| Notiuni | |
|
+13angell Mirela LadyMaryAnn Rho bellissima madalina_ionela Miha87 Deyaa Andrushka cristynica Neva.neva corinagalit Serenyty26 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Vin Feb 08, 2013 12:27 am | |
| asa ziceam si eu mami ca pana nu vad nu cred, mai bine asteptam sa vedem daca este adevarat tot ce se spune |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Notiuni Vin Feb 08, 2013 12:32 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Vin Feb 08, 2013 12:37 am | |
| |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Notiuni Vin Feb 08, 2013 12:42 am | |
| | |
|
| |
Serenyty26 Membri VIP
Mesaje : 1424 Data de inscriere : 16/12/2012 Varsta : 38 Localizare : Germany
| Subiect: Re: Notiuni Vin Feb 08, 2013 4:49 am | |
| si eu k ii pe GRATIS )) ))............... | |
|
| |
cristynica Membri VIP
Mesaje : 1050 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 44 Localizare : Madrid
| |
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Notiuni Vin Feb 08, 2013 9:07 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Vin Feb 08, 2013 12:10 pm | |
| |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: VOTATI CU MADHUBALA DRASHTI Vin Feb 08, 2013 1:39 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Sam Feb 09, 2013 5:29 am | |
| http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-RK-Vivian-Dsena-to-break-marriage-with-Madhubala/24720Mare drama si rasucire se va desfasura in viata lui RK(Vivian Dsena) si Madhubala(Drashti Dhami) in Madhubala ek ishq ek junoon pe Culori. Aceste va demonstra ca Madhubala este foarte fericita gandindu-se la noua viata cu RK. Visul Madhubalei va deveni adevarat vazandu-l pe RK arajand toate aceste lucuri pentru casatoria lor. Cu toate acestea,Madhu a fost un pic socata,atunci cand RK a refuzat sa ia de la inceput juramintele de nunta. Dar RK ii explica ca deja le-au facut pe cele 4,iar acum este randul ei pentru a incepe cu cel de-al cincelea juramant. Totul merge bine,dar fericirea lui Madhubala va fi distrusa atunci cand RK refuza sa faca juramintele de nunta. Acesta va arata cum Madhu va descoperi ca tot ce a facut RK pana in momentul de fata iubire,ingrijire,sprijin,toate au fost minciuni. Acesta va arata ulterior ca indiferent de ce face RK,a fost facut pentru ca Madhubala sa intre in industria filmului. Madhubala va primi un soc mare atunci cand RK ii spune ca dragostea lui a fost doar o modalitate de a se razbuna pe ea pentru insultarea lui. RK ii va lasa salul lui Madhu si isi vor rupe relatia lor de casatorie prin luarea inapoi al mangalsutrei al lui Madhu. |
|
| |
bellissima Moderatori
| Subiect: Re: Notiuni Sam Feb 09, 2013 5:41 am | |
| mortu .. lasa ca asa o sa intre madhu in film si o sa intalneasca pe altu si atunci crapa el de ciuda. pentru un cacat de insulta o facut atata. abia apuc sa intre madhu in industria filmului. sa ii dea peste nas la ratatu ala . sa vedeti voi cum o sa-i curga balele dupa ea cand o sa o vada sa se duc naibii rk ca mo enervat. :nnm: :uut: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Dum Feb 10, 2013 1:54 am | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Dum Feb 10, 2013 1:55 am | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Dum Feb 10, 2013 2:21 am | |
| http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-RK-Vivian-Dsena-turns-Old-RK-aparts-from-Madhubala/24740Madhubala(Drashti Dhami) este pregatita sa faca fata tradarii si vremurilor tulburi prin RK(Vivian Dsena) in Madhubala Ek Ishq Ek Junoon pe Culori. Madhubala care visa la o viata fericita casatorita cu RK,este acum complet ranita,dupa revelatia lui RK. RK a dezvaluit ca iubirea sa,ingrijirea,increderea,Sarbatoarea Ganapati,drama cu Balraj,a fost doar o rabunarea de-a lui impotriva lui Madhubala. Madhubala a fost spulberata cand RK i-a spus ca povestea lui de razabunare a inceput atunci cand ea l-a palmuit de patru ori la studio. RK a rupt casatoria lui incompleta in cazul in care el a facut numai 4 juraminte la nunta cu Madhubala si a facut-o sotia lui. Acesta va demonstra acum ca RK se va intoarce la vechiul sau stil egoist si o va duce inpoi pe Madhu in colonie. RK ii va spune lui Padmini si altor persoane din colonie ca el a rupt casatoria lui cu Madhubla si acest lucru este un rezultat fata de iubire. Madhubala se va confrunta cu un soc mare in viata ei,deoarece ea nu este pregatita sa creada ca totul s-a schimbat in viata ei si ca RK a parasit-o. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Serenyty26 Membri VIP
Mesaje : 1424 Data de inscriere : 16/12/2012 Varsta : 38 Localizare : Germany
| Subiect: Re: Notiuni Lun Feb 11, 2013 2:03 am | |
| desigur k asa se va intampla..... .numai k asta va dura ceva timp .......... | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Lun Feb 11, 2013 10:55 am | |
| After RK (Vivian Dsena) tells Madhubala (Drashti Dhami) that all this while he was faking his love for her, things have changed drastically for the latter in Colors’ Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon (BAG Films/ Nautanki Telefilms). However, the latest is that a heartbroken Madhu will get back to her normal life in the chawl. As per a reliable source, the audience will see Madhu returning to her mother Padmini’s (Pallavi Purohit) chawl after RK calls off his relationship with her. Padmini will be shocked to learn about the same. But, on seeing her daughter’s condition, she will decide to go to the RK mansion to plea for her daughter with Madhu in tow. Furthermore, back in the mansion RK will pay no heed to Padmini’s request of him accepting her daughter as his wife. This will agitate Padmini and she will get angry at him. Dejected, they will return to the chawl where Madhu will decide to go on with her normal life. She will also decide to start working yet again. If sources are to be believed, she will get back to working in a parlour all over again. We tried contacting Pallavi, but she refused to comment on the same. http://www.tellychakkar.com/news/chawl-parlour-and-routine-life-madhu-colors-madhubala |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Lun Feb 11, 2013 10:55 am | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Lun Feb 11, 2013 10:56 am | |
| |
|
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Notiuni Lun Feb 11, 2013 11:26 am | |
| In episoadele care urmeaza, in povestea dintre RK si Madhubala vor avea loc multe răsturnări de situație și transformări. S-a putut observa că povestea de fericire dintre RK și Madhubala sa transformat într-una de tristețe, după trădarea lui RK. Madhubala a fost socata de dezvaluirile facute de RK; si anume ca dragostea, gija si increderea lui au facut parte dintr-o drama pusa la cale de el, pentru a se razbuna pe ea deoarece l-a insultat. Madhubala este inca foarte socata, de faptul ca RK a rupt casatoria lor si a lasat-o in colonie. Aceasta stare de soc este datorita faptului ca Madhubala nu este pregatita inca sa accepte ca fericirea si visele ei tocmai au fost distruse. Dar Madhubala nu este persoana care sa se dea batuta atat de usor. Daca la inceput, Madhubala a fost in stare sa tina piept superstarului RK si sa-l trimita la inchisoare, pentru ca l-a accidentat pe Mukund, hade-ti sa vedem daca Madhubala se va ridica impotriva lui RK si daca se va razbuna; sau Madhuballa va incerca sa afle motivul pentru care RK si-a schimbat atat de brusc comportamentul. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Lun Feb 11, 2013 11:47 am | |
