Rho Membri VIP
Mesaje : 845 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 60 Localizare : Porlezza, Como, Italia
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:01 pm | |
| nuuuuuuuuuuu tampita cum de sa dus chiar acolo scuzati expresia dar ma supara rau tipa :esa: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| |
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:04 pm | |
| daya Michiduta sa aiba grija sa.i lase semn pe spate... am auzit ca e la moda :))... ce ziceti movul e o culoare ok pentru ochi si obraji? ( intraba donald ) | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:06 pm | |
| nu trebuie sa-ti ceri scuze Rho,ca este chiar tampita rau |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:06 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:12 pm | |
| fetele ati vazut ce il plesni rk pe bituji saracul mi fost mila de el...dar mi.a placut ce i.a facut lui rk | |
|
| |
Rho Membri VIP
Mesaje : 845 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 60 Localizare : Porlezza, Como, Italia
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:16 pm | |
| unde ai vazut mirela ca la plesnit?vreau sa vad si eu sunt tare curioasa | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:16 pm | |
| Da si mie mi-a fost mila de el Eu sper sa fie el cel care o ajuta pe madhu sa intre in industria filmelor Moare rk daca o sa fie asa | |
|
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:19 pm | |
| rho este in ep de azi daca vrei sa.l vezi este pe site au pus fetele ep netradus | |
|
| |
tanya_costinela Membri VIP
Mesaje : 902 Data de inscriere : 02/02/2013 Varsta : 38 Localizare : targu jiu
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:20 pm | |
| AM REVENIT DIN NOU ALATURI DE VOI MA UITASEM LA DECI OAMENII ASTIA SUNT FENOMENE | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:20 pm | |
| cris de narcisa Astazi la 11:05 pm Bună seara fetele. Am chef de vorbă așa că am să vă spun cum aș vrea eu să se întâmple povestea dintre Madhu și RK superstar. Acum că Madhu a decis să revină la vechea viață și ca simbol al uitării episodului cu RK aș vrea ca Madhu să se ducă în locul unde Rishu-mishu a părăsit-o la altar și să arunce mangalsutra în apa pe care RK a luat-o de martor la completarea ritualurilor. Din întâmplare RK să se afle și el acolo și să vadă toată scena. Pe drumul de întoarcere Madhu să fie accidentată de o mașină iar în urma accidentului să-și piardă temporar memoria. Rishu-mishu să fie martor și la accident dar până să ajungă la ea, șoferul să o urce în mașină să o ducă la spital. Rishu-mishu să o caute înnebunit iar când află la ce spital este și când vrea să o vadă pe motiv că este biwi a lui, să fie dat afară deoarece accidentata nu e căsătorită deci nu e rudă cu ea și n-are ce căuta, OUT (cum zbiară el) și astfel să nu afle că și-a pierdut memoria. Șoferul care a accidentat-o să fie de fapt un mare producător de filme (trebuie neapărat un bărbat mai bine decât RK) care a venit în oraș să facă un film cu RK. Tot stând prin preajma lui Madhu deoarece se simte vinovat pentru accident, producătorului să înceapă să-i placă de Madhu și să o considere aleasa pentru partenera din film a lui RK. Prima lovitură pentru RK, află din ziare că nu s-a depus plângere împotriva producătorului de către Madhu pentru accident (în timp ce el a stat la închisoare din cauza ei). A doua lovitură, află că ea este partenera lui din film, neapărat un film de dragoste. A treia lovitură află că Madhu și-a pierdut memoria și prin urmare o doare în cot de toată răzbunarea și magistrala interpretare a rolului de soț cu moț. Și să înceapă filmările. Vreau să văd o Madhu fericită, fără griji, sufletul echipei de filmare, cea mai îndrăgită de colegi, iubitoare, care să strălucească în interpretare și care să aibă față de RK atitudinea pe care o are față de orice coleg de filmare, nimic mai mult. Ba poate chiar mai puțin (la detalii să se mai gândească și creativii). Pe măsură ce se desfășoară filmările (vreau multe scene de dragoste în film)și RK petrece din ce în ce mai mult timp alături de Madhu, înnebunit, îndrăgostit, blestemat, să ajungă să dorească ca scenele de iubire de pe platoul de filmare să fie reale și dezamăgirea să-i fie cruntă în fiecare seară când se desparte de ea și când realizează că totul e doar un rol și dragostea personajului nu este și dragostea lui Madhu. În același timp să fie și martor al sentimentelor din ce în ce mai puternice ale producătorului pentru Madhu care i se destăinuie, îi povestește visele lui alături de Madhu, îi cere ajutorul pentru a o cuceri. Și în tot acest timp Madhu, care nu-și mai amintește nimic din relația ei cu RK să-l înnebunească cu indiferența ei deși sunt mereu împreună, la filmări, la interviuri, la petreceri. Ultima lovitură, la petrecerea de lansare a filmului care trebuie să fie unul de succes iar Madhu să fie cea care a adus succesul producătorul să anunțe căsătoria lui cu Madhu. Disperat Rishu-mishu îi spune că ea nu se poate căsători cu producătorul, că ea este biwi a lui și după o mărturisire dramatică a evenimentelor petrecute, șocul să o facă pe Madhu să-și recapete memoria. Iar când RK îi va mărturisi că o iubește, Madhu să-i spună, bravo RK, interpretarea ta e la fel de magistrală ca data trecută dar spectatorul s-a schimbat așa că du-te și joacă-ți numărul în fața altcuiva. Și după asta, dacă mai vor creativii să-i împace bine, dacă nu, iarăși bine, oricum nu prea văd ce-ar mai putea face Rishu-mishu ca să o facă pe Madhu să aibă încredere în el. End of my story. este un scenariu cu ce ar vrea o fata sa se intample in Madhu |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:21 pm | |
| ce parere aveti de acest scenariu??? |
|
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:22 pm | |
| si eu sper sa o ajute pe madhu sa intre in industria filmului sa vezi atunci figuri pe rk :cse: abia astept sa o vad pe madhu actrita | |
|
| |
Rho Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:24 pm | |
| ms ma duc pe site ms fetele ca aveti rbdare cu mine buna tanya | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:24 pm | |
| ROMANII AU TALENT AM STERS
| |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:27 pm | |
| BUNA SI VOUA WAAAWWW GENIAL SCENARIU SI IN CONCLUZIE SA MOARA RK NU AR FI TOCMAI PLACUT AM ADAUGAT EU PARTEA ASTA DAR NA CATE FILME NU SAU TERMINAT ASA EXEMPLU SADHNA SI RANVIR DIN CULOAREA FERICIRII | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:28 pm | |
| tare scenariu,chiar frumos :cse: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| |
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:30 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Rho Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 5 Vin Feb 15, 2013 1:31 pm | |
| ana cred ca ai note foarte bune la romana vad ca te pricepi bravo imi place scenariu e de nota 10 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 5 | |
| |
|
| |
| Discutii serial 5 | |
|