| Discutii serial 22 | |
|
+15Rho tiby Mihaela Ra7uca luminitacosconea cristynica Mirela Neva.neva Miha87 Andrushka DinaO costearamona LONIADI corinagalit adryana 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:25 am | |
| bine zici Neva sunt de acord cu tine,cand zici ca Madhu este doar si numai a lui RK |
|
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| |
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:32 am | |
| mirela , adryana unde sunteti...? ati disparut? | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:33 am | |
| da chiar asa.fetelor unde ati disparut? |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:35 am | |
| ete na,neva am ramas doar noi doua |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:36 am | |
| probabil au probleme cu netul ... si la mine merge tare naspa ..... | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:37 am | |
| |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:40 am | |
| cine stie de ce nu s-a aflat nimic pana acum. dar abia astept sa-i vad filmu,adica sa o vad in film ala |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:41 am | |
| fetele au disparut , poate s-au dus la chef ... e vineri seara... e posibil si asta | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:43 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre Neva.neva in Vin Mai 10, 2013 10:44 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:43 am | |
| |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:47 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:48 am | |
| da mami vor muri foarte rau de ciuda. si va juca in film cu Ali Saif Khan |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:49 am | |
| Cu siguranta ca vor muri toate invidioasele ... sa moara! ca DD merita sa fie cotata cea mai buna actrita ... sper ca la anul sa ia ea premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.... ca merita din plin. | |
|
| |
DinaO Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:50 am | |
| - adryana a scris:
- ce bine ca suntem decat noi si nu il mai jigneste nimeni pe rk ce liniste
adica doar voi aveti dreptul sa il jigniti pe sultan?macar animalul ala fara minte isi merita insultele cu varf si-ndesat.toata situatia cu sultan s-a creat doar din vina lui.deci chiar nu inteleg ce aveti cu el.si adryana te rog frumos sa nu mai folosesti asemenea cuvinte vulgare.ma refer la "porecla" pe care i-ai dat-o lui sultan. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:54 am | |
| - DinaO a scris:
- adryana a scris:
adica doar voi aveti dreptul sa il jigniti pe sultan?macar animalul ala fara minte isi merita insultele cu varf si-ndesat.toata situatia cu sultan s-a creat doar din vina lui.deci chiar nu inteleg ce aveti cu el.si adryana te rog frumos sa nu mai folosesti asemenea cuvinte vulgare.ma refer la "porecla" pe care i-ai dat-o lui sultan. dina nu a zis nimeni ca doar noi avem dreptul sa-l jignim pe sultan. si eu nu cred ca totul s-a produs din vina lui RK. voi in afara de RK nu vedeti pe nimeni vinovat. RK sus,RK iin jos el este vinovat mereu. dar madhu nu este,ca joaca jocul asta cu amandoi,cum a zis si rk face un film cu el si unul cu sultan. si sultan daca era asa de destept de ce s-a lasat pacalit asa de repede |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:56 am | |
| - Neva.neva a scris:
- Cu siguranta ca vor muri toate invidioasele ... sa moara! ca DD merita sa fie cotata cea mai buna actrita ... sper ca la anul sa ia ea premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.... ca merita din plin.
ai dreptate |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 10:57 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 11:00 am | |
| hai mami ca nu numai RK este de vina,este si Madhu pt ca nu stie ce sa faca si asa intra in belele mereu. oricum acum mai mult ca oricand merita ceea ce i se intampla. pt ca daca era corecta si chiar vroia sa se razbune pe RK nu se mai intalnea cu sultan nu se mai ducea la sultan acasa,ci ii arata lui rk ca il "iubeste" si asa il facea sa creada ca ea chiar il iubeste si dupa ii dadea ceea ce merita,adica razbunarea |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 11:07 am | |
| Asa este ana , cine joaca la doua mese, nu ramane cu nimic.... si madhu se cam joaca cu focul .... cat crezi ca va accepta si sultan sa se foloseasca de el? | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 11:08 am | |
| - Neva.neva a scris:
- Asa este ana , cine joaca la doua mese, nu ramane cu nimic.... si madhu se cam joaca cu focul .... cat crezi ca va accepta si sultan sa se foloseasca de el?
nu mult timp |
|
| |
DinaO Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 22 Vin Mai 10, 2013 11:09 am | |
| - anamaria a scris:
- DinaO a scris:
- adryana a scris:
adica doar voi aveti dreptul sa il jigniti pe sultan?macar animalul ala fara minte isi merita insultele cu varf si-ndesat.toata situatia cu sultan s-a creat doar din vina lui.deci chiar nu inteleg ce aveti cu el.si adryana te rog frumos sa nu mai folosesti asemenea cuvinte vulgare.ma refer la "porecla" pe care i-ai dat-o lui sultan. dina nu a zis nimeni ca doar noi avem dreptul sa-l jignim pe sultan. si eu nu cred ca totul s-a produs din vina lui RK. voi in afara de RK nu vedeti pe nimeni vinovat. RK sus,RK iin jos el este vinovat mereu. dar madhu nu este,ca joaca jocul asta cu amandoi,cum a zis si rk face un film cu el si unul cu sultan. si sultan daca era asa de destept de ce s-a lasat pacalit asa de repede FATA DRAGA daca Crăcărk nu o părăsea pe Madhu în fața altarului după ce ea i-a donat sânge,l-a salvat din morți,l-a împăcat cu mamă-sa și l-a apropiat de zeu,Madhu nu l-ar fi cunoscut pe Sultan.Si eu una nu înțeleg ce vă place vouă la Crăcărk doar pentru că e frumos și cu bani?Chiar nu înțeleg!Serios acum.Deci vă pun o întrebare.Hai să zicem că voi vă doriți să fiți tratate de sotii/viitorii voștri soți așa cum Crăcărk a tratat-o pe Madhu.Dar sincer v-ați dori ca fiicele voastre să aibă parte de un asemenea destin?Și doar ca să ne înțelegem asta nu era o insultă pentru nimeni.Dar cred că o femeie care este de acord cu un asemenea comportament de la un bărbat fie el doar într-un film nu-și dă seama că într-o zi fiica ei ar putea avea aceeași experiență tragică pe care Madhu a trăit-o lângă animalul ăla.Și atunci să încurajezi așa ceva de dragul unui personaj mi se pare cea mai mare aberație posibilă.Și Madhu face foarte bine ceea ce face.Pentru că a înțeles în sfârșit că superimbecilul nu înțelege limbajul bunăvoinței,doar cel al răzbunării.Așa că ea îi vorbește pe limba lui.Ca să înțeleagă că nu îl mai vrea în viața ei. | |
|
| |
corinagalit Admin
| | |
|
| |
adryana Membri VIP
Mesaje : 404 Data de inscriere : 17/04/2013 Varsta : 48 Localizare : prahova
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 22 | |