Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 1:22 am
MOOOOOOOR de ras....Asa de draguttttt...Va pup si pe diseara..
dil3mma Membri VIP
Mesaje : 510 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 34 Localizare : Genova
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 7:50 am
Offf ce ma enerveaza....in spoilere s-a anuntat ca Madhu ii zice sa-si vada de treburile lui Sultan...aici arata ca o proasta care se roaga de el sa lase pistolul...ce film de rahat...m-am enervat...cu ce chestie vine Sultan cu pistoletele lui si opreste masina lui Rk..si Madhu nu ii zice nimic de rau...eh...sa-i chis in freza pe regizorii lui Peste cu scenariul lor de rahat.
Ultima editare efectuata de catre corinagalit in Mier Apr 17, 2013 8:01 am, editata de 2 ori (Motiv : .)
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:00 am
SI CE AI VREA SA II ZICA LUI SULTAN MA ROG????????UITI CA MADHU SA BAGAT PESTE SULTAN DE 2 ORI??IN PRIMUL RAND II SALVA VIATA DE 2 ORI FARA SA FIE RUGATA DE SULTAN.ASA CA EREA NORMAL SA NU II REPROSEZE NIMIC DIN CONTRA IL RUGA SA LASE PISTOLUL CA SA NU FIE CEVA IMPUSCATURA IN CARE SA FIE CINEVA RANIT SAU OMORAT.DE CE ESTI NERVOASA??????CE NU ITI CONVINE LA SULTANU MEU???????EL PUR SI SIMPLU SE DUSA SA VADA CARE E TREABA CU MADHU.ESTE SI NORMAL SA FIE INGRIJORAT DUPA CAT A FACUT MADHU PT SULTAN SI ARYAN.
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:02 am
Eu ma enervez pe regizorii astia de doi lei...de ce fac spoilere si dupa le schimba...sa fac ceva in spoilerele lor. Si ma enerveaza, daca Sultan e barbat adevarat de ce nu se lupta de la egal la egal cu Rk, una doua scoate pistolul..fara pistol ar fi mort Sultan.
costearamona Membrii VIP Premium
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:04 am
buna ,ce draguti sunt MADHU si SULTAN si RK ce mare cocos se da .Deci ceva ceva tot este intre MADHU si SULTAN ,frumosi amandoi :sdr: :bbb:
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:05 am
Buna dragele mele ! Vai vai .... m-am induiosat ... "unde era ingerul pazitor".... sa-mi dea cineva o batista ca nu-mi pot stapanii lacrimile de mila Sultanului ... mai aveti putin si-l canonizati ... il declarati Sfantul Sultan ... AMIN...
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:06 am
dil3mma a scris:
Eu ma enervez pe regizorii astia de doi lei...de ce fac spoilere si dupa le schimba...sa fac ceva in spoilerele lor. Si ma enerveaza, daca Sultan e barbat adevarat de ce nu se lupta de la egal la egal cu Rk, una doua scoate pistolul..fara pistol ar fi mort Sultan.
ASTA CREZI TU CA NU ESTE IN STARE SA SE LUPTE.GRESESTI AMARNIC NU UITA CA SULTANU ESTE BARBAT ADEVARAT.IN FINE FAZA CU PISTOLU MI SE PARE FOARTE CORECTA.ORICUM UN NEMERNIC CA RK ASTA MERITA UN GLONT INTRE OCHII AIA BETIVANI
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:07 am
costearamona a scris:
buna ,ce draguti sunt MADHU si SULTAN si RK ce mare cocos se da .Deci ceva ceva tot este intre MADHU si SULTAN ,frumosi amandoi :sdr: :bbb:
BUNA RAMONA AI DREPTATE NEBUNU SE CREDE MARE COCS VAI DE MAMA LUI DEABI ASTEPT SA VAD CE MARE COCOS SE VA DA CAND A FI SARAC LIPIT PAMANTULUI.
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:09 am
Pai Sfantul Sultan AMIN.... poate lupta doar cu pistolul ... nu cu pumnul ca de la barbat la barbat .... Normal ca atunci cand ai un pistol in mana te crezi mare si tare ... Ce faza de 2 lei ...
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:10 am
Neva.neva a scris:
Buna dragele mele ! Vai vai .... m-am induiosat ... "unde era ingerul pazitor".... sa-mi dea cineva o batista ca nu-mi pot stapanii lacrimile de mila Sultanului ... mai aveti putin si-l canonizati ... il declarati Sfantul Sultan ... AMIN...
Da, e Sfant rau Sultanul asta...Neva hai ca iti dau link-ul pe youtube sa vezi putin ce-am zis de Sultan sa razi un pic..sa vezi ce sfant este
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:12 am
Neva intra si amuza-te...citeste ultimele comm'uri ale lui Patry Dobrea..(adica eu) si de acolo vezi parerea mea despre Sultan fara sa fiu nevoita s-o scriu din nou aici...si am explicat cat de sfant este si corect.
Neva.neva Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:14 am
Emma .... foarte tare ... bravoooo.... ma bucur ca le dai peste nas ...
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:18 am
nui adevarat SULTAN se descurca si fara pistol,daca ar fi sa se puna la mintea lui RK ,SULTAN il face KO din prima la-r lasalat dintr-o lovitura .Dar din respect pt MADHU nu o face . :bbb: :gte: :bbb: :mje: UN BARBAT ADEVARAT
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 8:29 am
nu stiu ce va place la RK,o intrebare si sa raspundeti sincer var place asa un barbat cu un asa comportament cum e RK,sa va faca si voua ce ai face RK lui MADHU ,ma mir ca nu a inebuni saraca MADHU pana acum .Sincer eu una decat cu un asa barbat ca RK mai bine singura nu ias dori la nimeni asa un debil cum e RK :tru: :fde:
Ra7uca Membri VIP
Mesaje : 1057 Data de inscriere : 27/02/2013 Varsta : 49 Localizare : Spania
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 9:51 am
HOLA, BUNA SEARA LA TOATE FETELE , VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL SI DIN TOATE PUTERILE MELE
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 9:57 am
Ra7uca a scris:
HOLA, BUNA SEARA LA TOATE FETELE , VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL SI DIN TOATE PUTERILE MELE
buna iubire ce mai faci??????????unde ai disparut?ne este dor de tine?ce faci?cum esti?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 9:57 am
buna fetelor,ce faceti??
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:12 am
anamaria a scris:
buna fetelor,ce faceti??
buna ana ce faci iubita
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:13 am
Ra7uca a scris:
buna iubita ce mai faci mi -ai lipsit mult
alinabv Traducatori
Mesaje : 155 Data de inscriere : 09/04/2013 Varsta : 32 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:15 am
buna seara fetelor... ce liniste e pe forum...
Ra7uca Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:23 am
EMMA DRAGA MEA (am citit povestea ta de dragoste) JOS PALARIA PENTRU CURAJUL PE CARE L-AI AVUT .BRAVVVOOOOOTE STIMEZ SI TE RESPECT PENRTU CURAJUL PE CARE L-AI AVUT. PENTRU A LUA VIATA DE LA INCEPUT CU O PERSOANA PE CARE NU O CUNOSTEAI APROAPE DELOC.JOS PALARIA PENTRU CURAJUL TAU Dar vezi tu ..........ca nu toate fetele au curajul e care l-ai avut tu.Altele sint maltratate psihic pina la moarte,si ajung sa creada ca ce spune perechea lor este bine,chear daca ESTE TOTAL ABSURD CE SPUNE,uneori ajung sa isi doreasca sa fie BATUTE decit sa le mai insulte sau sa le mai jicneasca, nu stiu cum este sa FII maltratat fizic si psiholigic, dar pot sa ati garantez ca foarte multe femei si-ar fi dorit sa fie batute decit sa fie matratate psihologoc .AJUNG SA NU MAI AIVA INCREDERE IN ELE INSASI ,SA SE INJOSEASCA IN FATA LUMII , NUMAI CA PARTENERUL EI SA FIE MAI PRESUS DECIT EA,AJUNG SA FIE JICNITE PINE SI DE APROPIATII SAI (care nu stiu situatia ei). SI ABEA DACA IS DA SEAMA CINEVA (daca asi va da seama ) ATUNCI,SI O VA SPRIJINI,SI SCOATE DIN SCORBURA DIN CARE A INTRAT ABEA ATUNCI VA INCEPE POATE CU FRICA SA VADA LUMEA CU ALTI OCHI.DAR ATI GARANTEZ CA ATI VA TREBUI MULT ,FOARTE MULT SA O CONVINGI CA IN LUMEA EA CARE TRAESTE ESTE GRESITA.din nou si ma repet TE IUBESC SI TE RESPECT PENTRU CURAJUL TAU PENTRU ASTA SPUN CA NU AL SUPORT PE RK. DAR SERIALUL MADHUBALA, ESTE O LUME DE VIS EXPUS PE ECRANE ,IMAGINAT DE TOATE ADMIRATOARELE POVESTILOR DE DRAGOSTE ETERNE oriunde este ea DE ASTE NU POT SA-SUPORT PE RK . pe actorul Vivian l-am urmarit si in filmaul trecut cu vampiri si pot spune ca este HHOOTT da ce este a lui ,este a lui .DAR ROLUL PE CARE AL ARE ACUM MI SE PARE DESGUSTATOR SORRY DACA V-AM SUPARAT NU A FOST INTENTIA MEA SA VA SUPAR ( doar sa imi spun si eu opinia ) VA PUP SI VA IUBESC PE TOATE PENTRU CA VA MENTINETI PE POZITIE SI NU VA SCHIMBATI OPINIA SINTETI TARI DE TOT
Ra7uca Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:26 am
corinagalit a scris:
Ra7uca a scris:
buna iubire ce mai faci??????????unde ai disparut?ne este dor de tine?ce faci?cum esti?
ACUM SINT BINE
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:27 am
buna feteleor buna ana buna alina buna luminita ce faceti????????????cum va simtiti??? maine este ziua de nastere a lui anamaria asa ca din tot sufeltul sa ii uram un calduros la multi ani.am urat la multi ani lui ana la sectiunea pt zilele de nastere.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:35 am
corinagalit a scris:
buna feteleor buna ana buna alina buna luminita ce faceti????????????cum va simtiti??? maine este ziua de nastere a lui anamaria asa ca din tot sufeltul sa ii uram un calduros la multi ani.am urat la multi ani lui ana la sectiunea pt zilele de nastere.
multumesc mami
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:36 am
luminitacosconea a scris:
anamaria a scris:
buna fetelor,ce faceti??
buna ana ce faci iubita
buna Lumi,imi cer scuze ca raspund abia acum. eu fac bine,am intrat sa vad ce mai faceti
Ra7uca Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Mier Apr 17, 2013 10:41 am