| Discutii serial 1 | |
|
+13Emanuela _Dumitru Rho bellissima Serenyty26 Miha87 angell Deyaa DinaO MICHAELA HADTJICHISTODOUL cristynica luminitacosconea Neva.neva corinagalit 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:37 pm | |
| dar ce explicatie sa aiba oricum este un invidios pe drashti pt ca ea merge inainte cu viata ei si mai ales face pereche foarte buna cu vivian si madhubala are mult mai mult succes decat scarbosu ala de punar. :sed: :sed: :sed: deci nu mai am nici o indoiala ca este un nimic de om ce facu ma lasa fara cuvinte sa ii fie rusine nesimtitu dracu. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:38 pm | |
| - corinagalit a scris:
- pai cred si eu ca un gest asa urat nu am mai vazut mai ales mami din respect pt geet trebuia sa ii zica si el la multi ani nu sa faca in felu ala asa scarbos deci pt mine persoana asta valoreaza cat un golan oarecare din india.nu merita nici macar un pic de iubire dela fani din geet pt ca ce facu el explica multe lucruri si mai ales ca nu o respecta pe drashti deloc. :hjm: :hjm: :mhj: :mhj:
oricum incepe prostul sa-si piarda faima si fanii deja. Si o sa regrete mult ca a stat dupa fusta la nevasta |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:39 pm | |
| deci cum sa ma mai uit eu la punar la scarbosu ala de de gurmeet sa imi pierd timpul si nervi pt o persoana asa josnica care nu are nici macar decenta sa ureze lui drashti un la multi ani macar de gura fanilor.rusinos gest rusinos rau de tot. :hjm: :hjm: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:40 pm | |
| - corinagalit a scris:
- dar ce explicatie sa aiba oricum este un invidios pe drashti pt ca ea merge inainte cu viata ei si mai ales face pereche foarte buna cu vivian si madhubala are mult mai mult succes decat scarbosu ala de punar. :sed: :sed: :sed: deci nu mai am nici o indoiala ca este un nimic de om ce facu ma lasa fara cuvinte sa ii fie rusine nesimtitu dracu.
orice explicatie e de prisos ..... acu' chiar ca si-a facut numai dusmani .... sper din suflet ca vivian sa nu devina si el un nesimtit .... acu' ca sa insurat cu acte in regula..... :vdfvvv: | |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:41 pm | |
| deci eu personal nu am nimic cu punar mai ales ca este serialul nostru dar din cauza lui nesimtitu asta nu ma pot uita numai cand ii vad fata aia mincinoasa si falsa ma trec toti draci. :hjm: :hjm: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:41 pm | |
| Corina se teme de draga sa sotie,alt motiv nu vad :sed: :sed: | |
|
| |
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:42 pm | |
| buna feteleeeeeeeeeeee. ce sai facem lui gurmi la prostit de tot vrajitoarea ,sunt curioasa sa vad justificare lui, fata de fani lui madhu ,cum a putut el sa faca gestu acesta ,pt ca va fi aspru criticat de toti :dfgvdfgv: :dfgvdfgv: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| - corinagalit a scris:
- deci cum sa ma mai uit eu la punar la scarbosu ala de de gurmeet sa imi pierd timpul si nervi pt o persoana asa josnica care nu are nici macar decenta sa ureze lui drashti un la multi ani macar de gura fanilor.rusinos gest rusinos rau de tot. :hjm: :hjm:
stai sa vezi reactiile ziarelor si televiziunilor de maine..... o sa fie facut cu ou si cu otet ... porcu naibi :sed: :sed: :sed: | |
|
| |
corinagalit Admin
| balena lui vivian este diversa de vrajitoarea aia oribila sunt 2 caractere diferite si mai ales din ce am inteles de la ana sunt prieteni buni toti 3 asa ca nu va face ca urata aia a lui gurmeet. :vdfvvv: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:44 pm | |
| - luminitacosconea a scris:
- buna feteleeeeeeeeeeee. ce sai facem lui gurmi la prostit de tot vrajitoarea ,sunt curioasa sa vad justificare lui, fata de fani lui madhu ,cum a putut el sa faca gestu acesta ,pt ca va fi aspru criticat de toti :dfgvdfgv: :dfgvdfgv:
asa e lumi .... nici nu stie cel asteapta ..... :sed: | |
|
| |
corinagalit Admin
| pai deci serios a jucat 2 ani de zile cu drashti peste tot ereau impreuna nu era interviu fara ei doi sau mai ales mergeau peste tot impreuna si macar din respect pt asta trebuia sa aiba decenta sa se poarte onorabil asa cum ar face un barbat adevarat si cu caracter.un las mai amre ca asta si mai fals nu am mai vazut. :hjm: :hjm: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Din ce am vazut si eu pana acuma,e ok asta a lui vivian,nu pare a fi geloasa sau mai stiu eu ce motive ar mai putea fi..dar nah nu se stie niciodata ce se intampla pe viitor. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:45 pm | |
| - Neva.neva a scris:
- corinagalit a scris:
- dar ce explicatie sa aiba oricum este un invidios pe drashti pt ca ea merge inainte cu viata ei si mai ales face pereche foarte buna cu vivian si madhubala are mult mai mult succes decat scarbosu ala de punar. :sed: :sed: :sed: deci nu mai am nici o indoiala ca este un nimic de om ce facu ma lasa fara cuvinte sa ii fie rusine nesimtitu dracu.
