Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:10 am
dil3mma a scris:
" Mere paas dil nahi...(Eu nu mai am inima)...dar el....urcandu-se pe ea...tumhara paas dil nahi??? (nu mai ai inima?) ...si tot se apropie de buzele ei usor...dar ea mititica fara respiratie si cu vocea pierita..."mere paas dil nahi" ....a fost super faza...abia astept sa vad maine
da a fost super faza
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:12 am
fetele stiti cumva de unde este scena de la inceput cand Vd bate la tobe??? ca arata asa de hot :rte: :rte:
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:12 am
dil3mma a scris:
" Mere paas dil nahi...(Eu nu mai am inima)...dar el....urcandu-se pe ea...tumhara paas dil nahi??? (nu mai ai inima?) ...si tot se apropie de buzele ei usor...dar ea mititica fara respiratie si cu vocea pierita..."mere paas dil nahi" ....a fost super faza...abia astept sa vad maine
de milione faza ... va dati seama ca acum Madhu nu-si da frau liber sentimentelor, dar cand va ceda .... Doamne ce scene romantice o sa avem.... la chimia dintre ei doi .... o sa fie ceva exploziv.... cu siguranta.
dil3mma Membri VIP
Mesaje : 510 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 34 Localizare : Genova
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:13 am
Toate Rk-istele am fost topite la faza aia.....
cristynica Membri VIP
Mesaje : 1050 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 44 Localizare : Madrid
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:13 am
BUNA SEARA SCUMPELE MELE "INDIENCE" CE FACETI? CE EPISOD EMOTIONANT GATA AU APARUT FAIMOSI PANTALONI ROSII :rte: :rte: EU VREAU CE ESTE SUB PANTALONI :rte: :rte: :rte:
alinabv Traducatori
Mesaje : 155 Data de inscriere : 09/04/2013 Varsta : 32 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:14 am
asa mult imi place replica asta a lui rk..o zice intr-un mod in kre ii da de intz lui madhu k nu se crede ea pe ea apai el:))
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:15 am
cristynica a scris:
BUNA SEARA SCUMPELE MELE "INDIENCE" CE FACETI? CE EPISOD EMOTIONANT GATA AU APARUT FAIMOSI PANTALONI ROSII :rte: :rte: EU VREAU CE ESTE SUB PANTALONI :rte: :rte: :rte:
buna scumpa noastra Cryss,tu imediat vrei ce este sub pantaloni intai trebuie madhu sa-i faca inagurarea si dupa o sa aveti si voi
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:15 am
alinabv a scris:
asa mult imi place replica asta a lui rk..o zice intr-un mod in kre ii da de intz lui madhu k nu se crede ea pe ea apai el:))
bine zici
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:16 am
superb video Ana .... ma omoara privirea lui .... il ador...
dil3mma Membri VIP
Neva.neva a scris:
dil3mma a scris:
de milione faza ... va dati seama ca acum Madhu nu-si da frau liber sentimentelor, dar cand va ceda .... Doamne ce scene romantice o sa avem.... la chimia dintre ei doi .... o sa fie ceva exploziv.... cu siguranta.
O sa fie explozie de o sa ne lipim de laptop, Pc...ce aveti la indemana...si trebuie sa ne pregatim, sa ne invatam chimie, cum se metamorfozeaza o substanta lichida in una solida, pentru ca....o sa ne TOPIMMMMMMM toate si cu greu o sa ne revenim la forma solida initiala dupa scene de dragoste cu ei doi. Eu sincer astept cu nerabdare o scena cu ei doi facand dragoste sa vad cum ii deschide sariul hehe
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
buna Criss ce faci?
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:18 am
Buna criss.... da are tot ce-i trebuie si in pantaloni si in afara pantalonilor.....
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:18 am
Neva.neva a scris:
superb video Ana .... ma omoara privirea lui .... il ador...
si pe mine ma omoara,ca nu pe degeaba il visez in fiecare seara
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:19 am
anamaria a scris:
fetele stiti cumva de unde este scena de la inceput cand Vd bate la tobe??? ca arata asa de hot :rte: :rte:
La secunda 36 imbracat in tricoul ala roz e absolut MIRIFICCCCC...nu-i gasesc defect...trebuie sa fie inchis, are oare permis sa fie atat de perfect, hot, sexy si frumos???
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:20 am
dil3mma a scris:
Neva.neva a scris:
dil3mma a scris:
O sa fie explozie de o sa ne lipim de laptop, Pc...ce aveti la indemana...si trebuie sa ne pregatim, sa ne invatam chimie, cum se metamorfozeaza o substanta lichida in una solida, pentru ca....o sa ne TOPIMMMMMMM toate si cu greu o sa ne revenim la forma solida initiala dupa scene de dragoste cu ei doi. Eu sincer astept cu nerabdare o scena cu ei doi facand dragoste sa vad cum ii deschide sariul hehe
emma , draga mea ... e cea mai asteptata faza din tot serialul... sper sa nu fie doar una ... sa fie mai multe.....
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:20 am
dil3mma a scris:
anamaria a scris:
La secunda 36 imbracat in tricoul ala roz e absolut MIRIFICCCCC...nu-i gasesc defect...trebuie sa fie inchis, are oare permis sa fie atat de perfect, hot, sexy si frumos???
are permis la toate
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:21 am
fetelor dar cand vom vedea scenele astea la care visam noi?? ca din noul promo,rezulta ca Madhu fuge de la RK,ii scapa pisica salbatica lui RK din cusca
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:22 am
dil3mma a scris:
anamaria a scris:
fetele stiti cumva de unde este scena de la inceput cand Vd bate la tobe??? ca arata asa de hot
... are emma .... i l-am dat noi....
cristynica Membri VIP
ANA LASA CA II FAC EU INAGURAREA LA MADULAR :rte: :rte: SI II ZIC LUI MADHU DACA TREBUIE SA INCERCE SAU NU SI CU OCAZIA ASTA IL INVAT O SCHEMA NOUA PE LA SPATE CU TATA IN GURA :rte:
dil3mma Membri VIP
Neva.neva a scris:
dil3mma a scris:
Neva.neva a scris:
dil3mma a scris:
emma , draga mea ... e cea mai asteptata faza din tot serialul... sper sa nu fie doar una ... sa fie mai multe.....
O sa salivam de nici n-o sa clipim, sa nu pierdem vreo milisecunda din secventa mult asteptata
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:23 am
cristynica a scris:
ANA LASA CA II FAC EU INAGURAREA LA MADULAR :rte: :rte: SI II ZIC LUI MADHU DACA TREBUIE SA INCERCE SAU NU SI CU OCAZIA ASTA IL INVAT O SCHEMA NOUA PE LA SPATE CU TATA IN GURA :rte:
esti nebuna cryss
Ultima editare efectuata de catre anamaria in Lun Apr 15, 2013 11:23 am, editata de 1 ori
dil3mma Membri VIP
Buna Criss...
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
anamaria a scris:
dil3mma a scris:
anamaria a scris:
are permis la toate
are permis are
cristynica Membri VIP
anamaria a scris:
fetelor dar cand vom vedea scenele astea la care visam noi?? ca din noul promo,rezulta ca Madhu fuge de la RK,ii scapa pisica salbatica lui RK din cusca
PAI DACA IA DAT DRUMUL DIN CATUSE A FUGIT MAI RAU CA CATEAU LUI BUNICA MEA
alinabv Traducatori
Mesaje : 155 Data de inscriere : 09/04/2013 Varsta : 32 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:25 am
fuge??...cum de??..poate il vdm pe rk k isi taie venele si ajunge la spital
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 18 Lun Apr 15, 2013 11:25 am
stiti ce ma ingrijoreaza pe mine???????????? stirea despre Bittuji.... ca e personaj negativ, si il va deposeda pe RK de toata averea lui .... si il va lasa sarac lipit.... ce tampenie.... oare vor ca pana la urma toate personajele pozitive devin negative, iar cele negative devin pozitive ... ce inseamna asta?