| Q : What do you like about each other ? Drashti : RK is arrogant still he does cute pranks Vivian : Soft-hearted person still very courageous Q : What gift you wish to present each other on Valentines day ? Drashti : I'll give RK a rose Vivian : 10 to 12 box of tissues coz she's forever crying Q : What song would you dedicate to one another ? Drashti : Hum Hai Deewane Tere Deewane & I'm sure RK will too sing the same Vivian : Hum Hai Deewane Tere Deewane Reporter : Definitely you are a filmy jodi Q what dialogues would you say to one another ? Drashti : RK can do but his wife can do much better coz she's a bigger superstar [They show the lakeside scene where RK-Madhu took pheras] Vivian : "Biwi you have got 2 options either you become RK ki biwi or you become RK ki biwi"[they show a scene where RK tells Madhu "Biwi tumhare paas do options hai .... peelo"] interviu dat de DD si VD, sper sa intelegeti din engleza,ca eu nu am timp acum sa-l traduc scuze |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Mar Feb 12, 2013 12:07 am | |
| Saurabh Tewari (writer and producer of Madhubala): RK n Madhu were together and will remain together.... just the DNA of Romance will change
Please guys tell all your friends and family not to stop watching Madhubala, as we need the TRP's to increase for Vishti. Now the original junoon storyline will be shown, the passion of Rishbala will come face to face, so stay tuned, and watch it Monday to Saturday 8.30pm. Let's make our show no. 1 everywhere! Please spread the word, let's make Rishbala aka Vishti proud |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Mar Feb 12, 2013 12:17 pm | |
| |
|
| |
Rho Membri VIP
Mesaje : 845 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 60 Localizare : Porlezza, Como, Italia
| Subiect: Re: Notiuni Mar Feb 12, 2013 1:07 pm | |
| ce frumoasai madhu | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Notiuni Mier Feb 13, 2013 5:12 am | |
| Life of Madhu (Drashti Dhami), the protagonist of Colors’ Madhubala Ek Ishq Ek Junoon (Nautanki Telefilms and BAG Films) has come to a standstill as she has got back to the chawl and is presently looking for a job to live her own life. On the other hand, the ruthless RK (Vivian Dsena) feels that he has done the right thing by removing Madhu from his life. With Valentine’s Day fast approaching, will the love life of RK and Madhu get a new lease of life? Well, the separated love birds will indeed miss each other, and that is for sure. We hear that there will be an interesting sequence wherein Madhubala and RK will have an unexpected Valentine’s Day moment with the song from Race being played. While it is for sure that RK and Madhu will come face to face with each other, the creative team is presently working on the sequence that will bring them together. We tried contacting Vivian Dsena but could not get through to him. This particular sequence will be aired around the Valentine’s week. http://www.tellychakkar.com/news/rk-and-madhu-come-face-face-and-have-valentines-traducerea cu google Viața de Madhu (Drashti Dhami), protagonistul din "Culori Madhubala Ek Ishq Ek Junoon (Nautanki telefilmele și Films BAG) a ajuns într-un impas ca ea a ajuns înapoi la chawl și este în prezent în căutarea unui loc de muncă de a trăi viața ei . Pe de altă parte, RK nemilos (Vivian Dsena) se simte că a făcut un lucru bun prin eliminarea din viața lui Madhu. Cu rapid Ziua Îndrăgostiților se apropie, va viata dragostea RK si Madhu obține un contract de leasing nou de viață? Ei bine, păsările separate de dragoste, într-adevăr va fi dor de celălalt, și că este sigur. Am auzit că va fi o secvență în care Madhubala interesant si va avea RK momentul în care un Valentine neașteptat Ziua cu melodia de la Cursa a fi jucat. Deși este sigur că RK și Madhu va veni față în față unii cu alții, echipa de creație este în prezent lucrează la secvența care le va aduce impreuna. Am încercat contactarea Vivian Dsena, dar nu a putut ajunge la el. Această secvență special, va fi difuzat în jurul valorii de săptămâna Îndrăgostiților. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Notiuni Mier Feb 13, 2013 11:33 am | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Notiuni | |
| |
|
| |