| Discutii serial 20 | |
|
+19LONIADI Miha87 adryana costearamona Mihaela dil3mma Nitu tanya_costinela alinabv Neva.neva Rho csakvary123 corinagalit cristynica luminitacosconea idike cosmina Mirela Deyaa 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
tanya_costinela Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:16 am | |
| BUNA FETELE CE FACETI ???? | |
|
| |
tanya_costinela Membri VIP
Mesaje : 902 Data de inscriere : 02/02/2013 Varsta : 38 Localizare : targu jiu
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:22 am | |
| HAI MAI CE FACETI IAR SUPARATE ?DOAR NU AVETI DE GAND SA RENUNTATI LA SERIAL CA DOAR SUNTEM FANELE LUI DRASHTI EU UNA O ADOR DOAR EA E PRINCIPALA .......CE FRUMOASA O SA FIE SI CE FRUMOS DANSEAZA ......IAR SULTAN IN RED CRED CA DE ASTA VINE SULTAN ACOLO LA CHEMAREA LUI MADHU SI NU SUPORTA SAU RK L A CHEMAT ACOLO SA I DEMONSTREZE | |
|
| |
Nitu Membri VIP
Mesaje : 331 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : ötlingen Germania
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:29 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:37 am | |
| buna tanya,si buna nitu ce faceti??? |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:39 am | |
| Buna! | |
|
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:40 am | |
| buna fetele ce faceti? | |
|
| |
Nitu Membri VIP
Mesaje : 331 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : ötlingen Germania
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:41 am | |
| | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:45 am | |
| Ce faci mirela?? | |
|
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| |
| |
Mirela Traducatori
| |
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:55 am | |
| da...asa este... | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 10:56 am | |
| - LONIADI a scris:
- dil3mma a scris:
- Miha87 a scris:
- corinagalit a scris:
mihaaaaaaaaaaaa ma mut la voi pe forum ma primiti si pe mine te rogggggggggggggg macar acolo toate gandim la fel. aici le las cu rk al lor ca mi-au innebunit inima cat il iubesc pe handicapatul ala cracanat .vin si eu la voi.ma inregistrez acuma si vin pe acolo. corina draga mea acolo sunt fete trecute prin viata si deosebesc binele de rau pe cat aici sunt o multime de copile inocente la care li se pare puta papusa.... Tin sa te contrazic, draga mea...nu toata lumea care tine cu Rk e inocenta si lasa-ma sa te contrazic ca desi am 23 de ani, am trecut si prin sita si prin ciur....si poate cu tot respectul sunt mai trecuta ca tine prin viata, pentru ca nu anii din viata ta conteaza, ci VIATA din ANII tai...Doar ca preferintele nu se discuta si mai mult de atat am si specificat ca mie imi e drag Vivian ca actor, nu Rk ca rol..;) ai dreptate ema nu cred ca voi fetele care il placeti pe vivian ii adorati si rolul asa cum si noua ne place avinesh cum arata ca barbat si nu rolul ne intereseaza. oricum cele care adora personajul rk cred ca sunt cele la cere le place sa fie tratate de parteneri ca niste obiecte nu ca niste fiinte umane. LONIAdi sa-ti spun ceva acum... mie imi place foarte mult rolul lui VIvian ca RK,deci eu pur si simplu il ador pe RK asa cum este el si cum il faceti voi dobitoc,handicapat,obsedat,nebun,cracanat si mai stiu eu cum. Il ador si il iubesc foarte mult este actorul meu preferat,mai bine zis personajul asta. si in primul rand am mai zis o data si inca mai zic:daca as avea un partener ca RK care a trecut prin tot ce a trecut el,i s-a spulberat increderea si ce a mai patit da as fi fericita cu eu. Si in al doilea rand daca stau bine si ma gandesc acum nimeni nu mai este perfect. iar asa cum tu il iubesti pe Sultan,il adori sau il placi..tie iti convine sa ai un partener care sa fie mafiot si criminal sa omoare nu stiu cate persoane si sa-ti chinuioe copilul ca vai trebuie sa fie puternic. nu cred ca ti-ar conveni..asa ca te rog nu mai zi nimic de RK.(fac o paranteza NU VA SUPARATI PE MINE PT CE AM SCRIS IN MESAJUL ASTA..MA REFER LA CELELALTE FETE CARE TIN CU SULTAN SI IN PRINCIPAL LA MAMI) |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Mirela Traducatori
| |
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:01 am | |
| buna ana bine ma uit la tv...tu ce faci?? | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:03 am | |
| Mirela in azi sunt asa de aprinsa,ca am avut o zi asa de proasta inca de dimineata |
|
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:05 am | |
| - anamaria a scris:
- Mirela in azi sunt asa de aprinsa,ca am avut o zi asa de proasta inca de dimineata
imi pare rau ti.l trimit pe Rk sa te inveseleasca? :cse: :cse: | |
|
| |
LONIADI Membri VIP
Mesaje : 309 Data de inscriere : 20/04/2013 Varsta : 48 Localizare : HUNEDOARA
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:15 am | |
| buna anamaria cred ca am spus destul de clar in mesaj ca imi place cum arata actorul avinesh nu ma refeream la personajul sultan pentru ca asa cum nu mi-ar placea ca in viata reala sa am un partener ca rk tot asa nu as vrea nici unul ca sultan. si am crezut ca am incheiat povestea cu preferintele fiecarei fete. toate suntem libere sa ne placa de cine vrem nu putem avea toate aceleasi gusturi. si sper ca acum am incheiat toate discutiile astea in contradictoriu care nu imi fac nici o placere. am venit pe forum sa ne distram nu sa ne suparam. te pup | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:18 am | |
| - Mirela a scris:
- anamaria a scris:
- Mirela in azi sunt asa de aprinsa,ca am avut o zi asa de proasta inca de dimineata
imi pare rau ti.l trimit pe Rk sa te inveseleasca? :cse: :cse: acum sigur nici RK nu m-ar inveseli |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:20 am | |
| - LONIADI a scris:
- buna anamaria cred ca am spus destul de clar in mesaj ca imi place cum arata actorul avinesh nu ma refeream la personajul sultan pentru ca asa cum nu mi-ar placea ca in viata reala sa am un partener ca rk tot asa nu as vrea nici unul ca sultan. si am crezut ca am incheiat povestea cu preferintele fiecarei fete. toate suntem libere sa ne placa de cine vrem nu putem avea toate aceleasi gusturi. si sper ca acum am incheiat toate discutiile astea in contradictoriu care nu imi fac nici o placere. am venit pe forum sa ne distram nu sa ne suparam. te pup
Loniadi nici eu nu vreau sa ne suparam,vreau ca toate sa ne intelegem bine. insa pe mine m-a enervat foarte mult cand ai zis ca noua ne-ar placea sa fim cu unul ca RK. deci m-am saturat de chestia asta,pt ca am mai fost intrebata aceeasi intrebare tot de alta fata caruia ii place tot de Avinesh-Sultan. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:23 am | |
| - anamaria a scris:
- LONIADI a scris:
- buna anamaria cred ca am spus destul de clar in mesaj ca imi place cum arata actorul avinesh nu ma refeream la personajul sultan pentru ca asa cum nu mi-ar placea ca in viata reala sa am un partener ca rk tot asa nu as vrea nici unul ca sultan. si am crezut ca am incheiat povestea cu preferintele fiecarei fete. toate suntem libere sa ne placa de cine vrem nu putem avea toate aceleasi gusturi. si sper ca acum am incheiat toate discutiile astea in contradictoriu care nu imi fac nici o placere. am venit pe forum sa ne distram nu sa ne suparam. te pup
Loniadi nici eu nu vreau sa ne suparam,vreau ca toate sa ne intelegem bine. insa pe mine m-a enervat foarte mult cand ai zis ca noua ne-ar placea sa fim cu unul ca RK. deci m-am saturat de chestia asta,pt ca am mai fost intrebata aceeasi intrebare tot de alta fata caruia ii place tot de Avinesh-Sultan. si sincer acum,o persoana ca rk care a fost tradata de toate persoanele e si normal sa se comporte asa |
|
| |
LONIADI Membri VIP
Mesaje : 309 Data de inscriere : 20/04/2013 Varsta : 48 Localizare : HUNEDOARA
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:25 am | |
| anamaria nu te mai enerva ca daca te enervezi pentru toate iti strici singura ziua respectiv seara eu am ajuns de mult la conluzia asta pentru ca daca ma enervam pentru toate atat referitor la filme cat si la viata reala ajungeam demult la balamuc. asa ca acum caut bucurie si relaxare in orice lucru cat de mic. va pup si noapte buna | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:26 am | |
| - LONIADI a scris:
- anamaria nu te mai enerva ca daca te enervezi pentru toate iti strici singura ziua respectiv seara eu am ajuns de mult la conluzia asta pentru ca daca ma enervam pentru toate atat referitor la filme cat si la viata reala ajungeam demult la balamuc. asa ca acum caut bucurie si relaxare in orice lucru cat de mic. va pup si noapte buna
nopte buna |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:32 am | |
| |
|
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 20 Mier Apr 24, 2013 11:36 am | |
| | |
|
| |
Rho Membri VIP
Mesaje : 845 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 60 Localizare : Porlezza, Como, Italia
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 20 | |
| |
|
| |
| Discutii serial 20 | |
|