Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Notiuni

In jos 
+13
angell
Mirela
LadyMaryAnn
Rho
bellissima
madalina_ionela
Miha87
Deyaa
Andrushka
cristynica
Neva.neva
corinagalit
Serenyty26
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: [SBB] 31st January - Drashti Dhami and Vivian Dsena - Jungle Masti   Notiuni - Pagina 10 EmptyJoi Ian 31, 2013 1:33 pm

Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318
Sbb 31st Jan 2013

RK's car breaks down ; something goes wrong with engine .... RK goes to inspect & the engine being warm fuzzes out smoke on RK's face ! Madhu giggles seeing RK's blotched face :P she tries to take snap n RK seeing biwi smiling puts some black carbon on her face as well ... both start laughing ...

Meanwhile some kids passing by sees RK & offers him & Madhu ride in their bullock cart ....

Off-screen :

Drashti ~ Yes our car breaks down & RK being RK tries to take shortcut ; some kids see us & offers us lift to their village

Vivian ~ Yeah car breaks down and RK gets inked with carbon and when he sees Madhu giggling he decides to teach her a lesson & puts the same black color on her :P
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

Data de inscriere : 17/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyJoi Ian 31, 2013 2:24 pm

Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318

masina lui RK se strica; sunt ceva probleme la motor... Rk merge sa vada ce s-a intamplat dar este improscat cu fum si funingine pe toata fata! Madhu chicoteste cand ii vede fata innegrita a lui RK; Ea incearca sa se fereasca dar RK o vede pe sotia lui ca zambeste si o manjeste si pe ea cu funingine pe fata....amandoi incep sa rada....
intre timp niste copii care treceau prin zona il vede pe RK si ii propune sa il ia pe el si Madhu cu caruta lor....

Testimonial:

Drashti :Da, masina noastra se strica, RK fiind RK incearca sa o ia pe scurtatura; niste copii ne vad si se ofera sa ne duca cu caruta in satul lor.

Vivian: Da, masina se strica si RK este improscat cu funingine si cand o vede pe Madhu chicotind el se hotareste sa-i dea o lectie si o manjeste pe fata cu aceeasi negreala....

Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

Data de inscriere : 15/12/2012
Localizare : roma italia

MesajSubiect: Drashti Dhami la o prezentare de moda   Notiuni - Pagina 10 EmptyJoi Ian 31, 2013 8:56 pm

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 12:58 am

Neva.neva a scris:
Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318

masina lui RK se strica; sunt ceva probleme la motor... Rk merge sa vada ce s-a intamplat dar este improscat cu fum si funingine pe toata fata! Madhu chicoteste cand ii vede fata innegrita a lui RK; Ea incearca sa se fereasca dar RK o vede pe sotia lui ca zambeste si o manjeste si pe ea cu funingine pe fata....amandoi incep sa rada....
intre timp niste copii care treceau prin zona il vede pe RK si ii propune sa il ia pe el si Madhu cu caruta lor....

Testimonial:

Drashti :Da, masina noastra se strica, RK fiind RK incearca sa o ia pe scurtatura; niste copii ne vad si se ofera sa ne duca cu caruta in satul lor.

Vivian: Da, masina se strica si RK este improscat cu funingine si cand o vede pe Madhu chicotind el se hotareste sa-i dea o lectie si o manjeste pe fata cu aceeasi negreala....

Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528 Notiuni - Pagina 10 62153528
multumesc pentru traducere
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 1:17 am

Ms. Drashti Dhami (Drashti Dhami Web), the famous television actress from Colors TV show Madhubala and Brand Ambassador of Canvironment Week, was the showstopper who walked the ramp wearing the outfit that won the first prize at the Pearl Fashion Showcase.

Expressing views on her association with this global movement, Ms. Dhami said, "I have always enjoyed walking the Canvironment ramp wearing the unique outfits made from tins and scrap to raise the awareness of metal packaging. Canned Food is healthy, nutritious, safe and very popular in the western world. I participated in the very exciting Celebs Can Cook show last year and cooked food with canned products on TV which was very quick and tasted fantastic" — Canvironment Week - Grand Finale
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 1:19 am

Notiuni - Pagina 10 29542836795704663621066

Hot off your Television sets

Vivian Dsena started his career on TV with the show Kasam Se. He comes from a family of engineers and doctors and opted out of engineering to try his luck in the world of modelling, something that his mother was quite shocked to hear at that time. It was his role of a vampire in the serial Pyaar Ki Ek Kahaani that made Vivian a household name. Unfortunately, the popularity of the show on Star One was not reflected in the TRPs. In fact, it was his huge popularity on Pyaar Ki that worked in his favour and Vivian clinched the role of superstar RK in Madhubala, the show that currently airs on Colors.

