| Discutii serial 1 | |
|
+13Emanuela _Dumitru Rho bellissima Serenyty26 Miha87 angell Deyaa DinaO MICHAELA HADTJICHISTODOUL cristynica luminitacosconea Neva.neva corinagalit 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Neva.neva Traducatori
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 10:35 am | |
| - anamaria a scris:
- sper ca acum ca se insoara,sa nu vina cu fite de barbat casatorit si sa fie distanta in film de DD cum era la inceput
apoi sper din suflet ca nu va fi asa .... ca atunci nu-mi va mai place de el...... :qqqqq: | |
|
| |
Neva.neva Traducatori
Mesaje : 2323 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 49 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 10:37 am | |
| - anamaria a scris:
- Fetele soc mare il asteapta pe Balraj in episodul de luni.
Ii vede pe toti,pe Malik,pe Padmini,pe Rk,pe Madhu,pe Roma so pe Trishna. Si isi da seama ca Madhu este sotia lui RK si fiica lui ana ... mai bine murea din soc ... decat sa le faca greutati la toti..... doamne scarbos personaj .... :sed: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 11:43 am | |
| |
|
| |
cristynica Membri VIP
Mesaje : 1050 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 44 Localizare : Madrid
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 11:47 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 11:49 am | |
| |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 11:50 am | |
| nu mai fiti suparate ptr nunta lui RK sa speram ca nu o sa schimbe balena sa faca si ea ca cea a lui Gurmet sa fie plina de fite :qqqqq: | |
|
| |
cristynica Membri VIP
| |
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 11:55 am | |
| |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 11:58 am | |
| acum sa vezi drama in serial dar mai ales sa vedem ce fac ei dupa ce aude madhu conversatia dintre rk si vrajitoarea de DIPS | |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:00 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:05 pm | |
| |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:05 pm | |
| am vazut poza este un Nenorocit trebuia sa fi facut stop cardiac cand le-a revazut | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:06 pm | |
| - cristynica a scris:
- acum sa vezi drama in serial dar mai ales sa vedem ce fac ei dupa ce aude madhu conversatia dintre rk si vrajitoarea de DIPS
da asta ma intereseaza mai mult,oare se despart??? |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:06 pm | |
| - cristynica a scris:
- am vazut poza este un Nenorocit trebuia sa fi facut stop cardiac cand le-a revazut
asa spuneam si eu,s-a intors sa le faca rau,dar oare o sa le impuste,sau apare Malik sau RK |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:10 pm | |
| - anamaria a scris:
- cristynica a scris:
- acum sa vezi drama in serial dar mai ales sa vedem ce fac ei dupa ce aude madhu conversatia dintre rk si vrajitoarea de DIPS
da asta ma intereseaza mai mult,oare se despart??? eu sper sa nu se desparta dar nicodata nu se stie cu scenaristi indieni ca le plac asa de mult drama si noi ne-am obisnut cu asa ca daca nu are drama nu ne place serialul :fgnsf: | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:13 pm | |
| - cristynica a scris:
- anamaria a scris:
- cristynica a scris:
da asta ma intereseaza mai mult,oare se despart??? eu sper sa nu se desparta dar nicodata nu se stie cu scenaristi indieni ca le plac asa de mult drama si noi ne-am obisnut cu asa ca daca nu are drama nu ne place serialul :fgnsf: ai dreptate. episodul din seara asta l-ai vazut??? |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:14 pm | |
| - anamaria a scris:
- cristynica a scris:
- am vazut poza este un Nenorocit trebuia sa fi facut stop cardiac cand le-a revazut
asa spuneam si eu,s-a intors sa le faca rau,dar oare o sa le impuste,sau apare Malik sau RK pai o mica scena m creat in capul meu si cred ca le impusca patmini scapa mai usor si madhu este cea mai grav ranita si atunci sa sufere si RK un pic sau sa apara Malik sau Rk si sa le salveze ot ce este posibil oricum o sa ne tina cu sufletul la gura si in mult suspans | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:16 pm | |
| - cristynica a scris:
- anamaria a scris:
- cristynica a scris:
asa spuneam si eu,s-a intors sa le faca rau,dar oare o sa le impuste,sau apare Malik sau RK pai o mica scena m creat in capul meu si cred ca le impusca patmini scapa mai usor si madhu este cea mai grav ranita si atunci sa sufere si RK un pic sau sa apara Malik sau Rk si sa le salveze ot ce este posibil oricum o sa ne tina cu sufletul la gura si in mult suspans imi place ideea ta de a o impusca pe Madhu mai grava si sa sufere RK putin |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:17 pm | |
| da l-am vazut in mare astept subtitrat ca sa inteleg mai bn dar mi-a placut scena dintre RK si Madhu | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:18 pm | |
| - cristynica a scris:
- da l-am vazut in mare astept subtitrat ca sa inteleg mai bn
dar mi-a placut scena dintre RK si Madhu aia a fost cea mai tare |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:20 pm | |
| dar a fost comica si faza aia cu Roma cand ii explica RK despre ce este vorba si cum a fost el palmuit. Si faza cand ii zice RK lui Malik sa nu o opreasca pe Padmini din eprimarea sentimentelor,ca dupa va fi nevoit sa auda totul de la capat din nou. Ca asa sunt obisnuite femeile din casa lor |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:30 pm | |
| - anamaria a scris:
- dar a fost comica si faza aia cu Roma cand ii explica RK despre ce este vorba si cum a fost el palmuit.
Si faza cand ii zice RK lui Malik sa nu o opreasca pe Padmini din eprimarea sentimentelor,ca dupa va fi nevoit sa auda totul de la capat din nou. Ca asa sunt obisnuite femeile din casa lor deci este super tare ep din ce povestesti tu abia astept sa i-l vad subtitrat | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:37 pm | |
| - cristynica a scris:
- anamaria a scris:
- dar a fost comica si faza aia cu Roma cand ii explica RK despre ce este vorba si cum a fost el palmuit.
Si faza cand ii zice RK lui Malik sa nu o opreasca pe Padmini din eprimarea sentimentelor,ca dupa va fi nevoit sa auda totul de la capat din nou. Ca asa sunt obisnuite femeile din casa lor deci este super tare ep din ce povestesti tu abia astept sa i-l vad subtitrat da a fost super episodul |
|
| |
cristynica Membri VIP
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:38 pm | |
| poate apar noi sti despre serial sa vedem ce o sa se intample | |
|
| |
Rho Membri VIP
Mesaje : 845 Data de inscriere : 17/12/2012 Varsta : 60 Localizare : Porlezza, Como, Italia
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:39 pm | |
| ana tia placut palma ce ia dato lui Rk?
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii serial 1 Sam Ian 05, 2013 12:41 pm | |
| - Rho a scris:
- ana tia placut palma ce ia dato lui Rk?
mi-a placut foarte mult |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii serial 1 | |
| |
|
| |
| Discutii serial 1 | |
|