Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Bine ati venit pe Indian Serials. Acest forum va ofera diferite seriale indiene subtitrate pe care le puteti viziona si sa discutati pe seama acestora. De asemenea veti gasi si diferite activitati cu care va puteti petrece timpul si sa va distrati
Pentru a vedea forumul in intregime va rugam sa va inregistrati/conectati
Indian-Serials.com
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Indian-Serials.com
Aici puteti viziona cele mai noi si de succes Seriale indiene subitatrate in limba romana si in format HD
draga mea corinagalit imi pare foarte rau ca te supara adevarul dar el este un criminal l-a amenintat pe iubirea mae cu pistolul ca alceva nu stie decat violenta pt mine este un cocosat cu sprancene stufoase
unde-l vezi tu criminal sultan emult mai frumos decat rk un betiv notoriu siun pshiopat
nu are rost nitu sa te superi.cum e vb aia bate toaca la urechea surdului...as vrea totusi sa va intreb ceva fetelor.voua v-ar placea sa fiti maltratate si injosite in ultimul hal de barbatul pe care il iubiti?
costearamona Membrii VIP Premium
Du-te de aici ca era sa cad de pe pat cand am vazut...esti nebuna... Chiar daca sunt fan RK, tre' sa recunosc ca poza e bestiala de funny...cica asa e rk, cracanat ca gaina asta despuiata, ha???
dil3mma Membri VIP
Mesaje : 510 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 34 Localizare : Genova
draga mea corinagalit imi pare foarte rau ca te supara adevarul dar el este un criminal l-a amenintat pe iubirea mae cu pistolul ca alceva nu stie decat violenta pt mine este un cocosat cu sprancene stufoase
Valeeeeeeeeeeu, ajutoooooor...auzi cocosat cu sprancene stufoase..ma duc la nebuni
dil3mma Membri VIP
AAAAAAAAAAAAaaaaaaaa, acum in sfarsit pot sa spun si eu: Neata.... Sa nu mai ziceti la nimeni ca azi am tras chiulul la munca...Mi-am mintit sefa ca ma doare burta de la menstruatie (care nici nu mi-a venit INCA) si ca nu pot sa vin la munca...asa ca azi imi fac de cap cu RK...si apropo, Cori...sa vezi ce bataie la bucute iti dau eu tie pana ti le inrosesc, daca mai zici ca sultancele sunt peste rk-iste...Diseara parapad fac pe forum...Toata noaptea stau la scandal..
idike Membri VIP
Si eu draga mea . Buna dimineata Nitu. Ma duc sa ma culc un pic ,ne auzim diseara.
dil3mma Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 1:30 am
Am murit de ras pana acum. M-am dus pe site la tancul ala care fura serialele de aici si am facut caterinca de el, ca e atat de fraier incat nici sa fure nu stie. E hot varza... Prostul habar nu are ca face spam singur la alt site cu subtitrarea voastra, doar scrie clar adresa site-ului de aici la subtitrare si el le pune pe site la el. Ar trebui sa ii multumim la fraier, ca ne face o favoare, asa poate mai vine de la el oameni aici, ca oricum ala vrea bani pe seriale cu munca voastra...Mare e gradina Domnului...Dar i-am zis eu cate mi-a venit la gura. :cse:
Lucica10
Mesaje : 20 Data de inscriere : 22/12/2012 Localizare : RMNICU VALCEA
Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 2:01 am
BUNA BUNA BUNA TUTUROR MAI DAR CE SULTAN FRUMOS NE-ATI ADUS
cosmina Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 8:11 am
buna fetele ce faceti eu acum am gasit putin timp sa intru ...maine din nou la sc ofof ...apropo sper ca zvonurile ca rk iese din serial sa fie false ca daca madhu ramane cu sultanu eu nu ma mai uit
Deyaa Membru Vip GOLD
Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 8:11 am
Buna cosmina...sunt false..nu pleaca vivian nicaieri.
cosmina Membri VIP
Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 8:14 am
Deyaa a scris:
Buna cosmina...sunt false..nu pleaca vivian nicaieri.
aha m'am mai linistit
Deyaa Membru Vip GOLD
Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 8:14 am