| Discutii serial 1 | |
|
+13Emanuela _Dumitru Rho bellissima Serenyty26 Miha87 angell Deyaa DinaO MICHAELA HADTJICHISTODOUL cristynica luminitacosconea Neva.neva corinagalit 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:25 am | |
| - Neva.neva a scris:
- ana ... vrei sa vi si tu cu noi in India ..... le dam o lectie la indiencele alea mironosite ..... :lol!:
vin cu cea mai mare placere |
|
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:26 am | |
| deci ... ma gandeam sa-i gaseasca producatorii show-lui si lui trishna un sot ... poate ii trece supararea.... | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:26 am | |
| - Neva.neva a scris:
- deci ... ma gandeam sa-i gaseasca producatorii show-lui si lui trishna un sot ... poate ii trece supararea....
da ar fi frumos,dar sa-i gaseasca unul la fel ca ea,cu figuri dintr-alea de-ale ei |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:27 am | |
| oare ce va mai unelti deepali impotriva lui madhu ... ca si ea e roasa rau de gelozie .... ???? | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:28 am | |
| - anamaria a scris:
- Neva.neva a scris:
- deci ... ma gandeam sa-i gaseasca producatorii show-lui si lui trishna un sot ... poate ii trece supararea....
da ar fi frumos,dar sa-i gaseasca unul la fel ca ea,cu figuri dintr-alea de-ale ei pai ... asa sunt astia cu fumuri in cap .... nu mai vad de atata fum :lol!: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:29 am | |
| - Neva.neva a scris:
- oare ce va mai unelti deepali impotriva lui madhu ... ca si ea e roasa rau de gelozie .... ????
poi din cauza lui Deepali se cearta Madhu cu RK,ca nu mai ea il provoaca pe RK sa vorbeasca despre faptul ca i-a zis ca o sa-i dovedeasca ca Madhu il iubeste pe omul din el nu pe Superstarul |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:31 am | |
| - anamaria a scris:
- Neva.neva a scris:
- oare ce va mai unelti deepali impotriva lui madhu ... ca si ea e roasa rau de gelozie .... ????
poi din cauza lui Deepali se cearta Madhu cu RK,ca nu mai ea il provoaca pe RK sa vorbeasca despre faptul ca i-a zis ca o sa-i dovedeasca ca Madhu il iubeste pe omul din el nu pe Superstarul aha ... eu am crezut ca madhu si rk au depasit momentul ala ..... si ca au incredere in dragostea lor .... deci iar isi baga vipera coada ...... of of :fds: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:34 am | |
| - Neva.neva a scris:
- anamaria a scris:
- Neva.neva a scris:
poi din cauza lui Deepali se cearta Madhu cu RK,ca nu mai ea il provoaca pe RK sa vorbeasca despre faptul ca i-a zis ca o sa-i dovedeasca ca Madhu il iubeste pe omul din el nu pe Superstarul aha ... eu am crezut ca madhu si rk au depasit momentul ala ..... si ca au incredere in dragostea lor .... deci iar isi baga vipera coada ...... of of :fds: din pacate Madhu iarasi se lasa ranita din cauza lui Deepali |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:35 am | |
| ana .... am citit ce a declarat balena despre relatia :sed: ei cu vivian ... incredibil .... ea se crede cea matura si pe el il face copilaros .... pai asta declara un om care se vrea matur .... | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:36 am | |
| indiencele astea cand se marita se prostesc rau de tot :sed: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:38 am | |
| - Neva.neva a scris:
- ana .... am citit ce a declarat balena despre relatia :sed: ei cu vivian ... incredibil .... ea se crede cea matura si pe el il face copilaros .... pai asta declara un om care se vrea matur ....
poi ce sa faca si ea,trebuie sa se laude pe ea nu pe partenerul ei |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:42 am | |
| - anamaria a scris:
- Neva.neva a scris:
- ana .... am citit ce a declarat balena despre relatia :sed: ei cu vivian ... incredibil .... ea se crede cea matura si pe el il face copilaros .... pai asta declara un om care se vrea matur ....
poi ce sa faca si ea,trebuie sa se laude pe ea nu pe partenerul ei ai dreptate ana.... ca pe ea nu o lauda nimeni .... pe cand pe vivian .... of doamne .... de ce se insoara? cand spune-ati ca e nunta ? luni? .... pai astia fac nuntile in timpul saptamanii? :efw: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:46 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:49 am | |
| eu daca eram in locul lui si aveam 25 de ani nu ma insuram acuma |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:56 am | |
| hahahhahaha iubitele mele sunteti in doliu pt rk ca se insoara cu balena aia inutila .asa au noroc cate unele ii leaga prin cine stie ce vraji de nu mai vad aia nimic in fata lor. :vdfvvv: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:57 am | |
| stai sa vezi cand o sa se maturizeze ( pe la 40 de ani- varsta critica la barbati) ce rau o sa-i para ca a sarit in prima "caruta ".... | |
|
| |
corinagalit Admin
Mesaje : 27851 Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 49 Localizare : roma italia
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:58 am | |
| | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:58 am | |
| da ... cori ... doliu e putin spus ..... :sed: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:59 am | |
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 5:59 am | |
| - corinagalit a scris:
- hahahhahaha iubitele mele sunteti in doliu pt rk ca se insoara cu balena aia inutila .asa au noroc cate unele ii leaga prin cine stie ce vraji de nu mai vad aia nimic in fata lor. :vdfvvv:
da mami suntem in doliu |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 6:00 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 6:02 am | |
| sper ca acum ca se insoara,sa nu vina cu fite de barbat casatorit si sa fie distanta in film de DD cum era la inceput |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 6:06 am | |
| Neva eu am plecat sa fac baita,vorbim dupa. Te pup :gggg: |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 9:01 am | |
| Fetele soc mare il asteapta pe Balraj in episodul de luni. Ii vede pe toti,pe Malik,pe Padmini,pe Rk,pe Madhu,pe Roma so pe Trishna. Si isi da seama ca Madhu este sotia lui RK si fiica lui |
|
| |
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 10:35 am | |
| - anamaria a scris:
- sper ca acum ca se insoara,sa nu vina cu fite de barbat casatorit si sa fie distanta in film de DD cum era la inceput
apoi sper din suflet ca nu va fi asa .... ca atunci nu-mi va mai place de el...... :qqqqq: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 1 | |
| |
|
| |
| Discutii serial 1 | |
|