Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
buna ,deci sa hotarat SULTAN sa nu il lase pe RK sa traiasca linistit:ert: bravo lui ,merita ce ai face SULTAN. Poate asa ai va mai scadea din mandrie si ego lui RK
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 2:54 am
costearamona a scris:
buna ,deci sa hotarat SULTAN sa nu il lase pe RK sa traiasca linistit:ert: bravo lui ,merita ce ai face SULTAN. Poate asa ai va mai scadea din mandrie si ego lui RK
de-ar da Domnul sa primeasca Sultan un glont drept in frunte ca sa moara mai repede...oricum o sa si-o ia si el pe cocoasa ca nu sta RK ca fraierul. o sa vada sultan pe dracu in picioare cand o sa-i apara dusmanii in fata,ca-i aduce RK si bine face RK ca-i aduce:dar:
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 4:30 am
sunt asa suparata ca nu merge site din nou,incerc sa vad care e problema dar nu imi d -au seama.
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 4:32 am
cat despre faptul ca sultan vrea sa ii faca rau la bastardul ala de rk este bine venit.erea si timpul ca sultan sa se schimbe si sa inceapa sa ii faca rau la javra aia de rk,eu una sunt foarte fericita de acest lucru si ma bucur ca madhu se va desparti de inutilu ala.si asa stau degeaba impreuna
Miha87 Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 4:37 am
corinagalit a scris:
cat despre faptul ca sultan vrea sa ii faca rau la bastardul ala de rk este bine venit.erea si timpul ca sultan sa se schimbe si sa inceapa sa ii faca rau la javra aia de rk,eu una sunt foarte fericita de acest lucru si ma bucur ca madhu se va desparti de inutilu ala.si asa stau degeaba impreuna
Bonjur!corina gand la gand cu bucurie si eu imi doresc ca RK sa dispara de langa Madhu asta nu stie sa iubeasca s-au sa spuna o vorba dulce vorbeste mereu numai in dodii...Madhu merita ceva mai bun...
Miha87 Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 4:39 am
wow miha ce superba poate fi.ca pacat ca avinesh este insurat,sunt asa dezamagita incat mi sa taiat pofta sa mai vad madhu.
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 4:41 am
buna draga miha ce ma bucur ca vorbim dupa o gramada de timp.rk este a fost si va ramane un barbat fara demnitate.eu sunt asa de scarbita de el incat am renuntat sa mai vad madhubala.din cauza lui vivian care refuza scenele de iubire madhu are un trp de tot kk,atunci ducase la dracu de nesimtit,sper sa il dea afara din serial cat mai repede posibil.
Miha87 Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 5:14 am
corinagalit a scris:
buna draga miha ce ma bucur ca vorbim dupa o gramada de timp.rk este a fost si va ramane un barbat fara demnitate.eu sunt asa de scarbita de el incat am renuntat sa mai vad madhubala.din cauza lui vivian care refuza scenele de iubire madhu are un trp de tot kk,atunci ducase la dracu de nesimtit,sper sa il dea afara din serial cat mai repede posibil.
Corina lasa scenele de iubire dar voi nu vedeti ca nu are nici un dumnezeu cand vorbeste!Iar scene de iubire sar vedea numai din priviri...Dar el intodeauna are o privire pusa pe harta,de a insulta,de a jigni un om fara ce-i 7 ani de acasa....
Miha87 Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 5:18 am
Intr-un cuvant si eu mam scarbit de acest serial...dar ma mai uit pentru Madhu si Sultan...
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 5:55 am
miha sunt perfect de acord cu tine tot ce face acest vivian este o rusine si o insulta pt noi toti.nu are farmec habar nu are sa mai joace este asa de arogant si de increzut incat ne face repulsie din pacate eu am renunta sa il mai vad din cauza lui vivian.imi este pur si simplu imposibil sa il privesc in serial.
mony
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 6:12 am
corina la voi merge sa intrati pe sait ca la mine nu merge?
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 6:15 am
mony a scris:
corina la voi merge sa intrati pe sait ca la mine nu merge?
mony draga mea nu merge.din nou este inchis site.sunt disperata si eu am numai draci si nervi,ce sa zic trebuie sa aveti rabdare.poate vom reusi sa rezolvam.
mony
Subiect: Re: Discutii serial 24 Sam Iul 06, 2013 6:19 am
aaa bine corina, ce naspa da tu fati treaba linistita ca noi asteptam ms de raspuns.