| Discutii serial 1 | |
|
+13Emanuela _Dumitru Rho bellissima Serenyty26 Miha87 angell Deyaa DinaO MICHAELA HADTJICHISTODOUL cristynica luminitacosconea Neva.neva corinagalit 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 5:31 am | |
| - mady a scris:
- Adica as vrea si eu sa ma imprietenesc cu ea,sa o cunosc.
Dar dupa cum am vazut se crede mare fata ca posteaza aici informatii si poze si ca traduce cateva seriale de la ce te-ai luat sa crezi asta despre ana?ai vorbit cu ea vreodata? :vgdfv: ai o parere gresita despre ea.. | |
|
| |
mady
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 5:35 am | |
| - Deyaa a scris:
- mady a scris:
Dar dupa cum am vazut se crede mare fata ca posteaza aici informatii si poze si ca traduce cateva seriale de la ce te-ai luat sa crezi asta despre ana?ai vorbit cu ea vreodata? :vgdfv: ai o parere gresita despre ea.. uite,de aceea am si zis ca vreau sa aud cateva pareri despre ea.Astfel imi pot da seama si eu daca am o parere gresita despre ea sau nu.Eu mi-am facut aceasta parere despre ea,despre felul ei de a vorbi aici si pe chat pe site-ul indian-serials.tk | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 5:39 am | |
| - mady a scris:
- Deyaa a scris:
- mady a scris:
Dar dupa cum am vazut se crede mare fata ca posteaza aici informatii si poze si ca traduce cateva seriale de la ce te-ai luat sa crezi asta despre ana?ai vorbit cu ea vreodata? :vgdfv: ai o parere gresita despre ea.. uite,de aceea am si zis ca vreau sa aud cateva pareri despre ea.Astfel imi pot da seama si eu daca am o parere gresita despre ea sau nu.Eu mi-am facut aceasta parere despre ea,despre felul ei de a vorbi aici si pe chat pe site-ul indian-serials.tk toate fetele o iubesc pe ana,banuiesc ca ai observat si tu acest lucru si nu suportam sa auzim ceva rau despre ea sau alta fata care se ocupa de forum. | |
|
| |
mady
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 5:42 am | |
| Eu nu vreau sa zic nimic rau despre ea,insa faptul ca ea traduce serialele,o face sa se dea importanta. De aceea eu vreau sa aflu cat mai multe pareri despre ea,ca sunt sigura ca nu toate aveti aceeasi parere despre ea | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 5:44 am | |
| - mady a scris:
- Eu nu vreau sa zic nimic rau despre ea,insa faptul ca ea traduce serialele,o face sa se dea importanta.
De aceea eu vreau sa aflu cat mai multe pareri despre ea,ca sunt sigura ca nu toate aveti aceeasi parere despre ea fetele toate care vb toate au aceasi parere,si inca ceva aici e pentru a vorbi despre madhu nu despre alte subiecte,deci sunt pe chat daca vrei sa mai zici ceva MADU in primul rand ANA este importanta ea traduce toate serialele noastre asa ca este importanta foarte importanta fara ana nu am putea vedea madhubala punar sangini sau ek harazoon. | |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:01 am | |
| dar madu dar tu cine esti de iti permiti sa vorbesti de ana asa ceva.din ce ai dedus tu ca ana este increzuta.in primul rand este moderatorea acestui forum are toate drepturile sa scrie ce vrea ea.dar tu cum ai tupeul asta sa scri asa tampeni. :hjm: :hjm: | |
|
| |
mady
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:05 am | |
| - corinagalit a scris:
- dar madu dar tu cine esti de iti permiti sa vorbesti de ana asa ceva.din ce ai dedus tu ca ana este increzuta.in primul rand este moderatorea acestui forum are toate drepturile sa scrie ce vrea ea.dar tu cum ai tupeul asta sa scri asa tampeni. :hjm: :hjm:
eu nu vreau sa supar pe nimeni. Am dedus parerea asta despre felul ei de a se comporta aici pe forum si inainte pe chat-ul de pe site | |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| |
| |
corinagalit Admin
| |
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:22 am | |
| ai fugit acuma cand ai vazut ca intra.i eu asta dovedeste ca esti o proasta handicapata si ma calcasi pe coada rau de tot .este imposibil sa vi tu sau altcineva si incepe sa se lege de fetele de pe forum in fata mea si mai ales sa te legi de ANA care este fata mea,esti o vaca nesimtita sa nu te mai vad pe forumu asta, :hjm: :hjm: :hjm: | |
|
| |
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:23 am | |
| [color=darkred][/cmady nustiu ce este in capul tau si de ce ti-ai facut pareri asa de urate depre anamaria ea este o fata superba si ffffbuna ,este importanta pentru toate ,ideeil si parerile tale nu ne intereseaza si daca vrei sa-ti faci prietene incerca sa gandesti iinaite sa vb ,asa daca vreisa fi pe acest chat si site ,nu-ti mai da cu pareri gresite vei fi respinsa de toate pt ca anamaria este fffoarte importanta :hjm: :hjm: olor][b] | |
|
| |
Serenyty26 Membri VIP
Mesaje : 1424 Data de inscriere : 16/12/2012 Varsta : 38 Localizare : Germany
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:36 am | |
| Buna Mady......din cate am observat esti interesata de pers ANA......nu stiu de unde ti-ai facut tu aici IMPRESIA ta in legatura cu EA.....dar asa cum au spus si FETELE si TOATE in general aici suntem ca o FAMILIE....chiar dak uneori nu avem TIMP sa vb IMPREUNA......ANA ESTE O FATA EXTRAORDINARA.........SI NU PT FAPTUL K TRADUCE NISTE EP ......CI PRIN FELUL EI DE-A FII......SI DUPA CUM AI OBSERVAT NIMENI NU ITI VA SPUNE CEVA GRESIT IN LEGATURA CU FETELE DE AICI.....ASA CA PE SCURT NUMAI INCERCA SA ITI FACI IMPRESII SAU SA ITI DAI CU PAREREA DACA NU ESTI SIGURA DE CEVA.......daca esti INTERESATA de acest FORUM ......esti BINEVENITA......dar daca ai venit cu INTENTIA de-a te lua de FETELE de aici EGAL care dintre ELE......poti sa PLECI de unde ai venit!!!!!!!NU ACCEPTAM PERS CARE NE INSULTA PERS DRAGII!!!!!!......NU TE CUNOSC SI NICI NU AM NIMIK IMPOTRIVA TA......de aceea iti dau un SFAT PRIETENESC......DACA NU CUNOSTII O PERS nu incerca sa te legi de EA fara sa stii cum este in REALITATE......aceea PERSOANA!!!!!!....sper sa nu te SUPERI .....dar asta este OPINIA MEA.....PS.Ana este o FATA DE MILIOANE......si PAREREA pe care ti-ai FORMAT-O despre EA este total GRESITA!!!! :wwweed: | |
|
| |
mady
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:48 am | |
| uitati eu nu vreau sa supar pe nimeni,doar ca vroiam sa deduc faptul daca am o parere gresita despre ea.
dar cine esti tu ca sa deduci ce importanta ai tu pe forumu asta ca sa te interesezi de ana sau de oricare alta fata.?stai sa vezi ce impresie avem noi de tine acuma te consideram o mare proasta si nesimtita.sa nu te mai vad pe aici ca nu imi place de tine. :hjm: :hjm: :hjm: :hjm: :hjm: | |
|
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:52 am | |
| - mady a scris:
- uitati eu nu vreau sa supar pe nimeni,doar ca vroiam sa deduc faptul daca am o parere gresita despre ea.
pai mady afla ca ai o parere foarte gresita despre ana cum au spus si fetele noi toate o iubim si o respectam | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:53 am | |
| dintre sute de fete te gasisi tu mot sa vi sa intrebi despre ana ???pe forumu asta numai eu am dreptul si si cu ANA SA TE INTREBE PE TINE CINE ESTI SI CE VREI .SPER CA AI INTELES CA AI INTRAT PE UN FORUM IN CARE TOATE FETELE SUNT IUBITE SI RESPECTATE.TU NU AI CE CAUTA AICI PT CA ESTI NESIMTITA.dute ma fata de aici ca imediat te banez. | |
|
| |
Serenyty26 Membri VIP
Mesaje : 1424 Data de inscriere : 16/12/2012 Varsta : 38 Localizare : Germany
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:54 am | |
| sper k MSJ meu este SUFICIENT pt ati dea SEAMA ca aceea ce ai gandit TU .....este TOTAL GRESITA.....asa ca spre binele TAU dak nu vrei sa fii DATA AFARA......nu mai iti spune OPINIA ta fara sa iti STII.....pt ca altfel vei RISCA sa fii INSULTATA si nimeni nu vrea ASTA.....numai k nu SUPORTAM .....sa auzim ceva de RAU pe acest FORUM .....noi aici suntem toate foarte INDRAGITE.....si nimeni nu este mai presus DECAT CELELALTE......toate suntem EGALE.....si ne leaga o PRIETENIE....pe care nu o lasam pe NIMENI sa ne o AFECTEZE.....asa ca data viitoare fii mai PRUDENTA cu aceea ce SCRII si GANDESTI!!!!! :fgnsf: mami esti tu prea blanda dar eu nu sunt asa buna cu fata asta care vine aici sa o jigneasca pe ana .de fapt pt fiecare dintre voi la fel as reactiona :hjm: :hjm: :hjm: :hjm: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 6:55 am | |
| | |
|
| |
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 7:02 am | |
| MADY SPER CA AI INTELES CUM ESTE ACESTA FAMILIIE DECI DACA VREI SA FACI PARTE DIN EA PARERILE SI GANDUTRILE RELE LASELE LA TINE ACASA NUSTIU CE TE-A DETERMINAT SA GANDESTI ASA DE PROST SAU POATE NU AI GANDIT CE AI SPUS DOAR AI SPUS LA INTAMPLARE PE VIITOR DA-TI SEMA , ANAMARIA ESTE O SCUMPA SI TOATE FETELE DEASEMENEA ,INTRE NOI EXZISTA O MARE PRIETENIE SI INTELEGERE RECIPROCA
lasa cuscra ca nesimtita asta nu a inteles cu vorba buna inca mai jigni si continua cu rautati oricum pt 10 zile am dato afara de pe forum asa ca nu mai poate intra aici | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 7:30 am | |
| deci azi o sa o vedem pe scorpia de Deepali cum rade :sed: :sed: |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 7:30 am | |
| deci este clar nu rk o salveaza pe madhu ci padmini si rk nici macar nu este la nunta vai ce nervi am dar ce naiba mai ii pusa sa se insoare daca el nu este acolo. :hjm: :hjm: :hjm: | |
|
| |
bellissima Moderatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 7:31 am | |
| eu ma pun sa ma uit. ca o aparut episodu
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 7:33 am | |
| - corinagalit a scris:
- deci este clar nu rk o salveaza pe madhu ci padmini si rk nici macar nu este la nunta vai ce nervi am dar ce naiba mai ii pusa sa se insoare daca el nu este acolo. :hjm: :hjm: :hjm:
poi el a facut toate astea ca se gandea ca Madhu nu o sa afle de testul pe care trebuie sa-l treaca |
|
| |
corinagalit Admin
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 7:33 am | |
| - bellissima a scris:
- eu ma pun sa ma uit. ca o aparut episodu
vizionare placuta Bella |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 12, 2013 7:34 am | |
| da mami el a fost convins ca madhu nu afla si vipera intentionat se dusa la el il provoca sa zica tot si stiu ca madhu asculta :fgbx: :fgbx: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 1 | |
| |
|
| |
| Discutii serial 1 | |
|