What do you think is your best feature?
Most people compliment me for my prominent jawline, my stubble and even my complexion. I also feel that people quite like my wide shoulders.

What your fans say - good and bad?
Honestly, I have never kept a track of what people say about me or my work. Whatever serial I am doing, I just believe in giving my 200 per cent on that. When I was doing Pyaar Ki Ek… people used to just call me vampire and were even scared of me. Even today, most of them still call me a vampire. Thankfully, a few of them refer to me as RK and ask me why am I always scaring poor Madhu!

The kind of role you would love to see yourself in?
I prefer to go with the flow and see where destiny takes me. At the same time, I must say that I have lucky to have had the chance of playing a variety of characters in my serials.

The three things you do to look hot?
While working for Pyaar Ki… I had maintained a very good physique as vampires are supposed to have lean bodies. However, the long shoots that continued late at night led to a lot of irregular eating that resulted in weight gain. For Madhubala, I was asked to lose weight but not muscle. I achieved the same by playing football some four times a week besides doing circuit training for the full body besides opting for a healthy diet. As far as grooming is concerned, I feel that one needs to definitely take care to look nice and proper in every aspect as most times people tend to idolise us.

What makes your role interesting?
RK is a superstar who is supposed to be idolised by everyone and he always gets what he wants. He is an intense, calculative and composed star who cares little for emotions and can even be ruthless to get his work done. In real life also, most of us want to be superstar, isn't it? A larger than life character.

Your previous shows?
I debuted with Kasam Se followed by Pyaar Ki Ek Kahaani.

Your favourite co-star?
It has to be Indresh Malik (Bittu ji) of Madhubala. As for female co-stars, I have been lucky to have had a very good relationship with all of them.

One way in which you think you can improve?
That's a secret. I will improve in areas where I feel I lack but that will be only for my knowledge.

The best and the worst critical comment you've got?
I had just started with Kasam Se and hardly knew anything about acting. Someone wrote "ab acting ka tag lag gaya hai to acting bhi kar lo". The best comment I got was from Saurabh Tiwari, the producer of Madhubala, who said that I'm acting better than his expectations.

Who are the other guys that you think are hot?
Karan Tacker, he looks good. Karan Wahi has a good body and even Gurmeet Choudhary has a good body.

Do you have any fear or regret about the fact that you are completely recognised by the character you're playing?
Not at all. I feel on top of the world whenever people appreciate my character as in effect it's me they are appreciating. — with taru chaudhary.
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 7:57 am

primul articol se refera la Drashti Dhami ... i s-a propus sa fie ambasadoare pentru o saptamana a protectiei mediului inconjurator... o organizatie nonguvernamentala ...; ocazie cu care a participat la o prezentare de moda la care a purtat o creatie iesita din comun confectionata din cutii de conserve si alte resturi de ambalaje - costumatie ce a fost premiata la un mare festival de moda de la ei.
Intrebata despre asocierea ei cu aceasta miscare globala pentru protectia mediului ,
Drashti Dhamia spus ca se bucura ca poate oferi o mana de ajutor pentru o cauza atat de nobila, si mai spune ca a participat la o emisiune foarte apreciata in lumea occidentala, unde se promova mancarea gatita sanatos de catre nutritionistii pentru a avea un stil de viata mai sanatos si tot odata protejarea mediului prin renuntarea la conserve metalice; toata mancarea care a fost pregatita acolo in emisiune a fost gatita foate repede si avea un gust fantastic.....
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 10:00 am

al doilea articol se refera la Vivian Dresna; si-a inceput cariera cu serialul TV "Kasam Se";
provine dintr-o familie de inginerii si doctorii; el a renuntat la inginerie pentru a-si incerca norocul
in modeling ceea ce a socat-o pe mama lui; dar ceea ce l-a facut sa devina cunoscut a fost rolul
vampirului Abhay din "Iubire intunecata"; popularitatea acestui serial l-a ajutat sa obtina rolul lui RK
din serialul "Madhubala - o singura iubire, o singura pasiune" de la Colours;
Care crezi ca este punctul tau forte ?
Majoritatea oamenilor ma complimenteaza pentru maxilarul meu proeminent, tenul meu ....si chiar
si umerii mei lati.
Ce spun fanii tai... de bine sau de rau?
Sincer, nu am tinut o socoteala la tot ce se spune despre mine sau munca mea. Indiferent de munca
pe care o fac in seriale , sunt concentrat 200% daca e posibil. Cand jucam in "Iubire Intunecata"
oemenii ma strigau "vampir" si unii erau chiar speriati de mine. Chiar si azi se mai intampla asta;
Din fericire, deja cativa se refera la mine ca si RK superstarul, si ma intreaba de ce o speriu
tot timpul pe Madhu.
In ce fel de rol te vezi tu? ce ti-ar place sa joci?
Imi place sa ma las dus de val si sa vad ce mi-a rezervat destinul. Dar in acelasi timp, pot spune
ca sunt norocos ca pot juca o multime de personaje in serialele mele.
Spune-ne trei lucruri pe care le faci ca sa arati asa de bine!?
Cand jucam in "Iubire Intunecata" trebuia sa fac exercitii fizice ca sa am un corp de vampir perfect.
Oricum, faptul ca filmam ore intregi, zi si noapte, asta duce la mese neregulate si la a lua in greutate.
Pentru Madhubala, am fost rugat sa slabesc dar nu si din masa musculara. Prefer sa merg la football
sau sa alerg decat sa tin o dieta sanatoasa. In ceea ce ma priveste consider ca trebuie sa ai grija sa
arati bine daca lucrezi in acest domeniu, deoarece oamenii tind sa te faca idolul lor.
Ce face ca rolul tau sa fie interesant?
RK este un superstar care are multi fani si obtine intotdeauna ceea ce vrea. El este o vedeta calculata
si complexa, care putin ii pasa de sentimentele altora si uneori e chiar intransigent cu cei care lucreaza.
Si in viata reala , multi dintre noi vrem sa fim superstaruri, nu-i asa?...
Chiar mai mari decat a unui simplu personaj.
Primul tau film in care ai jucat?
Am debutat in "Kasam Se" , urmat de "Iubire Intunecata"
Colegul tau de scena preferat?
Cel mai bine m-am inteles cu Indresh Malik (Bituji) din Madhubala. Iar ca si colega, ma pot numi
norocos, am fost in relatii foarte bune cu toate actritele.
Ceva ce crezi ca poti imbunatati la tine?
Asta e secret. Eu voi imbunatatii tot timpul ceva la mine acolo unde consider ca trebuie,
dar asta voi stii doar eu.
Cea mai buna critica sau cea mai rea la adresa ta?
Cand am inceput sa joc in "Kasam Se" nu stiam nimic despre ce inseamna sa joci in filme. Unii au
scris atunci ca nu sunt foarte bun. Iar cea mai buna critica a fost din partea lui Saurabh Tiwari,
producatorul de la Madhubala, care mi-a spus ca joc mai bine decat se astepta.
Care sunt cei pe care tu ii consideri sexi?
Karan Tacker, arata foarte bine. Karan Wahi are un trup frumos si chiar si Gurmeet Chouldhary
are un trup bine lucrat.
Ai vreo teama sau vreun regret deoarece tu esti recunoscut prin prisma personajului pe care il joci?
Nici gand. Ma simt in al noualea cer, ori de cate ori oamenii imi apreciaza personajul,
deci ma apreciaza si pe mine.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 10:46 am

Neva multumesc pt traduceri :gggg: :gggg:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: DD de la minutul 9   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 10:57 am

[/quote]
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 12:06 pm

anamaria a scris:
Neva multumesc pt traduceri Notiuni - Pagina 10 860341400 Notiuni - Pagina 10 860341400

cu placere Ana .... Notiuni - Pagina 10 1873694525 Notiuni - Pagina 10 1873694525 Notiuni - Pagina 10 1873694525 Notiuni - Pagina 10 1873694525 Notiuni - Pagina 10 1873694525
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 12:15 pm

http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Ram-Kapoor-Sakshi-Tanwar-voted-best-TV-couple/articleshow/18272689.cms
Al doilea cel mai iubit cuplu TV este cel format din Vivian Dresna si Dhrashti Dhami, care ii interpreteaza pe Rishabh Kundra si Madhubala, in serialul "Madhubala - o singura iubire, o singura pasiune" ; ei au obtinut 30% din voturi.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: *Drashti Dhami* Madhubala EIEJ Telly Buzz Segment 01/02/2013   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 4:02 pm

Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyVin Feb 01, 2013 4:42 pm

deci ma doare capu de la gusturile indienilor cum e posibil ca urati aia iesira pe 1 loc si madhubala pe al 2 loc.imi face scarba tot ce vad in india asta. :hjm: :hjm: :hjm:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: *Drashti Dhami* Madhubala EIEJ SBB Segment 02/02/2013   Notiuni - Pagina 10 EmptySam Feb 02, 2013 4:32 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: *Drashti Dhami* Madhubala EIEJ & DD at the Canvironment Week IBN7 S   Notiuni - Pagina 10 EmptySam Feb 02, 2013 4:34 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptySam Feb 02, 2013 4:37 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptySam Feb 02, 2013 7:11 am

http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-RK-and-Madhubalas-dance-with-maharashtrian-avatar/24490
Episoadele viitoare se vor desfasura in mai multe momente interesante intre cuplul casatorit RK(Vivian Dsena) si Madhubala(Drashti Dhami) din Madhubala ek Ishk ek Junoon pe Culori.
Acesta a fost demonstrat ca RK si Madhubala au ajuns intr-un sat si RK este iritat de mediul lor.
Cu toate astea,Madhubala il face pe RK confortabil cu gestionarea vietii satului.
RK si Madhu vor sta sunt vazuti stand in casa unui cuplu Maharashtrian,care nu sunt pregatiti sa creada ca RK este un superstar.
Acesta va arata ca atat RK cat si Madhubala se vor imbraca ca Maharashtrians.
RK va fi vazut in dhoti kurta de culoare alba,in timp ce Madhubala va fi vazuta in saree de bumbac simplu.
RK,de asemenea,va fi vazut dansand pe piesa Dabangg,la cererea copiilor,in scopul de a lua ceva de la ei.
Sa vedem ce schimbari se vor intampla in vietile lui RK si Madhubala in timpul sederii in sat.
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptySam Feb 02, 2013 7:31 am

Notiuni - Pagina 10 1873694525 Notiuni - Pagina 10 1873694525 Notiuni - Pagina 10 1873694525 Notiuni - Pagina 10 1873694525 Notiuni - Pagina 10 1873694525
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyDum Feb 03, 2013 1:19 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Madhu beata il curteaza pe RK   Notiuni - Pagina 10 EmptyDum Feb 03, 2013 1:24 am

Notiuni - Pagina 10 48198660407245960733497

Episodul viitor va aduce momente romantice pentru cuplul casatorit RK(Vivian Dsena) si Madhubala(Drashti Dhami) in Madhubala ek Ishq ek Junoon pe Culori.
Acesta a demonstrat ca RK si Madhubala sunt blocati intr-un sat din cauza ca masina lor s-a stricat.
Acesta va demonstra acum ca RK si Madhubala vor trai o viata obisnuita,in cazul in care acestia vor fi vazuti facand treburile casei.
In afara de acestea,Madhubala se va imbata si va face o poveste de dragoste cu RK in timp ce danseaza pe piesa Bindhia Chamkegi.
Secventa cantecului va aduce unele momente pasionale de dragoste intre RK si Madhubala.
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-Madhubala-gets-drunk-and-woos-RK-Vivian-Dsena/24509

Ultima editare efectuata de catre anamaria in Dum Feb 03, 2013 3:02 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyDum Feb 03, 2013 1:25 am

Nu imi vine sa cred ca Madhu se va intampla,chiar acum 2 zile ii spuneam lui Corina ca ar fi frumos sa o vedem pe Madhu beata si pe RK treaz Notiuni - Pagina 10 3494493907 Notiuni - Pagina 10 3494493907
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyDum Feb 03, 2013 1:30 am

Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyDum Feb 03, 2013 5:58 am

anamaria a scris:
Nu imi vine sa cred ca Madhu se va intampla,chiar acum 2 zile ii spuneam lui Corina ca ar fi frumos sa o vedem pe Madhu beata si pe RK treaz Notiuni - Pagina 10 3494493907 Notiuni - Pagina 10 3494493907

o sa fie cea mai tare faza din serial
Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318 Notiuni - Pagina 10 3573983318
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyDum Feb 03, 2013 11:35 am

http://www.tellytadka.net/telly-tadka-spice/tellytadka-top-5-scenes-week-2/
TellyTadka: TOP 5 SCENES OF THE WEEK.

Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon Pyaar Ka Dard Hai "Meetha Meetha Pyaara Pyaara" Veera - Ek Veer Ki Ardaas (Star Plus - Official) Punar Vivaah Sasural Simar ka
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 EmptyDum Feb 03, 2013 11:45 am

asta este un reportaj de tot cacatu ala oficial conteaza asa ca de asta mi se rupe. :vdfvvv: :vdfvvv:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Notiuni
Sus 
Pagina 10 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Notiuni
» Notiuni
» Notiuni generale
» Promo,stiri si notiuni generale despre serial
» promo, stiri ,notiuni generale despre serial

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Seriale Indiene subtitrate in romana :: Madhubala-Ek ishk ek junoon :: Stiri despre serial-
Mergi direct la: