Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Discutii serial 1

In jos 
+13
Emanuela _Dumitru
Rho
bellissima
Serenyty26
Miha87
angell
Deyaa
DinaO
MICHAELA HADTJICHISTODOUL
cristynica
luminitacosconea
Neva.neva
corinagalit
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Discutii serial 1 - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 21, 2012 10:05 am

Deyaa a scris:
Multumim,te iubim!:X:X:X:X esti o scumpa:X:X:X:X
cu placere Deyaa :*
Sus In jos
cristynica
Membri VIP
Membri VIP
cristynica

Data de inscriere : 17/12/2012
Varsta : 44
Localizare : Madrid

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 21, 2012 10:48 am

anamaria a scris:
Fetele vreau sa va mai anununt ca nu mai plec in vacanta,asa ca si saptamana care vine veti avea traduse episoadele din Madhu si Punar
imi pare rau ca nu mai pleci in vacanta asa te relaxai si tu meritai o vacanta,
esti o dulce ca intotdeauna MULTUMIM.TE PUP
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 21, 2012 11:07 am

cristynica a scris:
anamaria a scris:
Fetele vreau sa va mai anununt ca nu mai plec in vacanta,asa ca si saptamana care vine veti avea traduse episoadele din Madhu si Punar
imi pare rau ca nu mai pleci in vacanta asa te relaxai si tu meritai o vacanta,
esti o dulce ca intotdeauna MULTUMIM.TE PUP
asta este,nu a fost sa fie sa plec. voi ramane alaturi de voi pe forum va pup :*:*:*:*
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

Varsta : 49
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 21, 2012 12:08 pm

anamaria a scris:

ma bucur ca vei fi alaturi de noi .... te iubim....
sper sa ai vacanta care o visezi ... si cu cine o visezi ....cat mai curand ....
pupici
🎅
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 21, 2012 12:23 pm

Neva.neva a scris:
anamaria a scris:

ma bucur ca vei fi alaturi de noi .... te iubim....
sper sa ai vacanta care o visezi ... si cu cine o visezi ....cat mai curand ....
pupici
🎅
multumesc Neva, si eu sper la o vacanta
Sus In jos
Serenyty26
Membri VIP
Membri VIP
Serenyty26

Data de inscriere : 16/12/2012
Varsta : 38
Localizare : Germany

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptySam Dec 22, 2012 8:34 pm

URTICARIA..........ia mancat mancarea lu'RK facute de catre MADHU:((((((((((((((((((((.............VALEUUUUUUUUUUUUUU.....sariti .......k il OMOR.........tineti'l bine sa nu scape......:))))))))))))))))))).....DOAMNE ce ma fac EU cu URATENIA asta de OM.............mi se face RAU knd il vad:((((((((...NIMENI....nu il mai scapa de MINE....daca il PRIND:D.........TICALOSUL!!!!!!! :evil:
Sus In jos
Rho
Membri VIP
Membri VIP
Rho

Varsta : 60
Localizare : Porlezza, Como, Italia

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyDum Dec 23, 2012 5:59 am

ms ana am crezut ca o pupa
Sus In jos
Rho
Membri VIP
Membri VIP
Rho

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyDum Dec 23, 2012 5:59 am

dar a fost totusi un gest tandru
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyDum Dec 23, 2012 6:25 am

Rho a scris:
ms ana am crezut ca o pupa
eu ma asteptam sa nu o pupe
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyMar Dec 25, 2012 9:06 am

Buna fetele!! Ce parere aveti de episodul de azi din Madhu? Credeti ca Padmini ii va zice lui Madhu sau lui Malik ca l-a vazut pe Balraj?
Sus In jos
Rho
Membri VIP
Membri VIP
Rho

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyJoi Dec 27, 2012 7:40 am

nu cred e prea speriata saraca
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyJoi Dec 27, 2012 9:11 am

