Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
buna, oare ce mai pune la cale nebunu de RK,ceva ai coace mintea aia bolnava.Ce superbi erau MADHU si SULTAN impreuna si ce frumos se poarta cu MADHU .Sper sa ramana SULTAN si MADHU impreuna sa formeze toti trei o familie si RK sa se duca unde o vedea cu ochi si sai lase in pace .Prietenia dintre SULTAN si MADHU devine pe zi ce trce tot mai puternica si ncetul cu incetul poate se va transforma in dragoste ,fac o pereche frumoasa impreuna :sdr: :yyy: :bbb:
cristynica Membri VIP
Mesaje : 1050 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 44 Localizare : Madrid
Stiti ca Sultan a devenit protagonist din rolul de Antagonists? .......... Pe Wikipedia, unde gaseti informatii despre film si un scurt rezumat al filmului, inainte era trecut la rolul de Antagonists iar acum este la Protagonist. Deci are rol principal in serial si atunci sunt destule sanse sa ramana cu Madhu la final. Si in viata reala Madhubala iubea pe altcineva, dar la final s-a casatorit si a ramas cu altcineva. Poate ca asa va fi si in film
Deyaa Membru Vip GOLD
Sa nu fie asa..toata lumea stie ca cu rk trebuie sa ramana...ei vad iubirea ca unica si o obsesie..cum se chemea si filmul..deci Rk e singurul barbat din inima ei...
Deyaa Membru Vip GOLD
Neata! :kkk: Va doresc o zi frumoasa!!! :vcc: :xsa: :xrt: :bgt:
costearamona Membrii VIP Premium
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 1:40 am
nu e musai sa ramana cu RK ,cele mai multe sanse le are deocamdata SULTAN ,MADHU simte ceva pt el :mje: :sdr: :yyy: :bbb:
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:31 am
deci nu se poate asa ceva scarbosul ala de rk ii cere lui madu ca daca il iubeste sa se arunce de pe cladire pt el.vai mama asa ceva eu nu am mai vazut in viata mea de 37 de ani.sunt socata.sa se duca la dracu schizofrenicu asta de rk imi face pur si simplu scarbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Mihaela Membri VIP
Mesaje : 365 Data de inscriere : 07/04/2013 Varsta : 30 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:33 am
:))))))))))))))) buna cori..din ce am cetit eu..am inteles k madhu se urk k tuta sa se arunce sa-i demonstreze lui rk k il iubeste
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:37 am
deci nu pot sa cred ce am citit si vazut si mai ales cum dracu accepta madhu sa se arunce de pe cladire pt un handicapat ca rk. ori madhu il iubeste ca o nebuna si vrea sa moara pt el ori este nevoita sa faca asa ceva pt razbunarea ei. fereasca dumnezeu inca sunt socata.sa nu va mai aud cu scarba aia de rk pt ca sunt conviinsa ca nici voi clanul lui rk nu sunteti de acord cu asa ceva.cred ca sunteti socate ca si mine.
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:38 am
Mihaela a scris:
:))))))))))))))) buna cori..din ce am cetit eu..am inteles k madhu se urk k tuta sa se arunce sa-i demonstreze lui rk k il iubeste
mihalea ei ii cere asta si handicapata se arunca din fericire nebunu ala o prinde si o salveaza.sincer miha inca sunt socata de asa ceva.
Mihaela Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:39 am
socata da....pt ca nici o femeie nu treb sa faca asa pt niciun barbat..orikt de super ar fi...
Mihaela Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:40 am
orikm sigur planuieste cva madhu .......vrea sa-i castige increderea si in final sa-i faca ce i-a fct si el ei
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:43 am
Mihaela a scris:
orikm sigur planuieste cva madhu .......vrea sa-i castige increderea si in final sa-i faca ce i-a fct si el ei
deci nu pot sa cred ca nebuna de madhu asculta ce ii zice prostul ala si se arunca. daca nu o prindea la timp ???????deci sunt socata rau de tot.sincer daca inainte il uram pe rk acuma chiar imi este scarba si sila de el .
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:45 am
Mihaela a scris:
socata da....pt ca nici o femeie nu treb sa faca asa pt niciun barbat..orikt de super ar fi...
bine zici draga mea ca niic o femeie nu ar trebui sa accepte as aceva .poTE AI DREPTATE A TREBUIT SA FACA ASTA CA SA II DEMONSTREZE NEBUNULUI CA IL IUBESTE CA SA SE RAZBUNE PE EL.sper din suflet ca madhu sa ii intoarca cu varf si indesat tot ce ia facut scarbosu asta.sa vad ce mai zice clanul lui rk despre toata poveastea asta???sa le vad daca sunt mandre de asa ceva.
Mihaela Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:45 am
ia de la iedutza ta cva sa te binedispuna
Mihaela Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:47 am
e veche melodia..dar superba si eu fac parte din clanul rk(dar totusi......este un serial....plangem radem,injuram...uram,ne place/nu ne place...) asta e
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:51 am
Mihaela a scris:
ia de la iedutza ta cva sa te binedispuna
ieduta mea frumoasa nu ma mai dispune nimic stiu ca esti din clanul nebunului dar nici tie nu iti place ce vezi.si sincer iubita mea nu ma poate dispune nimic,am numai nervi,sunt la munca si tot tip pe aici imi descarc nervi pe personal pt cretinul ala de rk.
Mihaela Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:54 am
auciii!!!!! dak ar fi rk in fata ta nici nu vreau sa ma gand ce i-ai face :din:
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 3:59 am
Mihaela a scris:
auciii!!!!! dak ar fi rk in fata ta nici nu vreau sa ma gand ce i-ai face :din:
deci sincer cand voi vedea ep asta in care nebuna de madhu se arunca pt idiot voi face spume la gura rau de tot.de fapt cred ca o lume intreaga e socata de asa scenariu.vai mama cum poate accepta madhu asa ceva nu pot sa imi imaginez.sper sa faca parte din planul ei si sa se razbune inzecit pe animalu ala scarbos.sultan este de 100 de ori mai bun ca rk si mai barbat.
Ultima editare efectuata de catre corinagalit in Vin Apr 26, 2013 4:27 am, editata de 1 ori
Mihaela Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 4:01 am
o sa fim ceva gen
Mihaela Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 4:04 am
cori ne vedem diseara dp episod ma duc in vizita la bunici t pup
Nitu Membri VIP
Mesaje : 331 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : ötlingen Germania
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 4:13 am
buna sultancelor si rk-telor deci dupa promo de az il declar pe rk DEMENT cu acte in regula e un nesimptit si jumatate luarar dracu de magar nesuferit si .....nu mai am cuvinte :fde:
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 4:18 am
Nitu a scris:
buna sultancelor si rk-telor deci dupa promo de az il declar pe rk DEMENT cu acte in regula e un nesimptit si jumatate luarar dracu de magar nesuferit si .....nu mai am cuvinte :fde:
buna nitu draga mea ai dreptate deci si eu sunt socata rau de tot.deci nu imi venea sa cred cand am citit ca dementul ala ii spune sa se arunce de pe cladire ca sa ii demonstreze ca il iubeste.deci scarbosul a pus totul la cale dupa ce a vazut-o pe madhu pe camere cu sultanu si acuma o testeaza deci scarba de rk mai bine prefera sa o vada moarta decat cu alt barbat.este un bolnav schizofrenic sa se duca dracu sa se omoare si sa o lase pe madhu in pace.
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 4:20 am
Mihaela a scris:
cori ne vedem diseara dp episod ma duc in vizita la bunici t pup
bine iubire te pup si vorbim diseara.
idike Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 4:28 am
Buna fetelor. Deci RK e nebun de tot,dar dupa atata nebunie in viata lui nici nu ma mir . Madhu stie ca el n-o va lasa sa cada,de aia se arunca,asa ii castiga increderea si apoi sa-l vedeti cum ii mananca din palme, si o sa se razbune si ea pe el,asta-i sigur,de aia o sa fie 1000 de episoade,dar ma bucur pentru ca o merita RK (si toti barbatii ca el,din lumea intreaga ).
Nitu Membri VIP
Mesaje : 331 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : ötlingen Germania
Subiect: Re: Discutii serial 20 Vin Apr 26, 2013 4:30 am
idike a scris:
Buna fetelor. Deci RK e nebun de tot,dar dupa atata nebunie in viata lui nici nu ma mir . Madhu stie ca el n-o va lasa sa cada,de aia se arunca,asa ii castiga increderea si apoi sa-l vedeti cum ii mananca din palme, si o sa se razbune si ea pe el,asta-i sigur,de aia o sa fie 1000 de episoade,dar ma bucur pentru ca o merita RK (si toti barbatii ca el,din lumea intreaga ).