Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Hola :-) buna si LA MULTI ANI

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Ra7uca
Membri VIP
Membri VIP
Ra7uca

Data de inscriere : 27/02/2013
Varsta : 49
Localizare : Spania

Hola :-) buna si LA MULTI ANI  Empty
MesajSubiect: Hola :-) buna si LA MULTI ANI    Hola :-) buna si LA MULTI ANI  EmptyVin Mar 01, 2013 4:04 am

Ma numesc Raluca sint in forum de putin timp si nu prea ma descurc. Dar ce este mai interesant este ca imi placeti mult cum discutati si cum va sprijiniti una pe alta.Eu am intrat in forum ca si eu sint un fan al serialului MADUBALA si al lui Gee si normal urmarind aceste seriale de la comentariile voastre de curiozitate am vazut si Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon .AS FI BUCUROASA SA STIU CA MA-TI PRIMIT IN GRUPUL VOSTRU.Va urmaresc de aici din Spania un orasel din Madrid .VA PUP PE TOATE SI UN SCUMP LA MULTI ANI DE MARTISOR Hola :-) buna si LA MULTI ANI  1292845327
Sus In jos
madalina_ionela

Data de inscriere : 17/12/2012
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: Hola :-) buna si LA MULTI ANI    Hola :-) buna si LA MULTI ANI  EmptyVin Mar 01, 2013 4:32 am

bine ai venit si cu siguranta esti bine primita ai sa vezi ce distractie si cat de minunate sunt fetele te pup Hola :-) buna si LA MULTI ANI  1415839366 Hola :-) buna si LA MULTI ANI  3558554464 Hola :-) buna si LA MULTI ANI  2029853018
Sus In jos
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

Data de inscriere : 17/12/2012
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Hola :-) buna si LA MULTI ANI    Hola :-) buna si LA MULTI ANI  EmptyVin Mar 01, 2013 6:35 am

Buna raluca,bine ai venit Hola :-) buna si LA MULTI ANI  1415839366
Cu siguranta esti bine primita de toate fetele Hola :-) buna si LA MULTI ANI  413736133
te pup! Hola :-) buna si LA MULTI ANI  413736133 Hola :-) buna si LA MULTI ANI  2029853018
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

Data de inscriere : 15/12/2012
Localizare : roma italia

MesajSubiect: Re: Hola :-) buna si LA MULTI ANI    Hola :-) buna si LA MULTI ANI  EmptyVin Mar 01, 2013 7:50 am

BINE AI VENIT raluca si ma bucur ca esti aici cu noi.multe fete sunt din spania asa ca te primim cu bratele deschise. Hola :-) buna si LA MULTI ANI  1415839366 :pip: :xce: :nbt: :nvs: :ors:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Hola :-) buna si LA MULTI ANI    Hola :-) buna si LA MULTI ANI  EmptyVin Mar 01, 2013 8:11 am

Buna Raluca.
La multi ani si tie de 1 Martie Hola :-) buna si LA MULTI ANI  2029853018 Hola :-) buna si LA MULTI ANI  2029853018 :ntw:
Si desigur esti bine primita alaturi de noi. Hola :-) buna si LA MULTI ANI  2029853018
Sus In jos
Mirela
Traducatori
Traducatori
Mirela

Data de inscriere : 18/12/2012
Varsta : 29
Localizare : Targoviste

MesajSubiect: Re: Hola :-) buna si LA MULTI ANI    Hola :-) buna si LA MULTI ANI  EmptyVin Mar 01, 2013 8:25 am

buna Raluca bine ai venit Hola :-) buna si LA MULTI ANI  1415839366
La multi ani si tie de 1 Martie :ors:
bineinteles ca esti bine venita aici pe forum Hola :-) buna si LA MULTI ANI  4194951402
Sus In jos
Ra7uca
Membri VIP
Membri VIP
Ra7uca

Data de inscriere : 27/02/2013
Localizare : Spania

MesajSubiect: Re: Hola :-) buna si LA MULTI ANI    Hola :-) buna si LA MULTI ANI  EmptyVin Mar 01, 2013 9:37 am

Va multumesc SINTETI SCUMPE , Hola :-) buna si LA MULTI ANI  432559477 Ar fi distractiv sa cunosc fetele din Spania VA PUP DULCE :xei: :xzw: :ors: :nvs: :nbt: :ypò:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hola :-) buna si LA MULTI ANI    Hola :-) buna si LA MULTI ANI  Empty

Sus In jos

Hola :-) buna si LA MULTI ANI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» buna al !!
» Buna!
» Buna!!!:*>:D<
» Buna
» Buna

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum