| Discutii serial 1 | |
|
+13Emanuela _Dumitru Rho bellissima Serenyty26 Miha87 angell Deyaa DinaO MICHAELA HADTJICHISTODOUL cristynica luminitacosconea Neva.neva corinagalit 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:51 pm | |
| | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:52 pm | |
| eu acuma sunt in ceata ma gandesc la madhu ce se intampla:)))) | |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:53 pm | |
| dragele mele tot noi avem capu pe umeri intelegm ca in viata bani sunt totul pt ca de mici am muncit sa avem bani sa traim mai bine.fetele astea tinere cu parinti care le ofera totul pe tava ce sa stie ele de greutatile vieti :lol!: :lol!: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:54 pm | |
| - Deyaa a scris:
- eu acuma sunt in ceata ma gandesc la madhu ce se intampla:))))
toate ne gandim la asta :lol!: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:54 pm | |
| - cristynica a scris:
- corinagalit a scris:
- asa este draga mea cris dragostea trece prin stomac din pacate iubirea nu tine de foame :fds: :fds:
in ziua de azi nici iubire nu prea gasasesti mai toata lumea este dupa interes :fgnsf: da e pe interes dar cu iubirea mori de foame daca nu ai bani...cam asa sta treaba in ziua de azi trebuie sa stii sa te descurci:))) | |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:55 pm | |
| deyaa imi dau seama ca esti disperata pt ca incepe scoala si nu mai poti sta zi si noapte pe forum :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
luminitacosconea Membri VIP
Mesaje : 1212 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 52 Localizare : madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:55 pm | |
| BUNA FETELOR !! IMI PLACE DE VOII ,SERIOS ,AI SA VA DAU SI EU O VARIANT LA CE SE INTAMPLA ;MADHU SE SUPARA PE RK SPUNINDU-I CA EL NUI IN MASURA SA PUNA LA PROBA PE CINEVA SI CA MAMA LUI SA CASATORIT PENTRU ADOUA OARA CA SA-I DE LUI UN TATA , LA NUNTA DIAVOLUL ALA ISI FACE DE CAP MALTRATAND PE FICARE PERSOANA SINGURUL LUI GAND ESTE SA O OMOARE PE MADHU INCERCA SA O IMPUSTE DAR O SALVEZA RK ,SI EU CRED CA RK NU ESTE SARAC DOAR A IMPARTIT O PARTE DIN AVERE ,ACUM DACA IL IARTA MADHU NU STIM PANA NU VEDEM EP DE LUNI SI MAI CRED CA MADHU AJUNGE ACTRITA NUMAI CA SA.I DEMOSTREZE LUI RK CA POATE SA SE DESCURCE SINGURA , ACUM NU STIU CE ADEVARAT SI CE NU ESTE DOAR O SPCULATIE ,CA RK SI DEPALI PUSARA LA CALE TOTUL RAMANE LA APRECIEREA VOASTRA . :vdfvvv: :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:56 pm | |
| - corinagalit a scris:
- dragele mele tot noi avem capu pe umeri intelegm ca in viata bani sunt totul pt ca de mici am muncit sa avem bani sa traim mai bine.fetele astea tinere cu parinti care le ofera totul pe tava ce sa stie ele de greutatile vieti :lol!: :lol!:
asa este cori ... si incerc cu disperare sa o fac si pe fimea sa inteleaga asta :fgb: [b] | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:56 pm | |
| | |
|
| |
cristynica Membri VIP
Mesaje : 1050 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 44 Localizare : Madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:57 pm | |
| indiferent cate speculati,pareri sau regi se creaza nu o sa stim adevarul doar atunci cand o sa vedem ep | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:58 pm | |
| - corinagalit a scris:
- deyaa imi dau seama ca esti disperata pt ca incepe scoala si nu mai poti sta zi si noapte pe forum :lol!: :lol!: :lol!:
daaa si o sa imi fie gandul numai la madhu :cvbv: :dsvv: scuze am uitat sa pun culoarea=)))
Ultima editare efectuata de catre Deyaa in Vin Ian 11, 2013 2:58 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:58 pm | |
| BUNA FETELOR !! IMI PLACE DE VOII ,SERIOS ,AI SA VA DAU SI EU O VARIANT LA CE SE INTAMPLA ;MADHU SE SUPARA PE RK SPUNINDU-I CA EL NUI IN MASURA SA PUNA LA PROBA PE CINEVA SI CA MAMA LUI SA CASATORIT PENTRU ADOUA OARA CA SA-I DE LUI UN TATA , LA NUNTA DIAVOLUL ALA ISI FACE DE CAP MALTRATAND PE FICARE PERSOANA SINGURUL LUI GAND ESTE SA O OMOARE PE MADHU INCERCA SA O IMPUSTE DAR O SALVEZA RK ,SI EU CRED CA RK NU ESTE SARAC DOAR A IMPARTIT O PARTE DIN AVERE ,ACUM DACA IL IARTA MADHU NU STIM PANA NU VEDEM EP DE LUNI SI MAI CRED CA MADHU AJUNGE ACTRITA NUMAI CA SA.I DEMOSTREZE LUI RK CA POATE SA SE DESCURCE SINGURA , ACUM NU STIU CE ADEVARAT SI CE NU ESTE DOAR O SPCULATIE ,CA RK SI DEPALI PUSARA LA CALE TOTUL RAMANE LA APRECIEREA VOASTRA . :vdfvvv: :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 2:59 pm | |
| draga cuscra ai dreptate poate asa va fi sau cum zici tu madhu o face in ambitia lui rk sa ii demonstreze ca si ea poate.dar nu prea o vad eu pe madhu razbunatoarea .va aduceti aminte in geet cand se certara si cum geet inteala totul pe dos si pleca il abandona pe maan cu o zi inainte de nunta asa poate si aici ceva se va intampla si madhu va pleca.sau poate rk va intelege ceva gresit si o goneste :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
cristynica Membri VIP
Mesaje : 1050 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 44 Localizare : Madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:00 pm | |
| - luminitacosconea a scris:
- BUNA FETELOR !! IMI PLACE DE VOII ,SERIOS ,AI SA VA DAU SI EU O VARIANT LA CE SE INTAMPLA ;MADHU SE SUPARA PE RK SPUNINDU-I CA EL NUI IN MASURA SA PUNA LA PROBA PE CINEVA SI CA MAMA LUI SA CASATORIT PENTRU ADOUA OARA CA SA-I DE LUI UN TATA , LA NUNTA DIAVOLUL ALA ISI FACE DE CAP MALTRATAND PE FICARE PERSOANA SINGURUL LUI GAND ESTE SA O OMOARE PE MADHU INCERCA SA O IMPUSTE DAR O SALVEZA RK ,SI EU CRED CA RK NU ESTE SARAC DOAR A IMPARTIT O PARTE DIN AVERE ,ACUM DACA IL IARTA MADHU NU STIM PANA NU VEDEM EP DE LUNI SI MAI CRED CA MADHU AJUNGE ACTRITA NUMAI CA SA.I DEMOSTREZE LUI RK CA POATE SA SE DESCURCE SINGURA , ACUM NU STIU CE ADEVARAT SI CE NU ESTE DOAR O SPCULATIE ,CA RK SI DEPALI PUSARA LA CALE TOTUL RAMANE LA APRECIEREA VOASTRA . :vdfvvv: :vdfvvv: :vdfvvv:
:lol!: ar fi interesant sa fie asa :lol!: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:00 pm | |
| | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:01 pm | |
| sunt multe variante cu ce se poate intampla dar sunt sigura ca inca nu se despart este prea devreme adica ce sa mai zic ca si in geet i.au despartit cam pe la ep 144 acuma eu nu stiu daca rk asta va suporta sa stea fara madhu.adica inca este distant cu ea de parca se teme sa o stranga in brate. :cvbv: :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:02 pm | |
- BUNA FETELOR !! IMI PLACE DE VOII ,SERIOS ,AI SA VA DAU SI EU O VARIANT LA CE SE INTAMPLA ;MADHU SE SUPARA PE RK SPUNINDU-I CA EL NUI IN MASURA SA PUNA LA PROBA PE CINEVA SI CA MAMA LUI SA CASATORIT PENTRU ADOUA OARA CA SA-I DE LUI UN TATA , LA NUNTA DIAVOLUL ALA ISI FACE DE CAP MALTRATAND PE FICARE PERSOANA SINGURUL LUI GAND ESTE SA O OMOARE PE MADHU INCERCA SA O IMPUSTE DAR O SALVEZA RK ,SI EU CRED CA RK NU ESTE SARAC DOAR A IMPARTIT O PARTE DIN AVERE ,ACUM DACA IL IARTA MADHU NU STIM PANA NU VEDEM EP DE LUNI SI MAI CRED CA MADHU AJUNGE ACTRITA NUMAI CA SA.I DEMOSTREZE LUI RK CA POATE SA SE DESCURCE SINGURA , ACUM NU STIU CE ADEVARAT SI CE NU ESTE DOAR O SPCULATIE ,CA RK SI DEPALI PUSARA LA CALE TOTUL RAMANE LA APRECIEREA VOASTRA . :vdfvvv: :vdfvvv: :vdfvvv:
asa e lumi ...si asta e o varianta :fdds: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:03 pm | |
| - corinagalit a scris:
- sunt multe variante cu ce se poate intampla dar sunt sigura ca inca nu se despart este prea devreme adica ce sa mai zic ca si in geet i.au despartit cam pe la ep 144 acuma eu nu stiu daca rk asta va suporta sa stea fara madhu.adica inca este distant cu ea de parca se teme sa o stranga in brate. :cvbv: :vdfvvv: :vdfvvv:
se teme ca se rupe=)))) :dvs: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:04 pm | |
| va aduceti aminte in geet ca maan din cauza ca nu clarifica cu geet ca nu vrea sa se insoare cu ea pt dev adica erea mai simplu daca el ii spunea ca o iubeste dar din cauza mandriei nu a zis nimic si asa saraca geet a inteles totul pe dos. dar sa nu uitam ca maan angaja detectiv si cumpara fabrica unde se angaja geet. :cvbv: :cvbv: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:05 pm | |
| - Deyaa a scris:
- corinagalit a scris:
- sunt multe variante cu ce se poate intampla dar sunt sigura ca inca nu se despart este prea devreme adica ce sa mai zic ca si in geet i.au despartit cam pe la ep 144 acuma eu nu stiu daca rk asta va suporta sa stea fara madhu.adica inca este distant cu ea de parca se teme sa o stranga in brate. :cvbv: :vdfvvv: :vdfvvv:
se teme ca se rupe=)))) :dvs: nu fiti rele sunt si ei abia la inceput .... stati sa vedeti cand nu o sa mai poata unul fara celalalt .... abia astept .... :fgnsf: :fgnsf: :fgnsf: :fgnsf: | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:05 pm | |
| DE PLECAT UNUL DIN EI PLECA ,SI ACEEA ESTE MADHU DAR EU NU O SPUN CA O RAZBUNARE ,TU AI VAZUT CIND IN GEET E ISI PUNE IN CAP REZOLVA UN DOSAR CU MULTA AMBITIE ,SI AICI LA FEL ISI DEMOSTREZA SI EA VALORILE, SAU CUM SEMAI ZICE CA EA ISI PIERDE MEMORIA SI POATE DEACEEA AJUNGE VEDETA DE CINEMA :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
corinagalit Admin
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:06 pm | |
| acuma daca si in madhubala se despart eu cred ca rk nu ramane el acasa ca un muncitor si madhu sa ajunga faimoasa prin filme si mai ales sa o vada cu un barbat pe madhu cred ca innebuneste rau de tot. :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:06 pm | |
| da mandrie,orgoliu,si Rk are un orgoliu in el de ii da pe afara speram sa fie bine :cvbv:
Ultima editare efectuata de catre Deyaa in Vin Ian 11, 2013 3:07 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:07 pm | |
| - corinagalit a scris:
- va aduceti aminte in geet ca maan din cauza ca nu clarifica cu geet ca nu vrea sa se insoare cu ea pt dev adica
erea mai simplu daca el ii spunea ca o iubeste dar din cauza mandriei nu a zis nimic si asa saraca geet a inteles totul pe dos. dar sa nu uitam ca maan angaja detectiv si cumpara fabrica unde se angaja geet. :cvbv: :cvbv: asa e ... of of of ... mandria asta prosteasca strica asa de mult ... :vdfvvv: :vdfvvv: | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:08 pm | |
| - Neva.neva a scris:
- corinagalit a scris:
- va aduceti aminte in geet ca maan din cauza ca nu clarifica cu geet ca nu vrea sa se insoare cu ea pt dev adica
erea mai simplu daca el ii spunea ca o iubeste dar din cauza mandriei nu a zis nimic si asa saraca geet a inteles totul pe dos. dar sa nu uitam ca maan angaja detectiv si cumpara fabrica unde se angaja geet. :cvbv: :cvbv:
asa e ... of of of ... mandria asta prosteasca strica asa de mult ... :vdfvvv: :vdfvvv: e buna si mandria si orgoliul da trebuie stiut cand sa le folosesti,sa fie folosite cand trebuie | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Vin Ian 11, 2013 3:09 pm | |
- DE PLECAT UNUL DIN EI PLECA ,SI ACEEA ESTE MADHU DAR EU NU O SPUN CA O RAZBUNARE ,TU AI VAZUT CIND IN GEET E ISI PUNE IN CAP REZOLVA UN DOSAR CU MULTA AMBITIE ,SI AICI LA FEL ISI DEMOSTREZA SI EA VALORILE, SAU CUM SEMAI ZICE CA EA ISI PIERDE MEMORIA SI POATE DEACEEA AJUNGE VEDETA DE CINEMA :vdfvvv: :vdfvvv:
o nuuuuuuuuu .... sa nu-si piarda memoria .... :vdfvvv: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 1 | |
| |
|
| |
| Discutii serial 1 | |
|