Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Sultan si Madhu.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

Data de inscriere : 17/12/2012
Varsta : 30

Sultan si Madhu. Empty
MesajSubiect: Sultan si Madhu.   Sultan si Madhu. EmptyVin Mai 03, 2013 1:39 pm

Sus In jos
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

Sultan si Madhu. Empty
MesajSubiect: Re: Sultan si Madhu.   Sultan si Madhu. EmptyVin Mai 03, 2013 1:42 pm

Pentru toate fetele care il iubesc pe sultan,stiu ca din cauza acestui "razboi" au mai fost suparari si altele,dar imi doresc din suflet ca din cauza acestui "razboi" sa nu aiba de suferit relatia care s-a legat intre noi !!! Sper sa va placa acest slideshow l-am facut pentru voi, chiar daca nu privim din acelasi unghi eu tot va iubesc !!! Cu drag !!! Sultan si Madhu. 2991642972 Sultan si Madhu. 2991642972 Sultan si Madhu. 2991642972
Sus In jos
costearamona
Membrii VIP Premium
Membrii VIP Premium
costearamona

Data de inscriere : 20/12/2012
Varsta : 44

Sultan si Madhu. Empty
MesajSubiect: Re: Sultan si Madhu.   Sultan si Madhu. EmptySam Mai 04, 2013 10:31 am

superb si felicitari Sultan si Madhu. 2543910618 Sultan si Madhu. 2029853018 Sultan si Madhu. 2029853018
Sus In jos
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

Sultan si Madhu. Empty
MesajSubiect: Re: Sultan si Madhu.   Sultan si Madhu. EmptySam Mai 04, 2013 11:15 am

Multumesc! Sultan si Madhu. 2029853018
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sultan si Madhu. Empty
MesajSubiect: Re: Sultan si Madhu.   Sultan si Madhu. Empty

Sus In jos

Sultan si Madhu.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» SULBALA-MADHU and SULTAN-SOARE......special for all SULTAN FANS
» Maula | Sultan + Madhu + RK
» SULTAN ,MADHU
» madhu & sultan un vm superbbbbbbbbbbbbbbbb
» Sultan & Madhu (SulBala) - Tum Hi Ho

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Seriale Indiene subtitrate in romana :: Madhubala-Ek ishk ek junoon :: Melodii Serial-
Mergi direct la: