| Discutii serial 2 | |
|
+9Neva.neva cristynica Rho MICHAELA HADTJICHISTODOUL Miha87 Deyaa Mirela luminitacosconea corinagalit 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:08 pm | |
| - anamaria a scris:
- Fetelor ati disparut,nu mai sunteti??? haideti sa ne mai gandim la ce se mai intampla in madhu sa ne dam cu parerea
eu sunt curioasa maine,dar si trista eu zic ca se va razbuna pe el si vipera | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:08 pm | |
| - Deyaa a scris:
- bellissima a scris:
- eu citeam ce ziceati voi ii o prostie cu treaba cu scarile profesorilor. si de fiecare data fac din tantar armasar :sdvs:
la mine o pus interfon la profi ca sa nu mai intram pe la ei,ca imi era lene sa ocolesc scoala si intram pe la profi inainte :dsvv: iauzi,si noua ne zicea sa dam cate 500 de lei ca sa ne puna camere de filmat in liceu,dar astia de a 12a cand au auzit au zis ca nu mai camere nu o sa punem noi in liceu |
|
| |
bellissima Moderatori
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:09 pm | |
| - anamaria a scris:
- bellissima a scris:
- eu citeam ce ziceati voi ii o prostie cu treaba cu scarile profesorilor. si de fiecare data fac din tantar armasar :sdvs:
ai dreptate bella astia fac mereu din tantar armasar,pana cand si-o ia un elev in cap si le face de cap lor oricum eu nu am treaba. da mi se pare o prostie.. vorba lui deya noi mai avem cateva luni si scapam. da ii aiurea de voi cu regulile astea noi.. :ffddf: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:11 pm | |
| - bellissima a scris:
- anamaria a scris:
- bellissima a scris:
ai dreptate bella astia fac mereu din tantar armasar,pana cand si-o ia un elev in cap si le face de cap lor oricum eu nu am treaba. da mi se pare o prostie.. vorba lui deya noi mai avem cateva luni si scapam. da ii aiurea de voi cu regulile astea noi.. :ffddf: fetelor ma bucur mult pentru voi ca este ultimul vostru an si ma voi ruga sa treceti bacul cu succes si toate simularile care le aveti sau examene,cum le-or zice |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:12 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:13 pm | |
| - Deyaa a scris:
- anamaria a scris:
- Deyaa a scris:
- bellissima a scris:
la mine o pus interfon la profi ca sa nu mai intram pe la ei,ca imi era lene sa ocolesc scoala si intram pe la profi inainte :dsvv: iauzi,si noua ne zicea sa dam cate 500 de lei ca sa ne puna camere de filmat in liceu,dar astia de a 12a cand au auzit au zis ca nu mai camere nu o sa punem noi in liceu da stiu cum e,ei vor bani bani bani bani,am dat si eu milioane in scoli :sed: :sed: :sed: ,acuma dimineata in loc sa intru si eu frumos prin spatele scolii trebuie sa ocolesc prin fata ca in spate o inchis poarta ca sa nu mai iasa elevii la fumat,dar nu o rezolvat nimica ca fumeaza inautru acuma la mine este invers,ne-a inchis portile din spatele liceului sa nu mai iasa elevii sa fumeze in fata liceului,si nici in liceu,acum ii lasa in spatele liceului |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:14 pm | |
| |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:15 pm | |
| - anamaria a scris:
- Deyaa a scris:
- anamaria a scris:
- Deyaa a scris:
- bellissima a scris:
la mine o pus interfon la profi ca sa nu mai intram pe la ei,ca imi era lene sa ocolesc scoala si intram pe la profi inainte :dsvv: iauzi,si noua ne zicea sa dam cate 500 de lei ca sa ne puna camere de filmat in liceu,dar astia de a 12a cand au auzit au zis ca nu mai camere nu o sa punem noi in liceu da stiu cum e,ei vor bani bani bani bani,am dat si eu milioane in scoli :sed: :sed: :sed: ,acuma dimineata in loc sa intru si eu frumos prin spatele scolii trebuie sa ocolesc prin fata ca in spate o inchis poarta ca sa nu mai iasa elevii la fumat,dar nu o rezolvat nimica ca fumeaza inautru acuma la mine este invers,ne-a inchis portile din spatele liceului sa nu mai iasa elevii sa fumeze in fata liceului,si nici in liceu,acum ii lasa in spatele liceului eu ma amuz,ca eu sunt singura care nu fumez si nu am fumat niciodata,au incercat colegii sa ma corupa dar nu au reusit , | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:17 pm | |
| - Deyaa a scris:
- anamaria a scris:
- Deyaa a scris:
- anamaria a scris:
- Deyaa a scris:
- bellissima a scris:
la mine o pus interfon la profi ca sa nu mai intram pe la ei,ca imi era lene sa ocolesc scoala si intram pe la profi inainte :dsvv: iauzi,si noua ne zicea sa dam cate 500 de lei ca sa ne puna camere de filmat in liceu,dar astia de a 12a cand au auzit au zis ca nu mai camere nu o sa punem noi in liceu da stiu cum e,ei vor bani bani bani bani,am dat si eu milioane in scoli :sed: :sed: :sed: ,acuma dimineata in loc sa intru si eu frumos prin spatele scolii trebuie sa ocolesc prin fata ca in spate o inchis poarta ca sa nu mai iasa elevii la fumat,dar nu o rezolvat nimica ca fumeaza inautru acuma la mine este invers,ne-a inchis portile din spatele liceului sa nu mai iasa elevii sa fumeze in fata liceului,si nici in liceu,acum ii lasa in spatele liceului
eu ma amuz,ca eu sunt singura care nu fumez si nu am fumat niciodata,au incercat colegii sa ma corupa dar nu au reusit , bine faci deyaa,nici sa nu te apuci. nici eu nu fumez si mi-am jurat ca nu o sa pun gura pe tigari niciodata |
|
| |
bellissima Moderatori
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:18 pm | |
| - anamaria a scris:
- bellissima a scris:
- anamaria a scris:
- bellissima a scris:
ai dreptate bella astia fac mereu din tantar armasar,pana cand si-o ia un elev in cap si le face de cap lor oricum eu nu am treaba. da mi se pare o prostie.. vorba lui deya noi mai avem cateva luni si scapam. da ii aiurea de voi cu regulile astea noi.. :ffddf: fetelor ma bucur mult pentru voi ca este ultimul vostru an si ma voi ruga sa treceti bacul cu succes si toate simularile care le aveti sau examene,cum le-or zice multumim esti o scumpa ana :*.. mie nu-mi prea plac episoadele ce vin ca is prea triste...vreau sa vad de la episodu in care o rapeste mortu ala pe madhu. acum m-am uitat la clipu ce lo postat cori.. madhu si in situati critice arata bine :fgnsf: la sfarsit il arata pe mortu ala speriat.. eu zic ca atunci vine rk sa ii salveze :fgnsf: :fgnsf: si o impusca pe madhu sperietoarea aia numai ca sa se razbune intr-un fel... | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:19 pm | |
| - anamaria a scris:
- Deyaa a scris:
- anamaria a scris:
- Deyaa a scris:
- anamaria a scris:
- Deyaa a scris:
- bellissima a scris:
la mine o pus interfon la profi ca sa nu mai intram pe la ei,ca imi era lene sa ocolesc scoala si intram pe la profi inainte :dsvv: iauzi,si noua ne zicea sa dam cate 500 de lei ca sa ne puna camere de filmat in liceu,dar astia de a 12a cand au auzit au zis ca nu mai camere nu o sa punem noi in liceu da stiu cum e,ei vor bani bani bani bani,am dat si eu milioane in scoli :sed: :sed: :sed: ,acuma dimineata in loc sa intru si eu frumos prin spatele scolii trebuie sa ocolesc prin fata ca in spate o inchis poarta ca sa nu mai iasa elevii la fumat,dar nu o rezolvat nimica ca fumeaza inautru acuma la mine este invers,ne-a inchis portile din spatele liceului sa nu mai iasa elevii sa fumeze in fata liceului,si nici in liceu,acum ii lasa in spatele liceului
eu ma amuz,ca eu sunt singura care nu fumez si nu am fumat niciodata,au incercat colegii sa ma corupa dar nu au reusit , bine faci deyaa,nici sa nu te apuci. nici eu nu fumez si mi-am jurat ca nu o sa pun gura pe tigari niciodata da si eu la fel :gggg: :gggg: | |
|
| |
bellissima Moderatori
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:21 pm | |
| fetelor se pare ca batranele noastre au si plecat la "magic mike"allta explicatie nu-mi gasesc. ca prea tac din gura | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| |
| |
bellissima Moderatori
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:23 pm | |
| la ce bunaciuni is in filmu ala te cred si eu ca or disparut | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:24 pm | |
| - bellissima a scris:
- la ce bunaciuni is in filmu ala te cred si eu ca or disparut
o sa ma uit si eu, :cvbv: sper sambata ca in rest nu am timp :vgdfv: :vgdfv: | |
|
| |
cristynica Membri VIP
Mesaje : 1050 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 44 Localizare : Madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:26 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| |
| |
Vizitator Vizitator
| |
|
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 2 Mar Ian 15, 2013 1:27 pm | |
| | |
|