Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Discutii serial 22

In jos 
+15
Rho
tiby
Mihaela
Ra7uca
luminitacosconea
cristynica
Mirela
Neva.neva
Miha87
Andrushka
DinaO
costearamona
LONIADI
corinagalit
adryana
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
adryana
Membri VIP
Membri VIP

Data de inscriere : 17/04/2013

Discutii serial 22 - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:09 am

DinaO a scris:
adryana a scris:
ce bine ca suntem decat noi si nu il mai jigneste nimeni pe rk ce liniste
adica doar voi aveti dreptul sa il jigniti pe sultan?macar animalul ala fara minte isi merita insultele cu varf si-ndesat.toata situatia cu sultan s-a creat doar din vina lui.deci chiar nu inteleg ce aveti cu el.si adryana te rog frumos sa nu mai folosesti asemenea cuvinte vulgare.ma refer la "porecla" pe care i-ai dat-o lui sultan.
buna draga mea ce cuv vulgare am folosit?te-ai rusinat? Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318
Sus In jos
adryana
Membri VIP
Membri VIP
adryana

Varsta : 48
Localizare : prahova

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:12 am

anoooo cuv" labagiu" este chiar asa de vulgar de s-a suparat dina? Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

Data de inscriere : 17/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:13 am

Dina la limbajul pe care il folosesti la adresa noastra , nu se merita un raspuns din partea noastra.... eu nu am intrat pe forum sa ma jicnesti tu... si nici sa-ti raspund la dilemele tale... eu am dreptul sa tin cu cine am chef.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:13 am

DinaO a scris:
anamaria a scris:
DinaO a scris:
adryana a scris:
adica doar voi aveti dreptul sa il jigniti pe sultan?macar animalul ala fara minte isi merita insultele cu varf si-ndesat.toata situatia cu sultan s-a creat doar din vina lui.deci chiar nu inteleg ce aveti cu el.si adryana te rog frumos sa nu mai folosesti asemenea cuvinte vulgare.ma refer la "porecla" pe care i-ai dat-o lui sultan.
dina nu a zis nimeni ca doar noi avem dreptul sa-l jignim pe sultan.
si eu nu cred ca totul s-a produs din vina lui RK.
voi in afara de RK nu vedeti pe nimeni vinovat.
RK sus,RK iin jos el este vinovat mereu.
dar madhu nu este,ca joaca jocul asta cu amandoi,cum a zis si rk face un film cu el si unul cu sultan.
si sultan daca era asa de destept de ce s-a lasat pacalit asa de repede
FATA DRAGA daca Crăcărk nu o părăsea pe Madhu în fața altarului după ce ea i-a donat sânge,l-a salvat din morți,l-a împăcat cu mamă-sa și l-a apropiat de zeu,Madhu nu l-ar fi cunoscut pe Sultan.Si eu una nu înțeleg ce vă place vouă la Crăcărk doar pentru că e frumos și cu bani?Chiar nu înțeleg!Serios acum.Deci vă pun o întrebare.Hai să zicem că voi vă doriți să fiți tratate de sotii/viitorii voștri soți așa cum Crăcărk a tratat-o pe Madhu.Dar sincer v-ați dori ca fiicele voastre să aibă parte de un asemenea destin?Și doar ca să ne înțelegem asta nu era o insultă pentru nimeni.Dar cred că o femeie care este de acord cu un asemenea comportament de la un bărbat fie el doar într-un film nu-și dă seama că într-o zi fiica ei ar putea avea aceeași experiență tragică pe care Madhu a trăit-o lângă animalul ăla.Și atunci să încurajezi așa ceva de dragul unui personaj mi se pare cea mai mare aberație posibilă.Și Madhu face foarte bine ceea ce face.Pentru că a înțeles în sfârșit că superimbecilul nu înțelege limbajul bunăvoinței,doar cel al răzbunării.Așa că ea îi vorbește pe limba lui.Ca să înțeleagă că nu îl mai vrea în viața ei.
stai asa Dina,cand ai zis ca ne place la el doar ca e frumos si cu bani. ce vrei sa dai de inteles..ca noi daca am da peste un barbat dintr-asta am sta cu el pt bani,am fi materialiste.
si incaz ca nu ai vazut bine RK incepuse sa-si schimbe comportamentul fata de Madhu si sa-i para rau,inca din-nainte sa apara Sultan.
dar probabil ca nu ai vazut sau nu ai vrut sa vezi
Sus In jos
adryana
Membri VIP
Membri VIP
adryana

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:14 am

anamaria a scris:
Neva.neva a scris:
Asa este ana , cine joaca la doua mese, nu ramane cu nimic.... si madhu se cam joaca cu focul .... cat crezi ca va accepta si sultan sa se foloseasca de el?
nu mult timp
neva madhu se va indragosti si mai rau de rk si nu v-a mai putea sa se razbune
Sus In jos
DinaO
Membri VIP
Membri VIP
DinaO

Varsta : 37

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:14 am

adryana a scris:
anoooo cuv" labagiu" este chiar asa de vulgar de s-a suparat dina? Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426
nu m-am supărat chiar deloc.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

adryana a scris:
adryana nu stiu cat este de vulgar cuvantul asta,dar daca stau si ma gandesc noi nu l-am insultat pe sultan in toate felurile
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

Data de inscriere : 15/12/2012
Localizare : roma italia

DinaO a scris:
anamaria a scris:
DinaO a scris:
adryana a scris:
dar madhu nu este,ca joaca jocul asta cu amandoi,cum a zis si rk face un film cu el si unul cu sultan.
FATA DRAGA daca Crăcărk nu o părăsea pe Madhu în fața altarului după ce ea i-a donat sânge,l-a salvat din morți,l-a împăcat cu mamă-sa și l-a apropiat de zeu,Madhu nu l-ar fi cunoscut pe Sultan.Si eu una nu înțeleg ce vă place vouă la Crăcărk doar pentru că e frumos și cu bani?Chiar nu înțeleg!Serios acum.Deci vă pun o întrebare.Hai să zicem că voi vă doriți să fiți tratate de sotii/viitorii voștri soți așa cum Crăcărk a tratat-o pe Madhu.Dar sincer v-ați dori ca fiicele voastre să aibă parte de un asemenea destin?Și doar ca să ne înțelegem asta nu era o insultă pentru nimeni.Dar cred că o femeie care este de acord cu un asemenea comportament de la un bărbat fie el doar într-un film nu-și dă seama că într-o zi fiica ei ar putea avea aceeași experiență tragică pe care Madhu a trăit-o lângă animalul ăla.Și atunci să încurajezi așa ceva de dragul unui personaj mi se pare cea mai mare aberație posibilă.Și Madhu face foarte bine ceea ce face.Pentru că a înțeles în sfârșit că superimbecilul nu înțelege limbajul bunăvoinței,doar cel al răzbunării.Așa că ea îi vorbește pe limba lui.Ca să înțeleagă că nu îl mai vrea în viața ei.

Draga mea Dina,ai mare dreptate eu vazand ca am o fata si ar intalni un specimen retardat,handicapat,incult,needucat si nesimtit ca rk, as ajunge in mod sigur la parnaie. Deci in putine cuvinte rk sa se duca la dracu si madhu face foarte bine ca isi bate joc de el. Discutii serial 22 - Pagina 9 2543910618 Discutii serial 22 - Pagina 9 2543910618 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3573983318 Discutii serial 22 - Pagina 9 3688319762 Discutii serial 22 - Pagina 9 3688319762
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:16 am

adryana a scris:
anamaria a scris:
Neva.neva a scris:
Asa este ana , cine joaca la doua mese, nu ramane cu nimic.... si madhu se cam joaca cu focul .... cat crezi ca va accepta si sultan sa se foloseasca de el?
nu mult timp
neva madhu se va indragosti si mai rau de rk si nu v-a mai putea sa se razbune

asa cred si eu draga mea
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:17 am

Neva.neva a scris:
Dina la limbajul pe care il folosesti la adresa noastra , nu se merita un raspuns din partea noastra.... eu nu am intrat pe forum sa ma jicnesti tu... si nici sa-ti raspund la dilemele tale... eu am dreptul sa tin cu cine am chef.

hai ma neva ca dina nu a jignit pe nimeni a dat decat un exemplu asta nu inseamna ca trebuie sa te superi.este doar o expunere din punct de vedere matern.aici nu ne jignim nu ne certam doar discutam despre un serial si atata tot.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:19 am

POT SA VA SPUN LA REVEDERE.
EU NU AM VENIT AICI SA FIU FACUTA MATERIALISTA,SI MAI ALES SA FIU JIGNITA Discutii serial 22 - Pagina 9 1292845327 Discutii serial 22 - Pagina 9 1292845327
Sus In jos
DinaO
Membri VIP
Membri VIP
DinaO

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:20 am

anamaria a scris:
DinaO a scris:
anamaria a scris:
DinaO a scris:
adryana a scris:
stai asa Dina,cand ai zis ca ne place la el doar ca e frumos si cu bani. ce vrei sa dai de inteles..ca noi daca am da peste un barbat dintr-asta am sta cu el pt bani,am fi materialiste.
si incaz ca nu ai vazut bine RK incepuse sa-si schimbe comportamentul fata de Madhu si sa-i para rau,inca din-nainte sa apara Sultan.
ana cand am zis eu ca sunteti materialiste?am zis eu asa ceva?vroiam doar sa spun că sigur nu-l apara nimeni daca nu era rolul principal și nu arăta bine.si după cum bine ați văzut în filmele indiene bărbații sunt mereu cei bogați.Și să-mi spui Ana că Crăcărk își schimba comportamentul față de Madhu înainte să apară Sultan mi se pare o poveste de adormit pruncii mici.Ăla nu știe nici el câte prune are în straiță. Discutii serial 22 - Pagina 9 936869296
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:20 am

Da iubiata mea corina , dar vad ca se uita ca este doar un FILM si daca eu vreau sa tin cu diavolul, e problema mea.... si nu are legatura cu ceea ce sunt si cum gandesc in viata mea reala.
Sus In jos
adryana
Membri VIP
Membri VIP
adryana

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:22 am

Neva.neva a scris:
draga mea am citit mes lui dina nu intelegeam de ce te-ai suparat acum am inteles si sunt de acord cu tine si mai ales exemplelele pe care le-a dat........ Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:23 am

Si eu va doresc o seara placuta in continuare . Noapte buna!
Sus In jos
cristynica
Membri VIP
Membri VIP
cristynica

Varsta : 44
Localizare : Madrid

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:24 am

Buna seara scumpele mele Discutii serial 22 - Pagina 9 2029853018 Discutii serial 22 - Pagina 9 2029853018 ce mai faceti?sper ca toate sunteti bn imi era dor de voi chiar daca nu am mai intrat sa vb cu voi v-am urmarit din umbra :cse: lasati rivaliatea si razboilu asta dintre clanuri ca nu o sa ajungeti la nimik bun decat la certuri si nentelegeri si nu este frumos sa se strici asa prietenie care este intre toate fiecare isi vede punctul ei de vedere si tine cu cine vrea NU UITATI CA ESTE FICTIUNE si producatori schimba scenariul mai rau ca pe ciorapi:PS:sper sa nu v-a supàrati pe mine ptr cea ce am scris Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 WEEKEND PLACUT V-A DORESC Discutii serial 22 - Pagina 9 4194951402 Discutii serial 22 - Pagina 9 4194951402
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:24 am

hai ma fetelor sa nu ne certam ca nu avem motiv, este un serial si atata tot. din pacate pentru prima data nu ne place personajul principal alias rk, se stie foarte bine motivul pentru care nu il suportam,din pacate sunt sigura ca vor ramane impreuna,madhu si rk.cert este ca intrarea sultanului la multe femei le'a facut mare placere deoarece este un barbat frumos, matur,inteligent si cu caracter pe placul nostru, intr'un cuvant este barbatul ideal.acum ca voua va place rk si noua sultanul nu este acesta un motiv de cearta intre noi fetele de pe forum.
Sus In jos
DinaO
Membri VIP
Membri VIP
DinaO

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:25 am

Neva.neva a scris:
Da iubiata mea corina , dar vad ca se uita ca este doar un FILM si daca eu vreau sa tin cu diavolul, e problema mea.... si nu are legatura cu ceea ce sunt si cum gandesc in viata mea reala.
Ai tot dreptul să ți cu cine vrei.Dar să afirmi că o femeie merită să fie maltratată nu mi se pare normal din partea unei alte femei.Ceea ce spui reflectă ceea ce gândești.Nu cred că gândești că o capră e capră și-i spui vecinei tale că este o balenă.
Sus In jos
adryana
Membri VIP
Membri VIP
adryana

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:26 am

DinaO a scris:
anamaria a scris:
DinaO a scris:
anamaria a scris:
DinaO a scris:
adryana a scris:
ana cand am zis eu ca sunteti materialiste?am zis eu asa ceva?vroiam doar sa spun că sigur nu-l apara nimeni daca nu era rolul principal și nu arăta bine.si după cum bine ați văzut în filmele indiene bărbații sunt mereu cei bogați.Și să-mi spui Ana că Crăcărk își schimba comportamentul față de Madhu înainte să apară Sultan mi se pare o poveste de adormit pruncii mici.Ăla nu știe nici el câte prune are în straiță. Discutii serial 22 - Pagina 9 936869296
draga mea rk s-a schimbat inainte de venirea lui labagiu adu-ti aminte ep cand s-au imbatat rk si madhu a dus-o acasa atunci el a realizat ca nu poate trai fara ea deci unde era labagiul ala?
Sus In jos
adryana
Membri VIP
Membri VIP
adryana

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:27 am

DinaO a scris:
Neva.neva a scris:
Ai tot dreptul să ți cu cine vrei.Dar să afirmi că o femeie merită să fie maltratată nu mi se pare normal din partea unei alte femei.Ceea ce spui reflectă ceea ce gândești.Nu cred că gândești că o capră e capră și-i spui vecinei tale că este o balenă.
dar ia spune-mi te rog capra ce este animal sau pozitie? Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426
Sus In jos
cristynica
Membri VIP
Membri VIP
cristynica

Varsta : 44
Localizare : Madrid

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:28 am

FETELOR AM VENIT EU SA REZOLV PROBLEMA NU V-A MAI CERTATI CA NU RAMANE NICU UNUL CU MADHU II I-AU EU PE AMANDOI SI ASA VREAU SA FAC UN SHOW CA DE MULT NU L-AM MAI FACUT
Sus In jos
adryana
Membri VIP
Membri VIP
adryana

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:30 am

Neva.neva a scris:
Si eu va doresc o seara placuta in continuare . Noapte buna!
iubita mea de ce ai plecat tu cedezi? dar noi suntem alaturi de tine te rog nu pleca Discutii serial 22 - Pagina 9 2991642972 Discutii serial 22 - Pagina 9 2991642972 Discutii serial 22 - Pagina 9 2991642972 Discutii serial 22 - Pagina 9 2991642972 Discutii serial 22 - Pagina 9 2991642972 Discutii serial 22 - Pagina 9 2991642972
Sus In jos
DinaO
Membri VIP
Membri VIP
DinaO

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:30 am

adryana a scris:
Neva.neva a scris:
draga mea am citit mes lui dina nu intelegeam de ce te-ai suparat acum am inteles si sunt de acord cu tine si mai ales exemplelele pe care le-a dat........ Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534 Discutii serial 22 - Pagina 9 1293240534
adryana dupa cum vorbesti daca ai intalni un caz real ca si cel al lui madhu ai tine tot cu animalul nu cu victima.
Sus In jos
adryana
Membri VIP
Membri VIP
adryana

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:31 am

cristynica a scris:
FETELOR AM VENIT EU SA REZOLV PROBLEMA NU V-A MAI CERTATI CA NU RAMANE NICU UNUL CU MADHU II I-AU EU PE AMANDOI SI ASA VREAU SA FAC UN SHOW CA DE MULT NU L-AM MAI FACUT
Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 Discutii serial 22 - Pagina 9 3910177170 eu cu rk tu sultan pardon am uitat ca noua porecla este"LABAGIU"
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:32 am

DinaO a scris:
Neva.neva a scris:

Auzi "FATO" te citez pe tine , nu te mai lega de mine..eu nu am afirmat ce ai scris tu mai sus ... si te rog sa vorbesti civilizat ... iar concluziile tale nu ma intereseaza....iar din acest moment te rog sa ma ignori... eu nu am ce discuta cu tine.... invata sa fi civilizata.

Buna criss, este greu pentru unii sa inteleaga ca realitatea nu are legatura cu fictiunea.... asta este

Fetelor eu acum nu mai am nimic de spus, doar ca voi restul imi sunteti drage si mi-a fost dor de voi.... acum va urez noapte buna !!....
Sus In jos
DinaO
Membri VIP
Membri VIP
DinaO

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 EmptyVin Mai 10, 2013 11:32 am

adryana a scris:
DinaO a scris:
Neva.neva a scris:
dar ia spune-mi te rog capra ce este animal sau pozitie? Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426 Discutii serial 22 - Pagina 9 2402394426
in primul rand vorbeam cu neva si in al doilea rand eu nu vorbesc cu subintelesuri.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii serial 22   Discutii serial 22 - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Discutii serial 22
Sus 
Pagina 9 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii serial 19
» Discutii serial 8
» Discutii serial 20
» Discutii serial 1
» Discutii serial 9

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Seriale Indiene subtitrate in romana :: Madhubala-Ek ishk ek junoon :: Discutii-
Mergi direct la: