Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:33 am
tanya_costinela a scris:
corina pregateste sarmalele si cu oua rosi si cozonocul si un vin rosu sau alb venim peste tine
buna tanya pregatesc un drac incaltat.fac spaghete asta seara si atata tot si maine toata lumea cu copiii caini purcei la restauran suntem mai multi de 20 de persoane.facem petrecere mare de tot.eu urasc sa gatescccccccccccccccccccccc
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:33 am
Deyaa a scris:
anamaria a scris:
Deyaaaaaa,surioara mea scumpa,unde ai disparut?? inca nu ai terminat dansul???
te batttttttttttttttttttt
nu poti ca am fugit deja
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:34 am
corinagalit a scris:
tanya_costinela a scris:
corina pregateste sarmalele si cu oua rosi si cozonocul si un vin rosu sau alb venim peste tine
buna tanya pregatesc un drac incaltat.fac spaghete asta seara si atata tot si maine toata lumea cu copiii caini purcei la restauran suntem mai multi de 20 de persoane.facem petrecere mare de tot.eu urasc sa gatescccccccccccccccccccccc
mami te pun la vara sa-mi faci ceva de mancare daca iti place asa mult sa gatesti
tanya_costinela Membri VIP
Mesaje : 902 Data de inscriere : 02/02/2013 Varsta : 38 Localizare : targu jiu
unde e sultanul plecat ?al tau in realitate sau ..............
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Neva.neva a scris:
Cori, iubire ce faci? Ai terminat treaba?
nu am terminat sunt la maurizio si am neamurile pe cap este plina casa .tu ce faci ai revenit de pe insula??esti o rea nu mai ma iubesti te caut de 2 zile.
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
anamaria a scris:
corinagalit a scris:
nevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buna iubire unde ai disparut de 2 zile nu mi-ai raspuns nici la telefon si nici pe mess.sunt trista cand nu esti cu mine.cred ca ai fugit cu sultanu meu pt ca nici de el nu dau de 2 zile.
a fugit pe insula cu Sultanu si s-au distrat o gramada
Daaaaaaaaaaaa ...... sunt in stare sa fug pe o insula cu Sultan.... doar sa o lase pe Madhu cu RK
Deyaa Membru Vip GOLD
Te prind eu ana,nu iti fa griji
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:35 am
mami vezi ca asa cum l-ai pierudut pe Aman asa il pierzi si pe Sultan. Aman este la mine si Sultan il ia Neva
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:35 am
anamaria a scris:
corinagalit a scris:
tanya_costinela a scris:
mami te pun la vara sa-mi faci ceva de mancare daca iti place asa mult sa gatesti
ete scart mami va fac de mancare bataie cu rabdari prajite.
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:36 am
TE IUBESC CORINA TE IUBESC CORINA TE IUBESC CORINA TE IUBESC CORINA TE IUBESC CORINA
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:36 am
corinagalit a scris:
anamaria a scris:
corinagalit a scris:
tanya_costinela a scris:
ete scart mami va fac de mancare bataie cu rabdari prajite.
heiii de ce esti rea mai mami
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:37 am
Neva.neva a scris:
anamaria a scris:
corinagalit a scris:
nevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buna iubire unde ai disparut de 2 zile nu mi-ai raspuns nici la telefon si nici pe mess.sunt trista cand nu esti cu mine.cred ca ai fugit cu sultanu meu pt ca nici de el nu dau de 2 zile.
a fugit pe insula cu Sultanu si s-au distrat o gramada
Daaaaaaaaaaaa ...... sunt in stare sa fug pe o insula cu Sultan.... doar sa o lase pe Madhu cu RK
ete ce fu sa fie auzi cucoana citi ca te facusi exotica.jos labele de pe sultanu meu voi stati cu rk al vostru.
corinagalit a scris:
tanya_costinela a scris:
poi sunt bune si pastele!!!!
Ra7uca Membri VIP
Mesaje : 1057 Data de inscriere : 27/02/2013 Varsta : 49 Localizare : Spania
Cori mai fa niste umbra de fazan cu miros de varza
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:38 am
neva sa nu-i dai drumul la Sultan,tine-l bine langa tine nu o asculta pe mami
Neva.neva Traducatori
da cori iubire, m-am facut bruneta ca indiencele .....
corinagalit Admin
anamaria a scris:
mami vezi ca asa cum l-ai pierudut pe Aman asa il pierzi si pe Sultan. Aman este la mine si Sultan il ia Neva
auzi nu ma enerva ca imediat lti iei pe cocoasa.sa fie clar amandoi sunt ai mei.sultanu e primul si aman al 2-eu tin la lucrurile mele sunt egoista rau de tot.si foarte posesiva.jos labele de pe barbati mei.
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:39 am
Ra7uca a scris:
Cori mai fa niste umbra de fazan cu miros de varza
buna iubita mea ce bine zici sa cad sub scaun cand am citit ce scri.esti nebuna de legatttttttttttttttttttt
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:39 am
Ana , il tin pe Sultan.... pana se impaca Madhu cu Rk
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:40 am
corinagalit a scris:
anamaria a scris:
auzi nu ma enerva ca imediat lti iei pe cocoasa.sa fie clar amandoi sunt ai mei.sultanu e primul si aman al 2-eu tin la lucrurile mele sunt egoista rau de tot.si foarte posesiva.jos labele de pe barbati mei.
nici nu ma gandesc sa iau labele de pe Aman,nu tu ai zis ca imi sta bine cu el,naaa acum il tin bine langa mine si Neva il tine pe Sultan
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:41 am
unde pe insula ?
Ra7uca Membri VIP
Mesaje : 1057 Data de inscriere : 27/02/2013 Varsta : 49 Localizare : Spania
corinagalit a scris:
anamaria a scris:
in seara asta te-ai suparat tare si i-ai luat tu mai lasa unu si la altu nu fi rea eu ma multumesc cu Sultan inseara asta
Vizitator Vizitator
Neva.neva a scris:
Ana , il tin pe Sultan.... pana se impaca Madhu cu Rk
asa sa faci Neva
Neva.neva Traducatori
Cori iubire, ajungi acasa in noaptea asta????..... te astept sa povestim...
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:42 am
Neva.neva a scris:
da cori iubire, m-am facut bruneta ca indiencele .....
vrei sa fi exotica rau de tot :rte: :rte: :rte: :rte: ce ai de gand nebunaticoooooooooooooo .ce ganduri ai.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 14 Sam Mar 30, 2013 10:42 am
surioarele mele nu mai zic nimic surici melodia asta este pentru voi