Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :*
+6
costearamona
Miha87
madys
MICHAELA HADTJICHISTODOUL
Neva.neva
corinagalit
10 participanți
Autor
Subiect: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mar Sept 17, 2013 11:49 am
LA MULTI ANI MAMI MEUUU :* :* O viață lungă să trăiești, Cu multă demnitate, Să ai mereu doar bucurii Și succes în toate! Norocul, fericirea Să nu te părăsească, Iar dragostea și iubirea Mereu să te-nsoțească! Ce pot să-ți mai doresc În astă viață zbuciumată Decât un trai împărătesc Și multă, multă sănătate!
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mar Sept 17, 2013 12:10 pm
superbbbbbbbbbbb mami multumesc din suflet pentru tot ,m-ai facut sa plang de fericire,te iubesc mult de tot.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mar Sept 17, 2013 1:00 pm
cu mare dragggg:bcr:
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mar Sept 17, 2013 1:34 pm
Daca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un vis si daca exista ceva mai puternic decat iubirea, fie ca acel ceva sa-ti apartina! La aniversarea ta - La Multi Ani!
MICHAELA HADTJICHISTODOUL
Mesaje : 55 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : cyprus nicosia
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mar Sept 17, 2013 7:13 pm
LA MULTI ANI CORINA MULTA SANATATE FERICIRE SI TOT CE ATI DORESTI ALATURI DE CEI DRAGI TE IUBIM
madys Membri VIP
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mar Sept 17, 2013 11:25 pm
La multi si binecuvantati ani Corina!
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mier Sept 18, 2013 2:09 am
va multumesc frumos dragele mele.
Miha87 Membri VIP
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mier Sept 18, 2013 3:18 am
La aniversarea ta îti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoțeasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani!
costearamona Membrii VIP Premium
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mier Sept 18, 2013 10:52 am
LA MULTI ANI
cipynutzy
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mier Sept 18, 2013 12:26 pm
Mihaela Membri VIP
Mesaje : 365 Data de inscriere : 07/04/2013 Varsta : 30 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mier Sept 18, 2013 12:39 pm
La multi ani ,mamico! Sa fii sanatoasa, fericita sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!! Stiu ca ti-am mai urat si aseara dar asa suntem noi..pline de bucurie..
corinagalit Admin
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mier Sept 18, 2013 1:11 pm
Mesaje : 421 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 48 Localizare : Sebes-Alba
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mier Sept 25, 2013 9:57 am
La multi ani! multa fericire si multe bucurii sa ai in viata alaturi de cei dragi, sa fii iubita si toate dorintele se ti se indeplineasca soryyy de intarziere
AlexaS Membri VIP
Mesaje : 498 Data de inscriere : 24/09/2013 Varsta : 30 Localizare : Neverland
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Mier Sept 25, 2013 10:21 am
La multi ani ,multa sanatate si fericire !
corinagalit Admin
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :* Vin Sept 27, 2013 2:44 pm
MULTUMESC DIN SUFLET DRAGELE MELE.VA IUBESC
Continut sponsorizat
Subiect: Re: LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :*
LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CORINA!!!! LA MULTI ANI MAMI :* :* :*