Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:05 am
Hehe, va pup fetele, fug sa fac ceva de haleala si revin mai tarziu, nu scapai voi asa repede de mine, va asteapta o noapte incendiara cu ( virgula ) conversatii picante.. :cse:
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:06 am
BUNA SEARA FETE CE MAI FACETI
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:09 am
buna seara fetele ce faceti??? frumos episod am avut azi in madhu
idike Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:13 am
Buna seara fetelor,tocmai m-am uitat la Madhu,frumos episod. Ma duc sa le dau mancare la fetele mele si revin. Emma ,deci mai omorat,rad singura ca nebuna .
dil3mma Membri VIP
Mesaje : 510 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 34 Localizare : Genova
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:16 am
idike a scris:
Buna seara fetelor,tocmai m-am uitat la Madhu,frumos episod. Ma duc sa le dau mancare la fetele mele si revin. Emma ,deci mai omorat,rad singura ca nebuna .
Esti sultanca ? C-am uitat...ca sa stiu daca sa ma bucur ca te-am omorat sau nu :cse: :cse:
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:18 am
a dat dragostea peste RK,in sfarsit a facut si vipera un lucru bun l-a pus pe RK pe ganduri, nota 10 viperei in ep de azi
tiby Membri VIP
Mesaje : 224 Data de inscriere : 15/02/2013 Varsta : 25 Localizare : targoviste
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:38 am
buna la toata lumea va pupa tiby, rk :fde: :fde: , si sultanu :mje: :mje:
idike Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:40 am
dil3mma a scris:
idike a scris:
Esti sultanca ? C-am uitat...ca sa stiu daca sa ma bucur ca te-am omorat sau nu :cse: :cse:
Sultanca ,sa traiti . Buna seara Tiby.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:48 am
buna tiby,ce faci??
tiby Membri VIP
Mesaje : 224 Data de inscriere : 15/02/2013 Varsta : 25 Localizare : targoviste
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:51 am
bine anamaria,oleaca pe pc
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:54 am
tiby a scris:
bine anamaria,oleaca pe pc
oo e bine
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 8:55 am
fetelor va vine sa credeti ca sultanu azi era timid sa vedeti voi acum razboi intre rk si sultan,ca acum amandoi si-au dat seama ca o iubesc pe madhu
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:10 am
Buna seara fetelor!tocmai m-am uitat la Madhu,frumos episod. frumos din partea viperei ca la facut pe rk sa se gandesca la madhu , in sfrsit la atins cupidon si pe rk incepe sa ii se ia valul de pe ochi si sa vada ca este indragostit de madhu lulea :cse: :cse: :cse: :cse:
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:11 am
buna dragele mele ce episod am avut superbbbbbbbbbbbb deci eu sunt fara cuvinte pt prima data l-am vazut pe marele sultan timid ca un catelusssssssssssssss
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:13 am
valeuuuuuuuuu asta ii mai lipsea lui madhu sa se bata amindoi pt ea ,dar e adevarat e dragut sutanul cand e timid ,iar rk era inebunit in seara asta peste tot o vedea pe madhu saraca madhu numai de nebuni are parte
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:14 am
anamaria a scris:
fetelor va vine sa credeti ca sultanu azi era timid sa vedeti voi acum razboi intre rk si sultan,ca acum amandoi si-au dat seama ca o iubesc pe madhu
mami nu credeam ca este posibil sa il vedem pe marele POC POC LUAT IN RAS DE ARYAN CA INCA ARE CULOARE DE LA MADHU PE FATA. ce episod am avut superbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb si nebunu de rk innebunisi mai rau nu mai stie ce sa faca fara jucaria lui.in sfarsit isi dadu seama ca mai bine aduce jucaria acasa ca se plictiseste,
Deyaa Membru Vip GOLD
Subiect: Special pentru MADHU SI RK!!! :x Lun Apr 08, 2013 9:15 am
"Azi ne certam ca asa e dragostea/Dar maine soarta ne va impaca" Ce frumos!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:15 am
buna lumi,buna mami. asa e lumi in sfarsit a vazut domnul rk ca o iubeste pe madhu si mami ai dreptate pentru prima data sultanu era foarte timid
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:16 am
luminitacosconea a scris:
valeuuuuuuuuu asta ii mai lipsea lui madhu sa se bata amindoi pt ea ,dar e adevarat e dragut sutanul cand e timid ,iar rk era inebunit in seara asta peste tot o vedea pe madhu saraca madhu numai de nebuni are parte
cuscra sa vezi de acum inainte batalie pe madhuuuuuuuuuuuu inainte nu erea nimeni acuma are doi barbati unu mai bun ca altul. sa ne-a cedeze dracu si noua macar unul ca ea este prea micuta pt amandoi.a ajutam noi cu draga inima sa le faca fata. :rte: :rte: :rte: :rte: :rte: :rte: :rte: :rte: :rte:
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:17 am
Deyaa a scris:
"Azi ne certam ca asa e dragostea/Dar maine soarta ne va impaca" Ce frumos!
super asa este si cu Madhu si cu RK
corinagalit Admin
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:18 am
ce melodie pusa ieduta mea nebuna deci maine seara asta vom vedea deci im mod sigur la ora de difuzare a lui madhu va fi batalie generala care mai de care sa vada marea impacare.deci maine presimt un mare dezastru nu are sanse rk sa linisteasca asa usor jucaria lui preferata.
Deyaa Membru Vip GOLD
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:20 am
Prea perfecta melodia!!!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:22 am
deci maine vom vedea un episod numai madhu si rk
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Discutii serial 16 Lun Apr 08, 2013 9:26 am
fetelor ati vazut filmarea in care VD o incearca sa o ia in brate pe DD al filmari si mai avea cat pe ce sa se duca jos cu ea imi si inchipui ce radeau colegii lor de ei 2
corinagalit a scris:
luminitacosconea a scris:
cuscra sa vezi de acum inainte batalie pe madhuuuuuuuuuuuu inainte nu erea nimeni acuma are doi barbati unu mai bun ca altul. sa ne-a cedeze dracu si noua macar unul ca ea este prea micuta pt amandoi.a ajutam noi cu draga inima sa le faca fata. :rte: :rte: :rte: :rte: :rte: :rte: :rte: :rte: :rte:
asa e draga mea cuscra sa mi de si mie unul ca eu o ajut cu placereee dor sti ca am lipici hahahaha
corinagalit Admin
anamaria a scris:
deci maine vom vedea un episod numai madhu si rk
oricum un lucru este cert sultanu este prin de madhu si in mod sigur o va salva de la rk sunt sigura de asta.sper sa o ia pe madhu de la rk pt ca nu imi place de modul si felul in care rk inca o data profita de pe urma lui madhu.nu inteleg de ce dracu nu ii schimba personajul lui rk????tot un nebun agresiv este pe cand ditamai mafiotu deveni uman?????