Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Discutii serial 1

In jos 
+13
Emanuela _Dumitru
Rho
bellissima
Serenyty26
Miha87
angell
Deyaa
DinaO
MICHAELA HADTJICHISTODOUL
cristynica
luminitacosconea
Neva.neva
corinagalit
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD

Data de inscriere : 17/12/2012

Discutii serial 1 - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 5:31 am

mady a scris:
Adica as vrea si eu sa ma imprietenesc cu ea,sa o cunosc.
Dar dupa cum am vazut se crede mare fata ca posteaza aici informatii si poze si ca traduce cateva seriale

de la ce te-ai luat sa crezi asta despre ana?ai vorbit cu ea vreodata? :vgdfv: ai o parere gresita despre ea..
Sus In jos
mady

Data de inscriere : 12/01/2013

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 5:35 am

Deyaa a scris:
mady a scris:
Dar dupa cum am vazut se crede mare fata ca posteaza aici informatii si poze si ca traduce cateva seriale

de la ce te-ai luat sa crezi asta despre ana?ai vorbit cu ea vreodata? :vgdfv: ai o parere gresita despre ea..
uite,de aceea am si zis ca vreau sa aud cateva pareri despre ea.Astfel imi pot da seama si eu daca am o parere gresita despre ea sau nu.Eu mi-am facut aceasta parere despre ea,despre felul ei de a vorbi aici si pe chat pe site-ul indian-serials.tk
Sus In jos
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 5:39 am

mady a scris:
Deyaa a scris:
mady a scris:

uite,de aceea am si zis ca vreau sa aud cateva pareri despre ea.Astfel imi pot da seama si eu daca am o parere gresita despre ea sau nu.Eu mi-am facut aceasta parere despre ea,despre felul ei de a vorbi aici si pe chat pe site-ul indian-serials.tk

toate fetele o iubesc pe ana,banuiesc ca ai observat si tu acest lucru si nu suportam sa auzim ceva rau despre ea sau alta fata care se ocupa de forum.
Sus In jos
mady

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 5:42 am

Eu nu vreau sa zic nimic rau despre ea,insa faptul ca ea traduce serialele,o face sa se dea importanta.
De aceea eu vreau sa aflu cat mai multe pareri despre ea,ca sunt sigura ca nu toate aveti aceeasi parere despre ea
Sus In jos
Deyaa
Membru Vip GOLD
Membru Vip GOLD
Deyaa

Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 5:44 am

mady a scris:
Eu nu vreau sa zic nimic rau despre ea,insa faptul ca ea traduce serialele,o face sa se dea importanta.
De aceea eu vreau sa aflu cat mai multe pareri despre ea,ca sunt sigura ca nu toate aveti aceeasi parere despre ea
fetele toate care vb toate au aceasi parere,si inca ceva aici e pentru a vorbi despre madhu nu despre alte subiecte,deci sunt pe chat daca vrei sa mai zici ceva

MADU in primul rand ANA este importanta ea traduce toate serialele noastre asa ca este importanta foarte importanta fara ana nu am putea vedea madhubala punar sangini sau ek harazoon.
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

Data de inscriere : 15/12/2012
Varsta : 49
Localizare : roma italia

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:01 am

dar madu dar tu cine esti de iti permiti sa vorbesti de ana asa ceva.din ce ai dedus tu ca ana este increzuta.in primul rand este moderatorea acestui forum are toate drepturile sa scrie ce vrea ea.dar tu cum ai tupeul asta sa scri asa tampeni. :hjm: :hjm:
Sus In jos
mady

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:05 am

corinagalit a scris:
dar madu dar tu cine esti de iti permiti sa vorbesti de ana asa ceva.din ce ai dedus tu ca ana este increzuta.in primul rand este moderatorea acestui forum are toate drepturile sa scrie ce vrea ea.dar tu cum ai tupeul asta sa scri asa tampeni. :hjm: :hjm:
eu nu vreau sa supar pe nimeni. Am dedus parerea asta despre felul ei de a se comporta aici pe forum si inainte pe chat-ul de pe site
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:09 am

dar ce dracu ai dedus pai este importanta foarte mult din ce vad te roade ca este asa importanta.daca mai scri ceva de ana a doua oara te dau afara de nu te vezi de pe forum-ai inteles si inca un lucru aici pe forum toate fetele se iubesc si se respecta,nu esti binevenita daca ai ganduri asa proaste in creier. Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 a doua oara daca mai zici ceva te banez in 2 secunde.
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:11 am

si mady inca ceva nu mai deduce tu nimic despre nimeni ca nu esti in gradu sa judeci pe nimeni mai ales ca esti nou venita.ce nesimtita esti tare de tot vezi ca ma calcasi pe coada rau de tot.ai reusit sa te faci urata de toate fetele din primza zi.si nu uita ca ANA ESTE FOARTE IMPORTANTA Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:22 am

ai fugit acuma cand ai vazut ca intra.i eu asta dovedeste ca esti o proasta handicapata si ma calcasi pe coada rau de tot .este imposibil sa vi tu sau altcineva si incepe sa se lege de fetele de pe forum in fata mea si mai ales sa te legi de ANA care este fata mea,esti o vaca nesimtita sa nu te mai vad pe forumu asta, :hjm: :hjm: :hjm:
Sus In jos
luminitacosconea
Membri VIP
Membri VIP
luminitacosconea

Varsta : 52
Localizare : madrid

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:23 am

[color=darkred][/cmady nustiu ce este in capul tau si de ce ti-ai facut pareri asa de urate depre anamaria ea este o fata superba si ffffbuna ,este importanta pentru toate ,ideeil si parerile tale nu ne intereseaza si daca vrei sa-ti faci prietene incerca sa gandesti iinaite sa vb ,asa daca vreisa fi pe acest chat si site ,nu-ti mai da cu pareri gresite vei fi respinsa de toate pt ca anamaria este fffoarte importanta Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 :hjm: Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 :hjm: olor][b]
Sus In jos
http://INDIAN-SERIALS .TK
Serenyty26
Membri VIP
Membri VIP
Serenyty26

Data de inscriere : 16/12/2012
Varsta : 38
Localizare : Germany

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:36 am

Buna Mady......din cate am observat esti interesata de pers ANA......nu stiu de unde ti-ai facut tu aici IMPRESIA ta in legatura cu EA.....dar asa cum au spus si FETELE si TOATE in general aici suntem ca o FAMILIE....chiar dak uneori nu avem TIMP sa vb IMPREUNA......ANA ESTE O FATA EXTRAORDINARA.........SI NU PT FAPTUL K TRADUCE NISTE EP ......CI PRIN FELUL EI DE-A FII......SI DUPA CUM AI OBSERVAT NIMENI NU ITI VA SPUNE CEVA GRESIT IN LEGATURA CU FETELE DE AICI.....ASA CA PE SCURT NUMAI INCERCA SA ITI FACI IMPRESII SAU SA ITI DAI CU PAREREA DACA NU ESTI SIGURA DE CEVA.......daca esti INTERESATA de acest FORUM ......esti BINEVENITA......dar daca ai venit cu INTENTIA de-a te lua de FETELE de aici EGAL care dintre ELE......poti sa PLECI de unde ai venit!!!!!!!NU ACCEPTAM PERS CARE NE INSULTA PERS DRAGII!!!!!!......NU TE CUNOSC SI NICI NU AM NIMIK IMPOTRIVA TA......de aceea iti dau un SFAT PRIETENESC......DACA NU CUNOSTII O PERS nu incerca sa te legi de EA fara sa stii cum este in REALITATE......aceea PERSOANA!!!!!!....sper sa nu te SUPERI .....dar asta este OPINIA MEA.....PS.Ana este o FATA DE MILIOANE......si PAREREA pe care ti-ai FORMAT-O despre EA este total GRESITA!!!! :wwweed:
Sus In jos
mady

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:48 am

uitati eu nu vreau sa supar pe nimeni,doar ca vroiam sa deduc faptul daca am o parere gresita despre ea.

dar cine esti tu ca sa deduci ce importanta ai tu pe forumu asta ca sa te interesezi de ana sau de oricare alta fata.?stai sa vezi ce impresie avem noi de tine acuma te consideram o mare proasta si nesimtita.sa nu te mai vad pe aici ca nu imi place de tine. :hjm: :hjm: :hjm: :hjm: :hjm:
Sus In jos
Mirela
Traducatori
Traducatori
Mirela

Data de inscriere : 18/12/2012
Varsta : 29
Localizare : Targoviste

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:52 am

mady a scris:
uitati eu nu vreau sa supar pe nimeni,doar ca vroiam sa deduc faptul daca am o parere gresita despre ea.
pai mady afla ca ai o parere foarte gresita despre ana cum au spus si fetele noi toate o iubim si o respectam
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:53 am

dintre sute de fete te gasisi tu mot sa vi sa intrebi despre ana ???pe forumu asta numai eu am dreptul si si cu ANA SA TE INTREBE PE TINE CINE ESTI SI CE VREI .SPER CA AI INTELES CA AI INTRAT PE UN FORUM IN CARE TOATE FETELE SUNT IUBITE SI RESPECTATE.TU NU AI CE CAUTA AICI PT CA ESTI NESIMTITA.dute ma fata de aici ca imediat te banez.
Sus In jos
Serenyty26
Membri VIP
Membri VIP
Serenyty26

