Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:41 am
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:41 am
luminitacosconea a scris:
corinagalit a scris:
LadyMaryAnn a scris:
Cori iaka cui ii bine azi ....faci nebunii multe cu sultan al nostru.Vezi lasal viu.Ca are multe suflete sa le aline
lasa iubire ca il trimit si la tine promit dar in seara asta petrece cu mine deci nu te supara pe mine.dar sunt cam beata nu vad bineeeeeeeeeeeeeeee decat madulare groase si chele vad.
VALEUUUUUUUU DA GROASE DA CE SUNT MAMA BUCSE ?DALE INCOLO DE MADULAREEEEEE CA NU POT FI GROASE DOAR LUNGUTE SI CHELIUTE DE MARIMI BINENE NOTATE SI DE FETE TOATE LUATE
vai mama o sa mor de ras si asa sunt beata moarta cuscra tu vrei sa ma imbta si mai tareeeeeeeeeeeee
Deyaa Membru Vip GOLD
Subiect: ce dea pinguini =))) Mar Apr 09, 2013 10:42 am
LadyMaryAnn Membri VIP
Mesaje : 120 Data de inscriere : 26/02/2013 Varsta : 38 Localizare : Chisinau
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:43 am
corinagalit a scris:
LadyMaryAnn a scris:
Cori ia si mai bea un pahar si dai foiala cu striptisul si chinuil binisor pe sultan .ca azi mititelu nostru e trist nu a gasito pe madhu acasa si Rk nu stiu ce i-a mai zis acolo,ca avea o fata ,offf imi venia sa-l cuprind
lasa iubire ca maine isi taie venele si scpama de nesimtitu ala de rk.dar azi nu pot sa il urasc pe rk ii iubesc pe toti ca sunt beata si la betie toata lumea este a taaaaaaaaaaaaa
nu cred sa scapam asa usor si repede de el lasa-l sa traiasca ... tu ce vrei Ana sa ramina vaduva asa tinara ,nuuu lasa sa fie totul bine cu el
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:44 am
Deyaa a scris:
vai mama ce dans nebunnnnnnnnnnnn sa mor daca nu ma bag beata sub pat dupa dansu asta.
Vizitator Vizitator
Deyaa a scris:
hop hop hop
LadyMaryAnn Membri VIP
Mesaje : 120 Data de inscriere : 26/02/2013 Varsta : 38 Localizare : Chisinau
Deyaa a scris:
Multi si de diferite culori
Deyaa Membru Vip GOLD
Subiect: hop hop Mar Apr 09, 2013 10:45 am
ma duc eu sa dansez,dansez mai bine ca aia de acolo =)))))
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:46 am
anamaria a scris:
Deyaa a scris:
hop hop hop
ASTIA SIGUR SI BAGA PE LA SPATE HOPA !HOPAAA !
Vizitator Vizitator
Deyaa a scris:
ma duc eu sa dansez,dansez mai bine ca aia de acolo =)))))
deyaa cea mai buna dansatoare din romania,dati-va la o parte ca va darama
corinagalit Admin
LadyMaryAnn a scris:
corinagalit a scris:
LadyMaryAnn a scris:
Cori ia si mai bea un pahar si dai foiala cu striptisul si chinuil binisor pe sultan .ca azi mititelu nostru e trist nu a gasito pe madhu acasa si Rk nu stiu ce i-a mai zis acolo,ca avea o fata ,offf imi venia sa-l cuprind
lasa iubire ca maine isi taie venele si scpama de nesimtitu ala de rk.dar azi nu pot sa il urasc pe rk ii iubesc pe toti ca sunt beata si la betie toata lumea este a taaaaaaaaaaaaa
nu cred sa scapam asa usor si repede de el lasa-l sa traiasca ... tu ce vrei Ana sa ramina vaduva asa tinara ,nuuu lasa sa fie totul bine cu el
ai vazut tu baba urata si drac morttttttttttttttt.din pacate nu moare handicapatul dar in seara asta avem petrecere si sunt bune cu toata lumea. pana maine seara avem pace intre clanuri.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:47 am
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:49 am
anamaria a scris:
vai mami ce bune sunt astea de madulareeeeeeeeeeeee :rte: :rte: :rte: :rte: :rte:
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:50 am
corinagalit a scris:
anamaria a scris:
vai mami ce bune sunt astea de madulareeeeeeeeeeeee :rte: :rte: :rte: :rte: :rte:
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:50 am
Vizitator Vizitator
Subiect: pentru toate mamicile Mar Apr 09, 2013 10:52 am
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Mar Apr 09, 2013 10:54 am