orice explicatie e de prisos ..... acu' chiar ca si-a facut numai dusmani .... sper din suflet ca vivian sa nu devina si el un nesimtit .... acu' ca sa insurat cu acte in regula..... :vdfvvv: eu sincer nu cred ca Vivian va deveni ca GC |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:45 pm | |
| - corinagalit a scris:
- balena lui vivian este diversa de vrajitoarea aia oribila sunt 2 caractere diferite si mai ales din ce am inteles de la ana sunt prieteni buni toti 3 asa ca nu va face ca urata aia a lui gurmeet. :vdfvvv:
atunci m-am linistit ... :fgvadfbv: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:46 pm | |
| - corinagalit a scris:
- pai deci serios a jucat 2 ani de zile cu drashti peste tot ereau impreuna nu era interviu fara ei doi sau mai ales mergeau peste tot impreuna si macar din respect pt asta trebuia sa aiba decenta sa se poarte onorabil asa cum ar face un barbat adevarat si cu caracter.un las mai amre ca asta si mai fals nu am mai vazut. :hjm: :hjm:
sunt de aceeasi parere cu tine | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:47 pm | |
| - Deyaa a scris:
- Din ce am vazut si eu pana acuma,e ok asta a lui vivian,nu pare a fi geloasa sau mai stiu eu ce motive ar mai putea fi..dar nah nu se stie niciodata ce se intampla pe viitor.
ai dreptate deyaa | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:49 pm | |
| deci serios sunt fericita ca drashti este senina si nu da importanta la ce zice fraierul ala de gurmeet pur si simplu nu il baga in seama ii este indiferenta persoana lui.o mandrete de fata ca drahsti merita mult de la viata nu un prost ca gurmeet. :fgb: :fgb: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:52 pm | |
| deci eu credeam ca o fraiera ca poate drashti si prostul asta de gurmeet au o relatie dar acuma nu mai cred asa ceva ea a mers cu viata si cariera ei inainte si nici macar nu mai vrea sa fie paragonata cu persobajul din geet.deci fetelor este drashti care nu ar mai face geet 2 si nici sa joace cu gurmeet vreodata :cvbv: :cvbv: :cvbv:
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:53 pm | |
| oricum fetele noi sa ne bucuram ca DD este iubita de multi si ca are mult noroc |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:53 pm | |
| - corinagalit a scris:
- deci serios sunt fericita ca drashti este senina si nu da importanta la ce zice fraierul ala de gurmeet pur si simplu nu il baga in seama ii este indiferenta persoana lui.o mandrete de fata ca drahsti merita mult de la viata nu un prost ca gurmeet. :fgb: :fgb:
doamne fereste .... nu merita ea asa o soarta .... :sed: las ca acu' ma bucur ca e cu vrajitoarea si ca si-a gasit petecul ... amandoi sunt de aceeasi factura ... niste prefacuti, nesimtiti ... fara caracter ... se potrivesc perfect | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:54 pm | |
| cine stie cate motive are de numai vrea sa joace cu el,numai ea stie adevarul..pareri poate sa fie o mie,dar adevarul numai ea il stie,si el,un motiv este. | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:54 pm | |
| pai sa sti neva draga ca cine se aseamana se aduna deci stim ca gurmeet este la fel cu vrajitoarea deci pt mine daca crapa maine amandoi ma lasa rece . :mhj: :mhj: :mhj: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:55 pm | |
| - anamaria a scris:
- oricum fetele noi sa ne bucuram ca DD este iubita de multi si ca are mult noroc
asa este ana ... sunt perfect de acord cu tine | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:57 pm | |
| pai deyaa draga motivul se stie ca este vrajitoarea pt cum sa purtat cu drashti si mai ales el nu sufla in fata aleia cine stie cred ca aia il santajeaza cu ceva de ala ii stie in halu asta de frica.nu vedeti si in punar cum se comporta pacat de arti actrita care joaca cu el ca este tare de treaba. :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 12:59 pm | |
| - corinagalit a scris:
- pai deyaa draga motivul se stie ca este vrajitoarea pt cum sa purtat cu drashti si mai ales el nu sufla in fata aleia cine stie cred ca aia il santajeaza cu ceva de ala ii stie in halu asta de frica.nu vedeti si in punar cum se comporta pacat de arti actrita care joaca cu el ca este tare de treaba. :vdfvvv: :vdfvvv:
de acord cu tine :gggg: |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Mier Ian 09, 2013 1:00 pm | |
| - corinagalit a scris:
- pai deyaa draga motivul se stie ca este vrajitoarea pt cum sa purtat cu drashti si mai ales el nu sufla in fata aleia cine stie cred ca aia il santajeaza cu ceva de ala ii stie in halu asta de frica.nu vedeti si in punar cum se comporta pacat de arti actrita care joaca cu el ca este tare de treaba. :vdfvvv: :vdfvvv:
asa este ..... sa ajungi tu cu serialul punar la episodul 232 si sa nu existe momente de tandrete intre protagonistii serialului .... (facem exceptie de actori) ne referim la personaje ..... si se mai mira producatorii ca serialul punar nu are succes.... :vdfvvv: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 1 | |
| |
|
| |
| Discutii serial 1 | |
|