Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Subiect: Re: Discutii serial 19 Sam Apr 20, 2013 12:30 pm
buna cosmina draga mea iti urez bine ai venit la noi pe forum.sper ca iti va place aici cu noi.
cosmy
Subiect: Re: Discutii serial 19 Sam Apr 20, 2013 12:33 pm
cosmy
Subiect: Re: Discutii serial 19 Sam Apr 20, 2013 12:39 pm
:mje:
cosmina Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 12:10 am
buna fetelor va urez o duminica placuta!
dil3mma Membri VIP
Mesaje : 510 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 34 Localizare : Genova
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 12:13 am
Neata iubitele mele...sa va dau un spoiler, ce am citit despre Madhu. Madhu a lipsit toata ziua si Rk o gaseste acasa, a gatit pentru el si il hraneste cu dragoste...Rk crede ca totul este un vis, dar Madhu spune ca este real si il imbratiseaza... Se pare ca Madhu dupa ce s-a gandit bine, si-a acceptat din nou statutul de sotie...a lui Rk...
cosmina Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 12:17 am
dil3mma a scris:
Neata iubitele mele...sa va dau un spoiler, ce am citit despre Madhu. Madhu a lipsit toata ziua si Rk o gaseste acasa, a gatit pentru el si il hraneste cu dragoste...Rk crede ca totul este un vis, dar Madhu spune ca este real si il imbratiseaza... Se pare ca Madhu dupa ce s-a gandit bine, si-a acceptat din nou statutul de sotie...a lui Rk...
ioi ce dragut dar madhu nu prea a facut bne ca la iertat asa usor cred ca madhu o sa aibe iar de suferit
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 12:26 am
Sincer mie mi se pare totul prea legat cu ata alba....Poate Madhu are vreun plan de razbunare...dar sincer mi s-a luat de atat razbunare...
cosmina Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 12:28 am
mie mi se pare putin ciudat bituji
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 12:33 am
Aaaaaaaaaa...Nuuuuuu, nu se razbuna, am citit acum, ca Rk o sa-i zica lui Madhu sa-l accepte asa cum este el, Madhu isi da seama ca Rk o iubeste numai pe ea, doar ca inca are probleme cu ego lui si asa Madhu hotaraste sa ii umple inima lui Rk cu dragoste pura, eliminand toata ura sau ego sau furia din mintea lui...In concluzie Madhu e un inger de femeie, asa bunatate are in ea, incat vrea sa uite tot ce s-a intamplat si sa-l schimbe pe Rk ...Sunt asa fericita....
cosmina Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 12:34 am
dil3mma a scris:
Aaaaaaaaaa...Nuuuuuu, nu se razbuna, am citit acum, ca Rk o sa-i zica lui Madhu sa-l accepte asa cum este el, Madhu isi da seama ca Rk o iubeste numai pe ea, doar ca inca are probleme cu ego lui si asa Madhu hotaraste sa ii umple inima lui Rk cu dragoste pura, eliminand toata ura sau ego sau furia din mintea lui...In concluzie Madhu e un inger de femeie, asa bunatate are in ea, incat vrea sa uite tot ce s-a intamplat si sa-l schimbe pe Rk ...Sunt asa fericita....
daca imi aduc bine aminte asa a vrut si prima oara sa il schimbe pe rk si a ajuns sa il iubeasca
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 12:44 am
Aici puteti vedea pe Madhu cum il mangaie pe Rk si il hraneste...
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:25 am
deci nu am cuvinte sa imi exprim supararea.deci nu pot sa cred ca tampita asta de madhu il ierta asa de usor pe nebunu ala.deci sincer sunt dezamagita pana la stele.nu ma gandeam niciodata ca madhu este asa lasa si proasta.
LONIADI Membri VIP
Mesaje : 309 Data de inscriere : 20/04/2013 Varsta : 48 Localizare : HUNEDOARA
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:37 am
buna fetelor.
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:39 am
Nici mie nu imi place ca l-a iertat prea usor...acum sper ca sa merite totul ...si Rk sa devina sot bun, grijuliu, ca altfel il castrez..
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:39 am
Te pup Loniadi..
LONIADI Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:41 am
Corina nu mai fi suparata ca s-a intors Madhu asa repede ca era de asteptat sa vedem asta dupa ce a fost in ultimele episoade. poate se gandesc sa termine serialul ca deja in ultima vreme nu mai este asa de interesant. Madhu a ajuns sa se comporte ca sclava lui RK face tot ce spune el si se comporta de parca nu poate judeca singura.
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:41 am
Dar ce frumoasa e melodia pe fundal cand il imbratiseaza...place mieeeeeee....
LONIADI Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:43 am
oricum a cedat mult prea usor este ca si cum iar spune lui RK te-am iertat asa ca poti sa ma tratezi cum vrei si sa ma ranesti de cate ori vrei ca te iert de fiecare data repede si tu nu trebuie sa depui nici un efort
LONIADI Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:46 am
Ema sper sa ai dreptate dar nu-mi vine sa cred ca RK se schimba asa repede de la scenele din ultimele episoade sa devina asa peste noapte cuminte si sa nu mai faca istericale si scene de gelozie.
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:47 am
Loniadi, sunt deja 50 de episoade de cand ei sunt despartiti...ei s-au despartit in episodul 192 si acum suntem la 250...deci cam era cazul sa faca ceva sa-i aduca impreuna, doar ca au ales cam metoda mult prea rapida, dar nah...cine suntem noi sa protestam alegerea regizorului??Dar sunt curioasa sa vad daca A MERITAT macar aceasta alegere facuta de Madhu. Daca si de data asta Rk nu se da pe brazda...inseamna ca serialul asta e gandit fff aiurea...Inteleg eu ca e vorba de obsesie, razbunare etc...dar am vazut destula razbunare si obsesie, dragostea unde este?? Madhu cica asta vrea sa faca, sa-i umple inima lui Rk cu dragoste pura si sa-l faca sa uite de furie sau ego...sa speram ca ii reuseste, ca mi s-a luat de razbunari si maltratari...VREAU DRAGOSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:48 am
buna fetele ce faceti?
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 2:51 am
dil3mma a scris:
Loniadi, sunt deja 50 de episoade de cand ei sunt despartiti...ei s-au despartit in episodul 192 si acum suntem la 250...deci cam era cazul sa faca ceva sa-i aduca impreuna, doar ca au ales cam metoda mult prea rapida, dar nah...cine suntem noi sa protestam alegerea regizorului??Dar sunt curioasa sa vad daca A MERITAT macar aceasta alegere facuta de Madhu. Daca si de data asta Rk nu se da pe brazda...inseamna ca serialul asta e gandit fff aiurea...Inteleg eu ca e vorba de obsesie, razbunare etc...dar am vazut destula razbunare si obsesie, dragostea unde este?? Madhu cica asta vrea sa faca, sa-i umple inima lui Rk cu dragoste pura si sa-l faca sa uite de furie sau ego...sa speram ca ii reuseste, ca mi s-a luat de razbunari si maltratari...VREAU DRAGOSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
si eu vreu dragosteeeeeee da totusi mie mi se pare ciudata schimbarea asta a lui Madhu
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 3:01 am
Daca regizam eu serialul, eu ma gandeam in felul urmator... Madhu se marita cu Sultanul doar pentru Aryan, ea il iubea in continuare pe Rk, cu sultanul nu avea nicio relatie de sot si sotie, ea fiindu-i decat mama lui Aryan, nu si sotie sultanului, sultanul stiind astea si acceptand. Rk in acest timp sa sufere teribil si sa-l macine amintirea lui Madhu la orice pas, el crezand ca Madhu il iubeste pe sultanul si ca este fericita cu el ca sot si sotie. Intre timp Rk afla ca Madhu nu are nicio relatie cu sultan de sot si sotie si decide sa se duca sa-si ceara iertare, sa-i spuna ca o iubeste si ca ar face orice sa-i recapete increderea si dragostea din nou. Dar pana sa ajunga la Madhu, Rk afla ca Bujang sa se razbune pe sultanul a rapit-o pe Madhu si vrea s-o omoare daca sultanul nu se preda...Rk cu toate relatiile pe care le are reuseste sa afle locatia lui Bujang si uitand de dusmanie sultanul si Rk pleaca impreuna s-o salveze pe Madhu...Bujang indreapta pistolul spre Madhu si apasa pe tragaci, dar apare Rk si s-o salveze se baga el in fata glontului si este impuscat...Rk cade la pamant si inainte sa devina inconstient ii spune lui Madhu ca o iubeste si isi cere iertare. Intre timp sultanul se lupta cu Bujang si reuseste sa-l omoare, dar se dezechilibreaza si cade dupa o stanca...cu ultimele puteri se tine de stanca, Madhu fuge la el sa-l salveze...in timp ce ii tinea mana, sultan zice: -Macar o zi de-as fi fost eu in inima ta....macar o zi...zicand astea sultanul ii da drumul la mana lui Madhu pentru ca stia ca nu poate fi salvat si nu a riscat sa moara si Madhu cu el. Vine politia si salvarea la fata locului...Medicul constata ca Rk inca respira, il duce la spital, isi revine...Madhu il iarta, il infiaza pe Aryan si traiesc impreuna fericiti....(acum scz sultancele...e viziunea mea...:D )
Mirela Traducatori
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 3:05 am
foarte tare scenariul Emma chiar imi place :D
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 3:07 am
Mire, nu te bucura prea tare, ca acusica imi sar sultancele la gat..
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 19 Dum Apr 21, 2013 3:08 am
emma buna povestirea ta dar sincer sunt prea dezamagita de tot ce se intampla.nu pot sa cred ca madhue ste asa de lasa de proasta si mai ales fara caracter si principii.deci sincer isi merita soarta si tot ce ia facut rk pana acuma.imi este greata de personajul madhubala la ora actuala. deci nu uitati ce va spun nici macar o data rk nu ii zisa ca o iubeste sau sa isi ceara iertare de la ea decat o considera bunul lui personal papausa lui favorita de care el poate dispune cand are chef.