Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:29 pm
buna sultancelor nu va suparati dupa parerea mea cred ca SULTAN isi aminteste de nevasta lui in delir cum este ranit. Ar fi tare sa fi murit cand la nascut pe ARYAN.Cum se spune speranta moare ultima,sper si visez in continoare ca MADHU sa ramana cu SULTAN :tyu:
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:30 pm
mai fetelor dar ce fain este in madhubala fara betivu ala de rk.sunt tare incantata ca nu ii vedem fata aia antipatica .
tanya_costinela Membri VIP
Mesaje : 902 Data de inscriere : 02/02/2013 Varsta : 38 Localizare : targu jiu
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:31 pm
eu nu reusesc sa pun video cu muzica
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:31 pm
costearamona a scris:
buna sultancelor nu va suparati dupa parerea mea cred ca SULTAN isi aminteste de nevasta lui in delir cum este ranit. Ar fi tare sa fi murit cand la nascut pe ARYAN.Cum se spune speranta moare ultima,sper si visez in continoare ca MADHU sa ramana cu SULTAN :tyu:
buna ramona din pacate intra in serial handicapata aia.si cica este rea si se va purta foarte urat cu madhu.nu vezi ca astea aici au facut chef de fericira ca sultanu are nevasta,
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:32 pm
tanya_costinela a scris:
buna tanya trebuie sa pui codul din melodia ala scurt ca sa iti intre video.o sa te invat eu pe mess sa pui video.
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:34 pm
shi eu cred ca sa s ar putea sa si aminteasca de ea (sotie ) deci sper sa fie asa poate are prilejl sa i povesteasca viata lui cum de a ramas aryan fara mama
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:34 pm
corinagalit a scris:
mai fetelor dar ce fain este in madhubala fara betivu ala de rk.sunt tare incantata ca nu ii vedem fata aia antipatica .
mami nu mai fi asa de fericita ca de marti o sa-l vedem iarasi pe RK. pe cand Sultanu o sa aibe un soc pe cinste. ce ma rad daca face stop carcalac
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:35 pm
corinagalit a scris:
tanya_costinela a scris:
buna tanya trebuie sa pui codul din melodia ala scurt ca sa iti intre video.o sa te invat eu pe mess sa pui video.
merci draga dar nu mi merge messu acum imi apare eroare
costearamona Membrii VIP Premium
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:36 pm
lasa cory cum o sa vina asa o sa si plece cu coada intre picioare,tot MADHU o sa aibe sanse la SULTAN
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:37 pm
anamaria a scris:
corinagalit a scris:
mami nu mai fi asa de fericita ca de marti o sa-l vedem iarasi pe RK. pe cand Sultanu o sa aibe un soc pe cinste. ce ma rad daca face stop carcalac
soc o sa aveti voi cand mai incolo ne arata un sultan iubitor si care o cere de sotie pe madhu.dar mami rk se ppate insura cu sultanca.
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:38 pm
costearamona a scris:
lasa cory cum o sa vina asa o sa si plece cu coada intre picioare,tot MADHU o sa aibe sanse la SULTAN
ai mare dreptate vagaboanta aia care intra in serial este rea tot ca vipera si sultan cu madhu vrea sa se insoare.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 12 Sam Mar 23, 2013 12:38 pm
corinagalit a scris:
anamaria a scris:
corinagalit a scris:
soc o sa aveti voi cand mai incolo ne arata un sultan iubitor si care o cere de sotie pe madhu.dar mami rk se ppate insura cu sultanca.
ce sa se insoare cu Sultanca poi daca ajunge sa anunte asa ceva producatorii poi iau primul avion spre India si il rapesc pe RK :ptr: :ptr: :ptr: