Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
TU NU NE-AI SUPARAT SI NICI NU AVEM CUM SA NE SUPARAM PE TINE DOAR CA ACEL NUME ZGARIE RAU LA URECHE SI MIE PERSONAL M-A APRIND RAU NUMAI CAND AUD NUMELE LUI PE MAAN DIN GEET IL IUBIM DAR PEROANA LUI LASA DE DORIT.....
Mihaela Membri VIP
Mesaje : 365 Data de inscriere : 07/04/2013 Varsta : 30 Localizare : Ploiesti
Mihaela ... povestea este urmatoarea.... intre DD si GC a fost o "poveste de dragoste" , cel putin DD a recunoscut ca il iubeste ... asta se intampla in timpul filmarilor de la Geet.... dar a intervenit vrajitoarea de debina... si s-a dus pe platoul de filmare de la Geet si a facut scandal mare acolo.... ca cei de pe platou i-au interzis sa mai calce vreodata acolo.... cert este ca prostul de GC a renuntat la DD a noastra si pe ascuns s-a insurat cu vrajitoarea ... imediat dupa incidentul de pe platoul de filmare.... (totul a fost pus la cale de vrajitoarea de debina...)... si papa lapte de GC .. a acceptat sa se insoare cu aia si a parasit-o pe DD a noastra... si asta nu e tot ... anul asta de ziua lui DD ... orinarul ala nu a fost in stare sa-i ureze macar la multi ani lui DD ... atunci cand reporterii care ii luau interviu l-au rugat sa ii transmita un mesaj lui DD de ziua ei ..... a inceput sa rada ca prostul si a plecat fara sa spuna nimic.... comportament de oligofren retardat.... il uram pur si simplu ..... e un jeg de om....
loredana-amelya
ceeeeeee jegosssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! si aia ce nesimtitaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! orikm nu-mi placea de eaaaa!!!!!!!!! DD merita ceva mai bun de atat! :gte: :gff: !!
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
ceeeeeee jegosssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! si aia ce nesimtitaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! orikm nu-mi placea de eaaaa!!!!!!!!! DD merita ceva mai bun de atat! !!
ma bucur ca ai inteles acum de ce este persona non grata.... pe acest forum....
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
buna Lory ce faci? Neva eu nu stiam asa povestea eu o stiam decat parte cu ziua lui DD dar acuma sincer il urasc si mai mult pe GC cat imi place mie ca maan pe atat il urasc ca GC
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
buna Lory ce faci? Neva eu nu stiam asa povestea eu o stiam decat parte cu ziua lui DD dar acuma sincer il urasc si mai mult pe GC cat imi place mie ca maan pe atat il urasc ca GC
am promis fetelor noi ca voi spune povestea asta cu jegosul ala.... ca sa inteleaga si ele de ce il uram atat de mult... dar nu am avut niciodata timp sa o fac... sau nu era momentul.... acum sper ca am lamurit si acest aspect....
loredana-amelya