Data de inscriere : 16/12/2012
Varsta : 38
Localizare : Germany

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:54 am

sper k MSJ meu este SUFICIENT pt ati dea SEAMA ca aceea ce ai gandit TU .....este TOTAL GRESITA.....asa ca spre binele TAU dak nu vrei sa fii DATA AFARA......nu mai iti spune OPINIA ta fara sa iti STII.....pt ca altfel vei RISCA sa fii INSULTATA si nimeni nu vrea ASTA.....numai k nu SUPORTAM .....sa auzim ceva de RAU pe acest FORUM .....noi aici suntem toate foarte INDRAGITE.....si nimeni nu este mai presus DECAT CELELALTE......toate suntem EGALE.....si ne leaga o PRIETENIE....pe care nu o lasam pe NIMENI sa ne o AFECTEZE.....asa ca data viitoare fii mai PRUDENTA cu aceea ce SCRII si GANDESTI!!!!! :fgnsf:
mami esti tu prea blanda dar eu nu sunt asa buna cu fata asta care vine aici sa o jigneasca pe ana .de fapt pt fiecare dintre voi la fel as reactiona :hjm: :hjm: :hjm: :hjm:
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 6:55 am

ai reusit sa ma superi pe mine si daca ma supara-si pe mine care sunt ca si mama lui ana si la toate fetele de aici este tragic. Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137
Sus In jos
luminitacosconea
Membri VIP
Membri VIP
luminitacosconea

Varsta : 52
Localizare : madrid

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 7:02 am

MADY SPER CA AI INTELES CUM ESTE ACESTA FAMILIIE DECI DACA VREI SA FACI PARTE DIN EA PARERILE SI GANDUTRILE RELE LASELE LA TINE ACASA NUSTIU CE TE-A DETERMINAT SA GANDESTI ASA DE PROST SAU POATE NU AI GANDIT CE AI SPUS DOAR AI SPUS LA INTAMPLARE PE VIITOR DA-TI SEMA , ANAMARIA ESTE O SCUMPA SI TOATE FETELE DEASEMENEA ,INTRE NOI EXZISTA O MARE PRIETENIE SI INTELEGERE RECIPROCA

lasa cuscra ca nesimtita asta nu a inteles cu vorba buna inca mai jigni si continua cu rautati oricum pt 10 zile am dato afara de pe forum asa ca nu mai poate intra aici
Sus In jos
http://INDIAN-SERIALS .TK
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 7:30 am

deci azi o sa o vedem pe scorpia de Deepali cum rade :sed: :sed:
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 7:30 am

deci este clar nu rk o salveaza pe madhu ci padmini si rk nici macar nu este la nunta vai ce nervi am dar ce naiba mai ii pusa sa se insoare daca el nu este acolo. :hjm: :hjm: :hjm:
Sus In jos
bellissima
Moderatori
Moderatori
bellissima

Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 7:31 am

eu ma pun sa ma uit. ca o aparut episodu
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 7:33 am

corinagalit a scris:
deci este clar nu rk o salveaza pe madhu ci padmini si rk nici macar nu este la nunta vai ce nervi am dar ce naiba mai ii pusa sa se insoare daca el nu este acolo. :hjm: :hjm: :hjm:
poi el a facut toate astea ca se gandea ca Madhu nu o sa afle de testul pe care trebuie sa-l treaca
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 7:33 am

cand eu va zic ca vipera aia este handicapata si scarboasa pana in cer este sora cu naintara :hjm: Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 :hjm:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

bellissima a scris:
eu ma pun sa ma uit. ca o aparut episodu
vizionare placuta Bella
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 7:34 am

da mami el a fost convins ca madhu nu afla si vipera intentionat se dusa la el il provoca sa zica tot si stiu ca madhu asculta :fgbx: :fgbx:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 EmptySam Ian 12, 2013 7:34 am

corinagalit a scris:
cand eu va zic ca vipera aia este handicapata si scarboasa pana in cer este sora cu naintara :hjm: Discutii serial 1 - Pagina 38 867128137 :hjm:
asta este mai scorpie ca naintara,bare-mi de aia s-a ocupat geet bine,dar de asta Madhu nu face nimic si o lasa sa castige si nu imi place asta :sed:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii serial 1   Discutii serial 1 - Pagina 38 Empty

Sus In jos

Discutii serial 1
Sus 
Pagina 38 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii serial 3
» Discutii serial 24
» Discutii serial 16
» Discutii serial 11
» Discutii serial 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Seriale Indiene subtitrate in romana :: Madhubala-Ek ishk ek junoon :: Discutii-
Mergi direct la: