| Discutii serial 19 | |
|
+22Lucica10 idike adryana tanya_costinela angell csakvary123 Ra7uca cristynica Miha87 Mihaela Mirela LadyMaryAnn alinabv DinaO Nitu corinagalit Rho costearamona Deyaa luminitacosconea Neva.neva dil3mma 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 8:14 am | |
| e bine | |
|
| |
cosmina Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 8:22 am | |
| e cam liniste pe site la ora asta | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 8:23 am | |
| la ora asta da...fetele sunt la scoala/servici | |
|
| |
Rho Membri VIP
Mesaje : 845 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 60 Localizare : Porlezza, Como, Italia
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 9:00 am | |
| buna fetele :xcv: :xcv: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 9:57 am | |
| buna seara fetelor,ce faceti? |
|
| |
costearamona Membrii VIP Premium
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:03 am | |
| Am si eu ceva de spus. Unele fete s-au suparat ca au fost facute niste poze cu Sultan modificate intr-un fel anume si ca il facem pupaza. In primul rand,daca vreti ca noi sa nu-l mai facem pe Sultan pupaza sau mai stiu eu cum,incetati si voi sa modificati poze cu RK ca pui si ca mai stiu eu ce. In al doilea rand,ni s-a spus ca ne-am luat nasu la purtare.Da poate noi ne-am luat nasul la purtare,dar asta s-a intamplat datorita voua. Atata timp cat voi jigniti actorul nostru pe care il preferam si nu zicem nimic este bine. Dar cand noi il jignim pe Sultan ne trezim ca unele fete se supara. Ori incetam ambele gasti sa nu mai modificam poze fie cu RK,fie cu Sultan,pentru ca la niciuna din noi nu ne convine. Si incetand nu ne mai suparam unele pe altele. Ori daca o continuam asa,o sa o continuam mult si bine si asa ne vom supara una pe alta pt aceste lucruri minuscule. Si ca CONCLUZIE(AICI MA REFER LA MINE) asa cum s-a spus ca unele fete si-au luat nasul la puratare. pot spune ca eu in principal poate mi-am luat nasul la purtare,pt ca voi m-ati facut sa fac asa ceva. pana acum eu si celelalte fete am tacut si nu am zis nimic. insa eu de acum inainte nu voi mai tacea din gura,ca dupa cum se vede nu fac bine ca tac din gura |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:04 am | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:12 am | |
| P.S: si inca ceva,am fost intrebate de multe ori daca am putea trai cu cineva ca RK. daca stau si iau povestea filmului ca realitate,ca si cum ar fi adevarat..as ajunge sa zic ca imi vine sa fac nu stiu ce. atata timp cat nu iau ca o realitate ceea ce se intampla,nimeni nu are ce sa-mi zica. si la intrebarea ca daca as putea trai cu un barbat ca RK,pot spuna si Da si Nu,dar am si niste motive. oricum acum nu vreau sa ma justific in fata nimanui de ce as spune Da sau Nu. |
|
| |
Rho Membri VIP
Mesaje : 845 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 60 Localizare : Porlezza, Como, Italia
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:26 am | |
| | |
|
| |
Rho Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:27 am | |
| ana scumpa de ce esti suparata? | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:30 am | |
| buna Rho. poi pot sa spun ca nu sunt chiar suparata. insa am aflat ca unele fete s-au suparat ca noi l-am facut pe Sultan pupaza si ca ne-am luat nasu la Purtare. si acum vreau sa ajungem la un compromis sa spun asa. ca altfel ne vom supara mereu unele pe altele |
|
| |
Rho Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:34 am | |
| asta asa...... e nui mai frumos sa petrecem noi in seara asta pasnice fara jicniri ca actori aia dupa ce filmeaza iau masa impreuna si sunt amici iar aici la noi se strica aceasta prietenie frumoasa ce sa legat pe forum | |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:45 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:46 am | |
| - Rho a scris:
- asta asa...... e nui mai frumos sa petrecem noi in seara asta pasnice fara jicniri ca actori aia dupa ce filmeaza iau masa impreuna si sunt amici iar aici la noi se strica aceasta prietenie frumoasa ce sa legat pe forum
da Rho ai dreptate. dar acum sa vad daca toti sunt la fel ca tine |
|
| |
Deyaa Membru Vip GOLD
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:47 am | |
| Ce faceti??? | |
|
| |
DinaO Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:47 am | |
| - anamaria a scris:
- Am si eu ceva de spus.
Unele fete s-au suparat ca au fost facute niste poze cu Sultan modificate intr-un fel anume si ca il facem pupaza. In primul rand,daca vreti ca noi sa nu-l mai facem pe Sultan pupaza sau mai stiu eu cum,incetati si voi sa modificati poze cu RK ca pui si ca mai stiu eu ce. In al doilea rand,ni s-a spus ca ne-am luat nasu la purtare.Da poate noi ne-am luat nasul la purtare,dar asta s-a intamplat datorita voua. Atata timp cat voi jigniti actorul nostru pe care il preferam si nu zicem nimic este bine. Dar cand noi il jignim pe Sultan ne trezim ca unele fete se supara. Ori incetam ambele gasti sa nu mai modificam poze fie cu RK,fie cu Sultan,pentru ca la niciuna din noi nu ne convine. Si incetand nu ne mai suparam unele pe altele. Ori daca o continuam asa,o sa o continuam mult si bine si asa ne vom supara una pe alta pt aceste lucruri minuscule. Si ca CONCLUZIE(AICI MA REFER LA MINE) asa cum s-a spus ca unele fete si-au luat nasul la puratare. pot spune ca eu in principal poate mi-am luat nasul la purtare,pt ca voi m-ati facut sa fac asa ceva. pana acum eu si celelalte fete am tacut si nu am zis nimic. insa eu de acum inainte nu voi mai tacea din gura,ca dupa cum se vede nu fac bine ca tac din gura Ana nu e vb de poze sau de comentariile voastre despre sultan.Chiar nu ma doare capul de asa ceva.Si nu mai spune ca voi ati tacut si n-ati zis nimic pentru ca ati zis si prea multe.Oricum tu nu erai aseara deci nu era vb nicidecum despre tine.E vb ca voi atunci cand apare pe forum o noua rk-ista si va da aripi cam uitati de cei 7 ani de-acasa.Ne jigniti pe noi nu personajele din film.Eu daca nu eram provocata nu postam pozele alea.Din partea mea postati ce vreti daca va permite corina.Si scrieti ce vreti.Eu atat am avut de zis.Oricum nu o sa va mai deranjez cu prezenta mea.Faceti ce vreti. | |
|
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:49 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:53 am | |
| - DinaO a scris:
- anamaria a scris:
- Am si eu ceva de spus.
Unele fete s-au suparat ca au fost facute niste poze cu Sultan modificate intr-un fel anume si ca il facem pupaza. In primul rand,daca vreti ca noi sa nu-l mai facem pe Sultan pupaza sau mai stiu eu cum,incetati si voi sa modificati poze cu RK ca pui si ca mai stiu eu ce. In al doilea rand,ni s-a spus ca ne-am luat nasu la purtare.Da poate noi ne-am luat nasul la purtare,dar asta s-a intamplat datorita voua. Atata timp cat voi jigniti actorul nostru pe care il preferam si nu zicem nimic este bine. Dar cand noi il jignim pe Sultan ne trezim ca unele fete se supara. Ori incetam ambele gasti sa nu mai modificam poze fie cu RK,fie cu Sultan,pentru ca la niciuna din noi nu ne convine. Si incetand nu ne mai suparam unele pe altele. Ori daca o continuam asa,o sa o continuam mult si bine si asa ne vom supara una pe alta pt aceste lucruri minuscule. Si ca CONCLUZIE(AICI MA REFER LA MINE) asa cum s-a spus ca unele fete si-au luat nasul la puratare. pot spune ca eu in principal poate mi-am luat nasul la purtare,pt ca voi m-ati facut sa fac asa ceva. pana acum eu si celelalte fete am tacut si nu am zis nimic. insa eu de acum inainte nu voi mai tacea din gura,ca dupa cum se vede nu fac bine ca tac din gura Ana nu e vb de poze sau de comentariile voastre despre sultan.Chiar nu ma doare capul de asa ceva.Si nu mai spune ca voi ati tacut si n-ati zis nimic pentru ca ati zis si prea multe.Oricum tu nu erai aseara deci nu era vb nicidecum despre tine.E vb ca voi atunci cand apare pe forum o noua rk-ista si va da aripi cam uitati de cei 7 ani de-acasa.Ne jigniti pe noi nu personajele din film.Eu daca nu eram provocata nu postam pozele alea.Din partea mea postati ce vreti daca va permite corina.Si scrieti ce vreti.Eu atat am avut de zis.Oricum nu o sa va mai deranjez cu prezenta mea.Faceti ce vreti. Dina eu nu stiu daca mi-am uitat cei 7 ani de acasa vreodata,si mai mult aici. nu stiu daca am jignit pe cineva intentionat sau neintentionat. si pe tine cel mult eu te respect foarte mult,si asta cred ca o stii si tu. chiar si pe celelalte le respect. si sincer cei 7 ani de acasa ii am mereu cu mine,pt ca niciodata nu mi-a placut sa jignesc pe cineva,mai ales pt un film sau pt un actor |
|
| |
alinabv Traducatori
Mesaje : 155 Data de inscriere : 09/04/2013 Varsta : 32 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:54 am | |
| buna fetelor...ce e cu nelinistea asta pe aici??..era vb k glumim intre noi..dc o luati in serios acum..fie k e rk fie k e sultan noi suntem o fam si chiar dak nu sunt de ft mult timp pe forum am prins drag de aceasta fam :ppp:
Ultima editare efectuata de catre alinabv in Vin Apr 19, 2013 10:57 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 10:55 am | |
| |
|
| |
Mirela Traducatori
Mesaje : 5752 Data de inscriere : 18/12/2012 Varsta : 29 Localizare : Targoviste
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 11:00 am | |
| - DinaO a scris:
- anamaria a scris:
- Am si eu ceva de spus.
Unele fete s-au suparat ca au fost facute niste poze cu Sultan modificate intr-un fel anume si ca il facem pupaza. In primul rand,daca vreti ca noi sa nu-l mai facem pe Sultan pupaza sau mai stiu eu cum,incetati si voi sa modificati poze cu RK ca pui si ca mai stiu eu ce. In al doilea rand,ni s-a spus ca ne-am luat nasu la purtare.Da poate noi ne-am luat nasul la purtare,dar asta s-a intamplat datorita voua. Atata timp cat voi jigniti actorul nostru pe care il preferam si nu zicem nimic este bine. Dar cand noi il jignim pe Sultan ne trezim ca unele fete se supara. Ori incetam ambele gasti sa nu mai modificam poze fie cu RK,fie cu Sultan,pentru ca la niciuna din noi nu ne convine. Si incetand nu ne mai suparam unele pe altele. Ori daca o continuam asa,o sa o continuam mult si bine si asa ne vom supara una pe alta pt aceste lucruri minuscule. Si ca CONCLUZIE(AICI MA REFER LA MINE) asa cum s-a spus ca unele fete si-au luat nasul la puratare. pot spune ca eu in principal poate mi-am luat nasul la purtare,pt ca voi m-ati facut sa fac asa ceva. pana acum eu si celelalte fete am tacut si nu am zis nimic. insa eu de acum inainte nu voi mai tacea din gura,ca dupa cum se vede nu fac bine ca tac din gura Ana nu e vb de poze sau de comentariile voastre despre sultan.Chiar nu ma doare capul de asa ceva.Si nu mai spune ca voi ati tacut si n-ati zis nimic pentru ca ati zis si prea multe.Oricum tu nu erai aseara deci nu era vb nicidecum despre tine.E vb ca voi atunci cand apare pe forum o noua rk-ista si va da aripi cam uitati de cei 7 ani de-acasa.Ne jigniti pe noi nu personajele din film.Eu daca nu eram provocata nu postam pozele alea.Din partea mea postati ce vreti daca va permite corina.Si scrieti ce vreti.Eu atat am avut de zis.Oricum nu o sa va mai deranjez cu prezenta mea.Faceti ce vreti. eu nu cred ca am jignit pe cineva si nici nu mi.am uitat cei 7 ani de acasa nu.mi sta in fire sa jignesc nu.mi place acest lucru ce am zis a fost strict legat de personaje nu de voi si daca tu consideri ca te.am jignit cu ceva imi cer scuze | |
|
| |
alinabv Traducatori
Mesaje : 155 Data de inscriere : 09/04/2013 Varsta : 32 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 11:01 am | |
| | |
|
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 11:02 am | |
| | |
|
| |
Mirela Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 19 Vin Apr 19, 2013 11:08 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 19 | |
| |
|
| |
| Discutii serial 19 | |
|