Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Pehla Yeh Tera mera pyar - Rahul Muskaan Sam Feb 02, 2013 5:14 pm
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Pehla Yeh Tera mera pyar - Rahul Muskaan Dum Feb 03, 2013 5:28 am
corinagalit a scris:
Este prima noastra dragoste,frumoaso Este prima noastra intalnire Este prima noastra intalnire
Oricare ar fi,ochii spun Discutiile spun la fel Tu prea treaz ai ramas toata noaptea Tu prea treaz ai ramas toata noaptea
Este prima Prima noastra dragoste
Cand mi-am pierdut controlul asupra inimii mele, Cand mi-am pierdut controlul asupra inimii mele, Ai venit mai aproape de mine Am venit aproape de tine.
Respiratia ta este insetata Deci,este a mea Si ploua.
Ambii dintre noi am fost singuri de mult timp Ambii dintre noi am fost singuri de mult timp Acum,tu ai luat pacea Asa ca l-am luat.
Tu esti in bratele mele Tu esti in bratele mele Eu sunt in bratele tale Eu sunt in bratele tale
Drumurile noastre s-au oprit Drumurile noastre s-au oprit Cand am venit impreuna, Destinatia a venit mai aproape.
De unde am venit noi? In cazul in care vom merge? Nimeni nu-si aminteste acest lucru acum. Nimeni nu-si aminteste acest lucru acum.
Prima a fost Prima a fost Prima noastra dragoste
Este prima noastra dragoste,frumoaso Este prima noastra intalnire Este prima noastra intalnire
Oricare ar fi,ochii spun Discutiile spun la fel Tu prea treaz ai ramas toata noaptea Tu prea treaz ai ramas toata noaptea
Prima a fost Prima a fost Prima noastra dragoste
Este prima Este prima Prima noastra dragoste
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Pehla Yeh Tera mera pyar - Rahul Muskaan Dum Feb 03, 2013 6:09 am