Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Indian-Serials.com

Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Notiuni

In jos 
+13
angell
Mirela
LadyMaryAnn
Rho
bellissima
madalina_ionela
Miha87
Deyaa
Andrushka
cristynica
Neva.neva
corinagalit
Serenyty26
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyDum Ian 27, 2013 3:25 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyDum Ian 27, 2013 3:26 am

http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-Fun-romance-for-RK-and-Madhubala-in-upcoming-episode/24322

Madhubala ek Ishq ek Junoon: distracție, dragoste pentru RK si Madhubala în episodul următor

Episod viitoare va aduce câteva ori bune și romantică pentru cuplu căsătorit RK (Vivian Dsena) și Madhubala (Drashti Dhami) în Madhubala ek Ishq ek Junoon pe culori.

O dramă de înaltă tensiune a fost observată între RK și Choudhary Balraj (Raj Zutshi) peste Madhubala.

RK salvat Madhubala soția lui din ghearele lui Balraj de către având o lupta mare, fizic cu el.

Madhubala mama lui Padmini (Pallavi Purohit) sa încheiat dramă malefică Balraj prin împușcare-l pentru a salva viața lui Madhubala.

Sfârșitul Balraj Choudhary va aduce în cele din urmă fericire în viețile tuturor.

Acesta a fost văzut că mai devreme RK promis Madhu pentru a începe o viață nouă, după rezolvarea tuturor problemelor de familie ai acestora.

Se aude că atât RK și Madhubala, împreună cu familia lor merge mai departe picnic.

Între timp, iubirea păsări RK si Madhubala va răspândi în jurul lor dragoste
Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

Data de inscriere : 17/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Brasov

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyDum Ian 27, 2013 3:35 am

deci vor urma scene romantice intre porumbeii infragostiti (RK si Madhu)
Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyDum Ian 27, 2013 3:39 am

Neva.neva a scris:
deci vor urma scene romantice intre porumbeii infragostiti (RK si Madhu)
Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145 Notiuni - Pagina 9 3610318145
Notiuni - Pagina 9 1873694525 Notiuni - Pagina 9 1873694525
Sus In jos
Miha87
Membri VIP
Membri VIP
Miha87

Data de inscriere : 18/12/2012

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyDum Ian 27, 2013 4:06 am

Deci acele secvente pe care leam vazut jucand cricket sunt din serial super...
Sa mai inceapa si nitica dragoste si romantism ca drama ne-au aratat destul...
Sus In jos
corinagalit
Admin
Admin
corinagalit

Data de inscriere : 15/12/2012
Localizare : roma italia

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyDum Ian 27, 2013 7:23 am

aveti dreptate sa vina dragostea in madhubala ca vrem sa vedem marea nunta intre ei doi. :fgnx: :fgnx: :fgnx:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyDum Ian 27, 2013 10:43 pm

http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Veteran-Marathi-actors-Vijay-Kadam-Sushma-Bhagwat-in-Madhubala/articleshow/18209091.cms

Veteran Marathi actori Vijay Kadam & Sushma Bhagwat în Madhubala

Culori Madhubala-Ek Ishq Ek Junoon a fost sa scoata unele drame de înaltă tensiune în ultima vreme. Cu toate acestea, se pare ca episoadele viitoare va aduce în unele relief pentru perechea Madhu de plumb (Drashti Dhami) - RK (Vivian Dsena) și a familiilor acestora.

Potrivit unor surse de încredere spectacolul va asista în curând intrări noi care se va adăuga distracție și de emoție la spectacol. Veteran Marathi actori Vijay Kadam și Sushma Bhagwat va intra arată ca un cuplu marathi.

Surse de informare despre faptul că episoadele viitoare va fi plin cu doze mari de dramatism după Padmini (Pallavi Purohit) este arestat pentru uciderea Balraj (Raj Zutshi). Cu toate acestea, Madhu va juca rolul unui salvator si o va salva de la a fost pedepsit de către instanța de judecată. După această tragedie RK întreg va planifica un picnic pentru ambele familii. În plus, în timp ce cuplul de plumb de RK-Madhu sunt pe drumul lor spre locul de picnic vor lua o comandă rapidă și se va merge pe căi greșite în junglă. În cele din urmă, RK-Madhu va ajunge la un sat din Maharashtra și un cuplu Marathi jucat de Vijay Kadam și Bhagwat Sushma le va permite să rămână la locul lor. Aceasta piesa va asista la câteva momente drăguț, amuzant si romantic dintre RK-Madhu.

Atunci când a contactat, Vijay Kadam și Sushma Bhagwat a rămas disponibilă pentru comentarii.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyLun Ian 28, 2013 1:06 am

http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-RK-Vivian-Dsena-and-Madhubalas-romance-in-village/24350#.UQY3UQgg6xk.facebook

Episod viitoare va aduce răsturnări de situație și se transformă foarte interesante în cuplu căsătorit RK (Vivian Dsena) și Madhubala (Drashti Dhami) în Madhubala ek Ishq ek Junoon pe culori.