V-a placut episodul din seara asta din Madhu? mie mi-a placut sfarsitul si cum isi facea griji RK pentru mama lui <3 <3
Sus In jos
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyJoi Dec 27, 2012 9:12 am

da a fost frumos :X:X
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 28, 2012 9:32 am

Buna fetele.Ce faceti?
V-a placut episodul din seara asta din Madhu???
Sus In jos
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 28, 2012 10:15 am

Buna ana,bine,tu ce faci?:*,da a fost frumos.:X.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 28, 2012 10:19 am

Deyaa a scris:
Buna ana,bine,tu ce faci?:*,da a fost frumos.:X.
buna deyaa,eu traduc punar acum
Sus In jos
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyVin Dec 28, 2012 10:20 am

aa.ok >:D<.:*:*
Sus In jos
angell
Membri VIP
Membri VIP
angell

Varsta : 48
Localizare : Sebes-Alba

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptySam Dec 29, 2012 11:45 am

foarte super sper sa faca nunta cat mai curand sa moara deepali de ciuda
multumesc pentru traducere Discutii serial 1 - Pagina 6 2991642972
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptySam Dec 29, 2012 12:11 pm

angell a scris:
foarte super sper sa faca nunta cat mai curand sa moara deepali de ciuda
multumesc pentru traducere Discutii serial 1 - Pagina 6 2991642972
cu placere angell
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

Data de inscriere : 15/12/2012
Localizare : roma italia

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyMier Ian 02, 2013 8:49 am

frumos ep am avut asta seara in madhu :lol!:
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyMier Ian 02, 2013 8:51 am

wow ce frumos lua pernele dintre ei doi rk si se luara de mana imi placu foarte mult din pacate promo de maine ma inspaimanta pt ca monstrul ala o vazu pe trishna la templu si acolo e si padimi cu mama lui rk.sunt curioasa daca maine o vede balraj pe padimi si isi da seama ca sunt in viata toate 3 :qqqqq: :qqqqq:
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyMier Ian 02, 2013 8:59 am

din pacate prevad ca se vor intampla multe necazuri in madhu asa ca prevad timpuri tare grele pt noi si pt madhu. :fds: :fds:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyMier Ian 02, 2013 10:01 am

corinagalit a scris:
din pacate prevad ca se vor intampla multe necazuri in madhu asa ca prevad timpuri tare grele pt noi si pt madhu. :fds: :fds:
mami dupa cate am vazut,RK o iubeste sincer pe Madhu. Si nu cred ca Madhu se cearta cu el din cauza ca aude ca el nu o iubeste si ca a facut astea ca sa-i demonstreze lui Deepali ca si el poate fi iubit.
Sunt 100% sigura ca RK o iubeste foarte mult pe Madhu si nu-si bate joc de ea.
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyMier Ian 02, 2013 10:03 am

ce sa mai zic mami eu stiu ca el o iubeste din pacate se lasa convins de vipera sa faca ce face si madhu intelege totul pe dos si asta va aduce o gramada de necazuri pt ei doi. :fgbx:
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyJoi Ian 03, 2013 8:13 am

deci maine o sa vedem cum malik pleaca de acasa si padimi fuge dupa el ca sa il opreasca.deja azi am vazut ca vivian nu a fost prezent in serial decat la inceput cateva secunde si la final tot la fel.deja am ajuns la ep in care el este ocupat cu nunta lui.sunt curioasa acuma ca el pleaca 15 zile de la filmari ce se va intampla in serial. :qqqqq: :qqqqq:
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 EmptyJoi Ian 03, 2013 8:14 am

ma bucur ca avem madhubala de luni pana sambata dar imi pare rau ca am ramas fara promo pt maine nu stim ce se va intampla. :fds: :fds:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Discutii serial 1
Sus 
Pagina 6 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii serial 3
» Discutii serial 24
» Discutii serial 16
» Discutii serial 11
» Discutii serial 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Seriale Indiene subtitrate in romana :: Madhubala-Ek ishk ek junoon :: Discutii-
Mergi direct la: