| Discutii serial 18 | |
|
+16bellissima Miha87 Nitu luminitacosconea costearamona cosmina Rho dil3mma tanya_costinela alinabv loredana-amelya cristynica Mirela Neva.neva Mihaela Deyaa 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:14 pm | |
| | |
|
| |
dil3mma Membri VIP
Mesaje : 510 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 34 Localizare : Genova
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:15 pm | |
| Pai exact, Neva...o poveste de dragoste nebuna, chiar si Vivian cand i s-a luat interviu, a zis ca iubirea dintre RK si Madhu este ceva peste normal. Este o poveste de iubire mai inedita, nu prea intalnita in astfel de seriale indiene, de aceea pentru unii pare ceva peiorativ, dar daca stai sa privesti in asamblu, este o poveste chiar frumoasa....nascuta din ura, hranita cu obsesie si pasiune si acum vreau sa urmeze doar IUBIREEEEEE..Si sincer, mie personal imi place cum nebunaticul de Rk se manifesta in modul lui crazy..hehe...Si sa nu uitam ca are niste replici pline de sarcasm pe care le ador.. | |
|
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:16 pm | |
| | |
|
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:17 pm | |
| | |
|
| |
dil3mma Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:20 pm | |
| Ar fi cel mai naspa serial posibil, daca Rk ar muri in serial...In niciun caz...Dupa cum am mai zis, pana acum am vazut doar obsesia lui Rk si dorinta lui prosteasca de razbunare... ( cand era beat cu Madhu, chiar si el a zis ca nu stie de ce s-a razbunat, el a crezut ca va fi fericit daca se razbuna pe Madhu, dar de fapt e mort pe interior....) omul la bautura spune adevarul...:) Acum ar trebui sa urmeze si povestea lor de iubire....ar cam fi cazul sa vad si eu scene romantice intre ei doi.. | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:21 pm | |
| - dil3mma a scris:
- Pai exact, Neva...o poveste de dragoste nebuna, chiar si Vivian cand i s-a luat interviu, a zis ca iubirea dintre RK si Madhu este ceva peste normal. Este o poveste de iubire mai inedita, nu prea intalnita in astfel de seriale indiene, de aceea pentru unii pare ceva peiorativ, dar daca stai sa privesti in asamblu, este o poveste chiar frumoasa....nascuta din ura, hranita cu obsesie si pasiune si acum vreau sa urmeze doar IUBIREEEEEE..Si sincer, mie personal imi place cum nebunaticul de Rk se manifesta in modul lui crazy..hehe...Si sa nu uitam ca are niste replici pline de sarcasm pe care le ador..
Sunt perfect de acord cu tine, am vazut si eu interviurile cu ei... vreau sa-ti spun ca eu am sustinut de la bun inceput ca replicile lui RK sunt cele mai inteligente, cu un umor inteligent, .... si asta nu poate contesta nimeni... Ma bucur ca am gasit un aliat in tine, si mai ales ca ma vei sustine cand pledez cauza lui RK in fata sultancelor, tu ai venit mai tarziu, dar corina deja m-a numit Avocatul Diavolului.... ... si asa si este ... il apar pe RK ori de cate ori am ocazia. | |
|
| |
alinabv Traducatori
Mesaje : 155 Data de inscriere : 09/04/2013 Varsta : 32 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:22 pm | |
| nu sunt de acord deorece madhubala este printre singurele seriale indiene cu o tema diferita..este vorba despre dragoste si obsesie,pasiune...majoritatea serialelor au aceeasi tema..DRAGOSTEA si numai dragostea..producatorii acestui film sunt senzationali ptr k arata lumii cum e viata in realitate si ne arata mai mulye tipuri de oameni..fiecare personaj din serial joak un rol adevarat ptr viata de din afara filmul ptr k viata bate filmul si la fel sunt si indienii ptr k nu ii diferentiaza de alte popoare faptul k ei sunt toti iubitori si noi ceilalti ne scoatem ochii...si criticii sa ne mai scuteask mai bn s-ar critik pe ei | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:22 pm | |
| | |
|
| |
dil3mma Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:24 pm | |
| - Neva.neva a scris:
- dil3mma a scris:
- Pai exact, Neva...o poveste de dragoste nebuna, chiar si Vivian cand i s-a luat interviu, a zis ca iubirea dintre RK si Madhu este ceva peste normal. Este o poveste de iubire mai inedita, nu prea intalnita in astfel de seriale indiene, de aceea pentru unii pare ceva peiorativ, dar daca stai sa privesti in asamblu, este o poveste chiar frumoasa....nascuta din ura, hranita cu obsesie si pasiune si acum vreau sa urmeze doar IUBIREEEEEE..Si sincer, mie personal imi place cum nebunaticul de Rk se manifesta in modul lui crazy..hehe...Si sa nu uitam ca are niste replici pline de sarcasm pe care le ador..
Sunt perfect de acord cu tine, am vazut si eu interviurile cu ei... vreau sa-ti spun ca eu am sustinut de la bun inceput ca replicile lui RK sunt cele mai inteligente, cu un umor inteligent, .... si asta nu poate contesta nimeni... Ma bucur ca am gasit un aliat in tine, si mai ales ca ma vei sustine cand pledez cauza lui RK in fata sultancelor, tu ai venit mai tarziu, dar corina deja m-a numit Avocatul Diavolului.... ... si asa si este ... il apar pe RK ori de cate ori am ocazia. Eu nu prea ma contrazic cu Sultancele pe tema asta, le las pe ele cu parerea lor si eu raman la placerea si parerea mea, pe care nu mi le poate schimba nimeni. Si da, Rk are niste replici in film pe care pur si simplu fara sa vrei le adori...si sa nu uitam si de gesturi, mimica faciala....toate astea alcatuiesc un tot unitar numit INCONFUNDABIL VD... | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:25 pm | |
| | |
|
| |
alinabv Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:26 pm | |
| si madhubala e un serial kre pune in evidenta relatia dintre un superstar si o fata simpla kre se completeaza ft ft bn..rk este pers kre da viata serialului...sultancele il urasc ptr ceea ce ii fc lui madhu dar ele nu vad mai departe de acest caracter..nu il cunosc cu adevarat...el vrea sa para dur si k nu il klca nimeni in picioare dar de fapt madhu e mai puternik dekt el..eu il consider pe rk sensibil si k se ascunde de el insusi.. | |
|
| |
dil3mma Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:29 pm | |
| - alinabv a scris:
- si madhubala e un serial kre pune in evidenta relatia dintre un superstar si o fata simpla kre se completeaza ft ft bn..rk este pers kre da viata serialului...sultancele il urasc ptr ceea ce ii fc lui madhu dar ele nu vad mai departe de acest caracter..nu il cunosc cu adevarat...el vrea sa para dur si k nu il klca nimeni in picioare dar de fapt madhu e mai puternik dekt el..eu il consider pe rk sensibil si k se ascunde de el insusi..
emma si alina, sunteti nou venite , dar deja va iubesc ... asa cred si eu , si ana, mirela, deyaa, si inca cateva fete ... vedem dincolo de actiunile lui ... vedem drama prin care a trecut si inca trece ... care l-a facut incapabil sa se lase prada sentimentelor.... | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:30 pm | |
| | |
|
| |
alinabv Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:32 pm | |
| si eu va iubesc si iubesc si acest site.. .. | |
|
| |
dil3mma Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:32 pm | |
| - alinabv a scris:
- si madhubala e un serial kre pune in evidenta relatia dintre un superstar si o fata simpla kre se completeaza ft ft bn..rk este pers kre da viata serialului...sultancele il urasc ptr ceea ce ii fc lui madhu dar ele nu vad mai departe de acest caracter..nu il cunosc cu adevarat...el vrea sa para dur si k nu il klca nimeni in picioare dar de fapt madhu e mai puternik dekt el..eu il consider pe rk sensibil si k se ascunde de el insusi..
Bravo, Alina..tre' sa fii orb sa nu vezi ca de fapt Rk este o persoana sensibila. Este capos, arogant si "alintat" si copilaros ( daca vrea ceva, face tot posibilul sa obtina, atunci cand isi doreste, prin orice mijloace)...dar totul e de suprafata, un mecanism de aparare a lui, dar de fapt este un barbat sensibil care iubeste, dar inca nu stie sa faca fata acestui sentiment...o sa-nvete el pe parcurs... eu abia astept sa-i vad latura asta a lui de indragostit care ar face orice pentru Madhu. | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:37 pm | |
| | |
|
| |
dil3mma Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:37 pm | |
| Aaa si sa nu uitam, ca desi Rk i-a facut ce i-a facut lui Madhu, de fiecare data cand era ranita, el o ajuta... A salvat-o sa nu cada-n apa sa moara curentata, i-a pansat piciorul cand au fost blocati la studio in noaptea cu furtuna, ca sa nu cada in foc si sa nu se loveasca la cap, i-a oferit umarul lui sa-si sprijine capul, a dus-o in brate pana acasa ca nu putea merge...a salvat-o de Balraj, a salvat-o de acela care o molesta la filmari, cand a cazut pe scarile rulotei lui, imediat a sarit in ajutorul ei...si exemple mai sunt...cert este ca desi el se incapatana ca trebuie sa se razbune pe ea, de fapt el nu suporta ca Madhu sa fie ranita...doar ca ego-ul lui a fost prea mare si nu i-a permis sa renunte la razbunare.. | |
|
| |
alinabv Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:39 pm | |
| el oricum a facut si fc orice ptr madhu..ptr el a fost o razbunare ptr k asa si-a impus el si nu a putut vedea mai departe adevarul si acela k are nevoie de madhu..dak stam sa ne intrb... dc nu a lasato pe madhu sa fie omorata de tatal ei..dc a salvato knd era sa kda in apa si sa se curenteze..de fiekre data knd s-a lovit sau knd a racit si knd a otravitoo deepali??? a fost mereu alaturi de ea si nu cred k asta fc parte din razbunare..e un om kre se ascunde dupa o mask a propriei lui dureri..nu a avut o mama k a lui madhu sa ii dea putere si sa il invete ce e bn si ce e rau tot ce a vrut sa pastreze bun ptr el a fost memoria tatalui sau | |
|
| |
dil3mma Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:40 pm | |
| | |
|
| |
alinabv Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:40 pm | |
| dil3mma am gandit aman2 in acelasi timp:))...ai mare dreptate | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:41 pm | |
| - dil3mma a scris:
- Aaa si sa nu uitam, ca desi Rk i-a facut ce i-a facut lui Madhu, de fiecare data cand era ranita, el o ajuta... A salvat-o sa nu cada-n apa sa moara curentata, i-a pansat piciorul cand au fost blocati la studio in noaptea cu furtuna, ca sa nu cada in foc si sa nu se loveasca la cap, i-a oferit umarul lui sa-si sprijine capul, a dus-o in brate pana acasa ca nu putea merge...a salvat-o de Balraj, a salvat-o de acela care o molesta la filmari, cand a cazut pe scarile rulotei lui, imediat a sarit in ajutorul ei...si exemple mai sunt...cert este ca desi el se incapatana ca trebuie sa se razbune pe ea, de fapt el nu suporta ca Madhu sa fie ranita...doar ca ego-ul lui a fost prea mare si nu i-a permis sa renunte la razbunare..
de cate ori nu am spus si eu acelasi lucru ... dar stii cum este emma... doar cine nu are ochi sa vada si cine nu vrea sa vada .... neaga acest lucru | |
|
| |
alinabv Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:41 pm | |
| nu m-am uitat la geet ptr k nu imi place e ticalosul ala de gurmeet | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 18 Dum Apr 14, 2013 12:42 pm | |
| | |