Balraj Choudhary lui (Raj Zutshi) teroare a termina în cele din urmă în viața RK și Madhubala, după moartea lui Balraj.

Acum, RK si Madhubala va merge mai departe în viața lor.

Acesta va fi demonstrat acum ca RK, Madhubala va merge la un picnic împreună cu alți membri ai familiei.

Între timp, mașina RK va avea unele probleme tehnice.

Scena va primi mai interesant atunci când atât RK si Madhubala va uita drumul lor și va ajunge la un sat.

În sat, nimeni nu știe cum RK superstar, care va fi aduce o nouă întorsătură pentru RK si Madhubala.

RK si Madhubala se va deplasa, de asemenea, pe un car cu boi și va trebui romantism in stil unic

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyLun Ian 28, 2013 10:51 am

Drashti Dhami lets her hair down...parties her heart out..as seen in this picture
[URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/803/group0020.jpg/]Notiuni - Pagina 9 Group0020lor=red] Drashti Dhami este o doamnă frumoasă, frumoasă și o actriță superbă. Nu este o iotă de îndoială cu privire la aceasta. Ca Madhu în Madhubala Colors ', ea a fost înjunghiat inimile telespectatorilor cu interpretarea ei pătrunzător și precisă.

Ea lucrează foarte greu și atunci când binecuvantat cu ore pe îndelete, îi place să partid greu. Și nu este oare bine să vedem Drashti lase părul în jos și se distrează? Bineinteles ca da.

Și acum trebuie doar să verificați pic mai sus. Ce putem vedea? Ei bine, Drashti cu un timp de gală cu cei dragi. Nu este uimitor să vezi bahu preferat de televiziune într-un avatar cu totul alta? Tu pariu!

Se pare că această imagine a fost luată atunci când ea a fost o petrecere cu familia și prietenii recent. Drashti pare să fie în spirite înalte în timp ce jucați un joc distractiv de adevăr și Dare (aparent). Ne întrebăm ce secrete întunecate ți-a evidențiat? (cadou Wink).

Oameni buni ... aici ne-ar dori să menționez faptul că Drashti este o ființă umană și superbă pic este reflexivă a spiritului singurul partid. Ne-ar dori cititorii să nu pentru a intra în conotații diferite.

Am încercat să vă stea în legătura cu Drashti și chiar a scăzut un mesaj de tip text, dar ea a ales sa nu comenteze.

Bucurați-vă de lectură Tellychakkar.com!

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyLun Ian 28, 2013 10:57 am

Padmini în spatele gratiilor în Madhubala
Madhu susține mama ei si se lupta pentru cauțiune ei în Madhubala: Ek Ishq Ek Junoon ..

Notiuni - Pagina 9 2000732bzwttws

După cum se vede în episoadele anterioare, care RK încearcă să salveze de la Madhubala Balraj. În episodul din seara asta vom vedea Balraj este împușcat de Padmini și el moare.

În episodul viitoare a show-vom vedea Padmini este pus în spatele gratiilor pentru uciderea Balraj. Madhu susține mama ei în instanța de judecată și încearcă să dovedească nevinovat ei. Ea reușește să dovedească mama ei nevinovat și, prin urmare Padmini este eliberat din închisoare.

După această secvență, vom vedea că se căsătorește cu Malik Padmini.

Nu ratați pentru a viziona acest episod interesant de Madhubala: Ek Ishq Ek Junoon.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyLun Ian 28, 2013 10:58 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyLun Ian 28, 2013 10:59 am

2 NEW ENTRIES & ROMANCE in Rk's Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Telebuzz întotdeauna vrea să păstreze fanii nostri fericit și, astfel, ne intoarcem cu toate cele mai recente actualizări ale dvs. foarte proprii favorit arată Madhubala Ek Ishq Ek Junoon. Ei bine, spectacolul a fost sa scoata unele drame de înaltă tensiune în ultima vreme. Cu toate acestea, episoadele viitoare va aduce în unele scutire pentru Rk Madhu și familiile lor. Potrivit surselor noastre de încredere, spectacolul va asista în curând două intrări noi, care se va adăuga distracție și de emoție la spectacol.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyLun Ian 28, 2013 11:02 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyLun Ian 28, 2013 1:05 pm

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyMar Ian 29, 2013 10:56 am

Notiuni - Pagina 9 53067636706251005899712

Madhu să danseze la "Bindiya Chamkegi de adițional Madhubala adițional Ishq Junoon

"Dragostea e în aer" în culori "Adăugați Madhubala Adăugați Ishq Junoon (produs de Nautanki telefilmele și Films BAG) între RK (Vivian Dsena) și Madhu (Drasht Dhami). O anumită secțiune a mass-media a raportat deja cu privire la RK si Madhu am pierdut in jungla in timp ce acestea sunt pe cale de a fața locului picnic lor. Ei sunt forțați să-și petreacă noaptea în pădure deoarece acestea nu pot ajunge la familia lor din cauza unor probleme de rețea.

Cu o ambianță perfectă stabilit pentru dragoste, ceea ce va telespectatorii ajunge pentru a vedea aici? Am auzit că într-un stil tipic sat RK și Madhu va fi vazut face treburile lor, cu alimente de gătit Madhu pentru RK RK si mulsul vacilor, etc

În mijlocul acestui, RK si Madhu va întâlni o pereche de marathi în care doamna este un mare fan și-a Rajesh Khanna cusute haine pentru ea, care este acum similar cu cel din numărul Mumtaz populară "Bindiya Chamkegi". Madhu va ajunge să poarte tinuta si va dansa pe RK același număr de Rajesh Khanna, Mumtaz Romancing cu fiecare configurare în localitate.

Ca și raportate de către mass-media, veteranul Marathi Marathi actori Vijay Kadam și Sushma Bhagwat va juca cuplu.

Am încercat contactarea Drasht Dhami, dar ea a rămas disponibilă.

Se pregătesc pentru această piesă romantică în Madhubala.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyMar Ian 29, 2013 11:21 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyMar Ian 29, 2013 11:23 am

Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon Madhubala Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon (Drashti Dhami and Vivian Dsena)

http://www.tellytadka.net/tellywood-bytes/articles/tt-poll-majority-madhubalaeiej-fans-vote-favor-world-cinema-theme/
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyMar Ian 29, 2013 11:24 am

Sus In jos
Neva.neva
Traducatori
Traducatori
Neva.neva

Data de inscriere : 17/12/2012
Localizare : Brasov

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyMar Ian 29, 2013 11:34 am

Ana, draga mea, iar nu putem vota decat o singura data?

Notiuni - Pagina 9 4221777336 Notiuni - Pagina 9 4221777336 Notiuni - Pagina 9 4221777336 Notiuni - Pagina 9 4221777336
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyMar Ian 29, 2013 12:00 pm

Neva.neva a scris:
Ana, draga mea, iar nu putem vota decat o singura data?

Notiuni - Pagina 9 4221777336 Notiuni - Pagina 9 4221777336 Notiuni - Pagina 9 4221777336 Notiuni - Pagina 9 4221777336
da,decat o singura data putem vota
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: *Drashti Dhami* Drashti Dhami SBB Segment 28/01/2013   Notiuni - Pagina 9 EmptyMar Ian 29, 2013 12:26 pm

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: *Drashti Dhami* DD on the sets of Nach Baliye 5    Notiuni - Pagina 9 EmptyMier Ian 30, 2013 11:50 am

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyMier Ian 30, 2013 11:55 am

What brings Drashti Dhami on the sets of Nach Baliye 5?
Notiuni - Pagina 9 Drashtidhamipost1359542

While tarot card reader and TV celebrity Munisha Khutwani is coming to support Karan Mehra and Nisha Rawal on the sets of Star Plus' Nach Baliye season 5, we have one more TV star making her way on the show.

Well, it's none other than the gorgeous Drashti Dhami aka Madhu of Colors' Madhubala-Ek Ishq Ek Junoon. Wondering what brings her there? Well, Drashti was there to render her support to Suhasi Dhami and Jaisheel Dhami as she is the younger sister of Jaisheel.

Thus being a good sister, she will be there on the show to cheer for her bhaiya and bhabhi. Wow! Nach Baliye 5 is surely going to bring in more exciting surprises for all!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 EmptyMier Ian 30, 2013 12:25 pm

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Madhu & RK'S VILLAGE ROMANCE in Madhubala Ek Ishq Ek Junoon 30th Jan   Notiuni - Pagina 9 EmptyMier Ian 30, 2013 12:39 pm

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: [SBB] 31st January - Drashti Dhami and Vivian Dsena - Jungle Masti   Notiuni - Pagina 9 EmptyJoi Ian 31, 2013 1:33 pm

Notiuni - Pagina 9 3573983318 Notiuni - Pagina 9 3573983318 Notiuni - Pagina 9 3573983318
Sbb 31st Jan 2013

RK's car breaks down ; something goes wrong with engine .... RK goes to inspect & the engine being warm fuzzes out smoke on RK's face ! Madhu giggles seeing RK's blotched face :P she tries to take snap n RK seeing biwi smiling puts some black carbon on her face as well ... both start laughing ...

Meanwhile some kids passing by sees RK & offers him & Madhu ride in their bullock cart ....

Off-screen :

Drashti ~ Yes our car breaks down & RK being RK tries to take shortcut ; some kids see us & offers us lift to their village

Vivian ~ Yeah car breaks down and RK gets inked with carbon and when he sees Madhu giggling he decides to teach her a lesson & puts the same black color on her :P
Sus In jos
Continut sponsorizat

Notiuni - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Notiuni   Notiuni - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Notiuni
Sus 
Pagina 9 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Notiuni
» Notiuni
» Notiuni generale
» Promo,stiri si notiuni generale despre serial
» promo, stiri ,notiuni generale despre serial

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Indian-Serials.com :: Seriale Indiene subtitrate in romana :: Madhubala-Ek ishk ek junoon :: Stiri despre serial-
Mergi direct la: